Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Aralıkta mı geliyor bu şimdi e-shopa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 demoyu çekemiyorum ya yer yok pokemondan dolayı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 demoda arkadaşlarımı ekleyemiyorum, spotpass de "kimseyi görmedim" deyip bırakıyor. işçi toplayamayacak mıyız köye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Fin said: ee yollamıyorsa eshoptan alınır o zaman € fiyatına gidipte o kadar para vermem sdf ama figür hoş Abi figür berbatmış, şuna baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 öf kötü surat baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Haftasonu demosunu oynadım. Fena gibi durmuyor oyun oynatıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 demoyu oynatıp bi tek ben beğenmedim sanırım. 4 heroes of light'ı çok severdim halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bugün tam oynamaya başladım demoyu da güzelmiş ama süper pahalı işte. Pokemon yerine bunu alabilirmişim aslında bana daha uygun. 6 ay beklesem de ucuzlamaz eminim. Fire emblem aynı fiyatta hala hem kutu hem eshop. Tam batağa battık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 valla ne yalan soyliyim fire emblem sonrasi beni tek heyecanlandiran oyun bu oldu nintendo tarafinda. chibi olayini saymazsak cok hos gozukuyor oyun. benim alet ntsc oldugun us release'i beklemekten baska carem yok pof yil 2013 hala region lock alet yapmak nedir ya. gercek bir acc sitemi, region free ve duzgun bir hardware yapabildiklerini gormeye omurumuz yetecekmi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Gene 45€, gözlerine dizlerine dursun. Demodan sonra alasım geldi ama tam soygun ya. Ps3 oyunu fiyatına. Alsam gene kesin "güzel ama haketmedi" dedirtecek diğerleri gibi eminim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ps3 oyunundan alttami kaliyor elde oynandigi icin oyunlar orayi tam cozemedim sam. nedir yani eldeki konsolda oynanan major oyunla ps3 de oynanan major oyun arasinda ne fark varki ? yoksa elde diger konsollarda oyunlar dahami ucuz. oyleyse katiliyorum tabii. ikisinede ugrasiliyor ayni surde uretiliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 fifa 14 vita 35 sterlin, bravely default da ayni fiyat. amazon.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Çünkü bir multiplat ev konsolu/pc oyunu ile tek platform el konsolu oyunun maliyetleri aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 tek platform konsol pc icinde fiyatlar ayni degismiyor ki. ps3 icin yapilan exc. bir oyunda ayni fiyat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Nintendo ntsc alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Disgaea D2 35 sterlin ps3 sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Orada üstüne parmak bastığım olay o 3 platforma çıkmaları, üçüne birden çıkmaları değil. E oyun maliyetleri de sonuçta oyundan oyuna değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ayrica multiplatform bir oyunun maliyeti daha dusuk olmali gibi sanki.. hani grafik ses dunya hikaye ayni zaten degisiklik yok sadece kodlamasinda degisiklik olur gibi. yani major bir multiplatformun maliyetleri iki singledan daha dusuk olur.. satisida iki single fiyatina cakiyorsun zaten. riski yuksek tabii hafiften. gta5 ps3 only olsa 100 liraya mal oluyorsa ps3+xbox 200 degil 150 lere falan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kaede said: Orada üstüne parmak bastığım olay o 3 platforma çıkmaları, üçüne birden çıkmaları değil. E oyun maliyetleri de sonuçta oyundan oyuna değişiyor. bunu anlayamadim tam kaede biraz acsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Abi 3DS oyunlarının maliyeti en düşük olması lazım değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Yani diyorum ki ev konsolları/pcye yapılan oyunların maliyetleri el konsollarina göre çok daha fazla. Daha iyi grafikler, daha büyük modeller ve daha yüksek çözünürlük kaplamalar = daha çok is. Aynısı ses için de geçerli. 60 dolarlık oyunların multiplayerlari da %99 çok daha fazla emek ister. Multiplat çıkması kodlama ve lisans konusunda maliyeti arttırsa da hedef kitleyi genislettigi için geçerli bir sebep olarak görülmemeli. Zaten bir oyun featureu değil, yapımcı kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 reampage said: Abi 3DS oyunlarının maliyeti en düşük olması lazım değil mi ? bilmiyorum ki neden en dusuk olmasi gerektigini. cift ekrana cikariyorlar 3d si ile ugrasiyorlar diyebilirim bende. bir suru extra isi var. vita=3ds=ps3=xbox=pc fiyatlar ayni yani. ne biliyim ben.. sonucta bir uretim bir calisan kitle var. fiyatlar 15 sene oncede ayniydi ki.. o zamanda grafikler vs 1080p degildi teknoloji boyle degildi vs. hani 3ds e yapilan oyunda calisan 10 kisi ps3 1000 kisidir, grafikerler eziktir ps3 dekiler picassodur dicem oda degil. emekde bir degisim yokmus gibi geliyor bana. ps3 oyununu yapan ile 3ds e oyun yapan sirketin cilgin bir farki yokmus gibi geliyor.. bi bulabilsem production costlarini boyle gotumden sallamak zorunda kalmiycamda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Nintendo 3DS games priced as high as over 6,000 yen($76) in Japan. This is a trend that was visible even at the system’s launch, with 3DS game prices ranging from the usual 4,800 yen ($61) to 6,090 yen ($77) Read more at http://www.siliconera.com/2011/08/05/nintendos-iwata-3ds-game-prices-a-necessary-subject-to-discuss/#GQ4WCzMDr7PICW0R.99 japan fiyatlarina gel oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Büyük DS ve 3DS ıyunlarına sıradan bir Call of Duty'den daha fazla emek verildiğine eminim ben. Bu oyun, FFTA2, Pokemon, DQIX... liste uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 neyse buldum bir kaynak. genelde fiyati belirleyenler uretim kadar marketing ve whosaler + platform sahiplerinin tavirlariylada belirleniyormus. major oyunlar gene esek kadr maliyetli.. soyle 2005 den gelen bir info var. In 2005 Japanese development reports from CESA (Computer Entertainment Supplier's Association) compiled the average cost of developing a videogame on respective systems.[18] The breakdown was as follows: Platform - average development cost / number of titles used for calculation Xbox - 202 million yen ($1.8 million) / 13 titles PlayStation 2 - 96 million yen ($877,634) / 194 titles GameCube - 90 million yen ($822,857) / 11 titles PlayStation Portable - 90 million yen ($822,857) / 6 titles PlayStation - 80 million yen ($731,429) / 1 title Game Boy Advance - 53 million yen ($484,571) / 47 titles DS - 37 million yen ($338,286) / 3 titles Dreamcast - 25 million yen ($228,571) / 2 titles ortalama maliyetlerde ornegin psp ile ps2 ayni gorunuyor. uretim maliyetleri olarak tabii. uzun yazi surada. http://vgsales.wikia.com/wiki/Video_game_costs acikcasi burada ya nintendo isim ve platform payi olarak asiri cok aliyor veya oyun yapimcilari sektorun genel durumundan yola cikarak urun urundur diyip ayni fiyattan geciyorlar. cunku gorunen listede nintendo oyun maliyetleri dusuk hep satislari yuksek. acaba burada nintendo platform payinimi yuksek tutuyor yoksa ureticilermi geciriyor onu bir arastirayim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar