romslayer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi dun sinav + sunum vardi kalktim simdi oynuycam :) sleep mode da sehri build ettim 2 gundur yapicak birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kacar koylunuz var abiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 40-50 Zaten Chapter 5'de bitti benim köy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bence 100 olmak üzereydi sanırım en son, her gün update yaptıkça geliyor zaten. summon deneyeceksen bosslara convergence pasifiyle girmek işe yarar herhalde gerge. Grup atağı single targeta odaklayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Büyük ihtimalle çok MP istediği için viable olmaz ama. SP ile kullanılır ancak special yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Conjurer pasifi var her turn 30 mana veren, onunla sorun olmaz bence mana. Veya vampirism secondary ile mana absorb basılacak arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Biz master race 2 şubat gibi başlayacağız oynamaya 39 dolar ayırmak lazım kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Sam ile baş başa joblarla boğuştuk, hazıra konuyorsunuz şimdi siz de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Master race kızdırmayın, spoiler koydurtmayın. Bir cümlemize bakar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hikayesini goreyim diye basladim bakalim. buldum bi save (131 villager). nede olsa kacak oynuyorum. savaslarda zaten ayni terane. yardirayim. nereye yardiracaksam artik :D edit : 131 villiger ama oyunun baslangici yani. zaten oynamistim baya bi tekrar sifirdan basladim. bakalim hikaye vs saracakmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hikaye gayet iyi, basit başlayıp sonra çetrefilli hale geliyor. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. gerge bu arada gold hairpin var mephilia'dan çalınabilen % 25 mana reduction, bir o kadar da pasiften düşse yarı mana cost. Fosur fosur basarsın istediğin büyüyü. son iki chapterda herkesten malzeme çalın, oyundaki en iyi zırhlar filan oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Sam said: Master race kızdırmayın, spoiler koydurtmayın. Bir cümlemize bakar. :p allah icin spoiler koymadiniz ha, oyunda ki butun ciyanliklari vs anlatmissiniz abi biraksaydinizda biz bulsaydik :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hababam de bu binalarin max leveli kac ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Napalım gameplay de mi konuşmayalım. :p spoilere koyduklarımızı okumayın ama çok pis olaylar var limon sıkacak hikayeye. 11 lvl max bina. 132 köylüyle 1 günde biter nerdeeyse hileye denk heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hmmm ok.. 131 bende hile yok :) Easy de oynuyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Salve-maker compounding listesi No 001 Potion: Potion + Potion No 002 Ether: Ether + Ether No 003 Antidote: Antidote + Antidote No 004 Phoenix: Down: Phoenix Down + Phoenix Down No 005 Remedy: Potion + Remedy No 006 Eye Drops: Eye Drops + Eye Drops No 007 Echo Herbs: Echo Herbs + Echo Herbs No 008 Wakeup Bell: Wakeup Bell + Wakeup Bell No 009 Balsam: Balsam + Balsam No 010 Hi-Potion: Hi-Potion + Hi-Potion No 011 X-Potion: Potion + Ether No 012 Turbo Ether: Turbo Ether + Turbo Ether No 013 Elixir: Potion + Elixir No 014 Mega-Elixir: Potion + Mega Elixir No 015 Cure Poison: Potion + Antidote No 016 Resurrect: Potion + Phoenix Down No 017 Reincarnate: Ether + Phoenix Down No 018 Cure Blind: Potion + Eye Drops No 019 Cure Silence: Potion + Echo Herbs No 020 Cure Sleep: Potion + Wakeup Bell No 021 Cure Dread: Potion+ Balsam No 022 Water Of Life: Potion + High Potion No 023 Font Of Life: Hi-Potion + X-Potion No 024 Resist Poison: Ether + Antidote No 025 Resist Blind: Ether + Eye Drops No 026 Resist Silence: Ether + Echo Herbs No 027 Resist Sleep: Ether+ Wakeup Bell No 028 Resist Dread: Ether + Balsam No 029 Quarter Elixir: Ether + Hi-Potion No 030 Half Elixir: X-Potion + Turbo Ether No 031 Dry Ether: Ether + Turbo Ether No 032 Smelling Salts: Antidote + Phoenix Down No 033 Beast Vim: Beast Liver + Beast Liver No 034 Aqua Vim: Hard Scale + Beast Liver No 035 Bug Vim: Insect Antenna + Beast Liver No 036 Plant Vim: Monster Fiber + Beast Liver No 037 Ghost Vim: Spirit Bone + Beast Liver No 038 Demon Vim: Demon Tail + Beast Liver No 039 Dragon Vim: Dragon Fang + Beast Liver No 040 Beast Aura: Beast Liver + Spirit Bone No 041 Aqua Aura: Hard Scale + Spirit Bone No 042 Bug Aura: Insect Antenna + Spirit Bone No 043 Plant Aura: Monster Fiber + Spirit Bone No 044 Ghost Aura: Spirit Bone + Spirit Bone No 045 Demon Aura: Demon Tail + Spirit Bone No 046 Dragon Aura: Dragon Fang + Spirit Bone No 047: Beast Coat: Beast Liver + Hard Scale No 048 Aqua Coat: Hard Scale + Hard Scale No 049 Bug Coat: Insect Antenna + Hard Scale No 050 Plant Coat: Monster Fiber + Hard Scale No 051 Ghost Coat: Spirit Bone + Hard Scale No 052 Demon Coat: Demon Tail + Hard Scale No 053 Dragon Coat: Dragon Fang + Hard Scale No 054 Beast Soul: Beast Liver + Demon Tail No 055 Aqua Soul: Hard Scale + Demon Tail No 056 Bug Soul: Insect Antenna + Demon Tail No 057 Plant Soul: Monster Fiber + Demon Tail No 058 Ghost Soul: Spirit Bone + Demon Tail No 059 Demon Soul: Demon Tail + Demon Tail No 060 Dragon Soul: Dragon Fang + Demon Tail No 061 Fire Bane: Insect Antenna + Phlogiston No 062 Water Bane: Insect Antenna + Permacrystal No 063 Wind Bane: Insect Antenna + Fairy Wing No 064 Lightning Bane: Insect Antenna + Fulmen Shard No 065 Earth Bane: Insect Antenna + Desert Rose No 066 Light Bane: Insect Antenna + Glitterbug No 067 Dark Bane: Insect Antenna + Dark Matter No 068 Resist Fire: Monster Fiber + Phlogiston No 069 Resist Water: Monster Fiber + Permacrystal No 070 Resist Wind: Monster Fiber + Fairy Wing No 071 Resist Lightning: Monster Fiber + Fulmen Shard No 072 Resist Earth: Monster Fiber + Desert Rise No 073 Resist Light: Monster Fiber + Glitterbug No 074 Resist Dark: Monster Fiber + Dark Matter No 075 Giant's Draft: Beast Liver + Dragon Fang No 076 Turtle Split: Hard Scale + Dragon Fang No 077 Haste Brew: Insect Antenna + Dragon Fang No 078 Element Boost: Monster Fiber + Dragon Fang No 079 Dark Breath: Spirit Bone + Dragon Fang No 080 Shadowflare: Demon Tail + Dragon Fang No 081 Dragon Breath: Dragon Fang + Dragon Fang No 082 Divine Rain: Glitterbug + Glitterbug No 083 Dark Sigh: Dark Matter + Dark Matter No 084 Bomb Arm: Phlogiston + Phlogiston No 085 Arctic Wind: Permacrystal + Permacrystal No 086 Pantheon's Wrath: Fulmen Shard + Fulmen Shard No 087 Tengu Sneeze: Fairy Wind + Fairy Wind No 088 Earth Mallet: Desert Rose + Desert Rose No 089 Rage Orb: Potion + Beast Liver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Salvemaker kasmadim ben hic, usendim yani. Su konuda fikirlerimi yazmistim zaten: http://forum.paticik.com/read.php?35,7334913,7334913#msg-7334913 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Demin bitirdim, bir de true finale için kaldığım yerden devam edeceğim ama bu ilk final beni tatmin etti. Hatta true finale dediği canımı sıkacak gibi heh. FİNAL DEV SPOILER OKUMA BİTİRMEDİYSEN airy'nin "ah uh kurtarın başedemiyorum" dedikten sonra nanik çekmesi çok iyiydi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Irademizi test ediyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 asıl bir true final varsa oda US versionda olur hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Oyunun herseyini us surumu çıkmadan bitiricem, true, nontrue, belkitrue, yokyatrue finalleri! Chapter 6 sonuna gelenlere tavsiye Kristali kırıp bitirin oyunu, bitişinde save alıp aynı char ve itemla kırmadan oncesinden devam ettiriyor true finale için, böylece iki sonu da görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 devil survivor overclocked içinde 7.gün eklemişler true ending için, ilk versionda yokmuş 3ds ile gelende var mış bakalım, ha oyun grindfest bu arada iyi ki easy açmışım. Ama çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Savaslari auto ile alinca bide ara videolari gecince sadece yuruyorum oyunda ;) Ahah.. En iyi sey koy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 JP ve para kasarken yapiyorum ben auto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Abi nasil dayaniyorsun helal valla.. Komutlari vermek 5 dakika savas komutlar sonrasi hizli cekimde 12 saniye.. Bravo and bravis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar