knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ntsc regionlockeds var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 demodaki müzikler diyaplo act2 gibi çölde geçiyor, çöl mekanının müzikleri. tam sürümdeki müzikler bomba, gayet güzel oyunun genelinde. microtransaction namına bişi yok onu dert etmeyin, turn dışında satın alınacak birşey yok. turn satın almaya da gerek yok, oyunda ona muhtaç kalacak kadar kötü durumda olan birisi (böyle bişi olmaz çünkü abilink yapacaksınız bize, biz de bayağı job'ları temizledik oyun size çok daha kolay gelecek) easy'e çekebilir zaten. sansür maalesef 2-3 outfit'te var, onları da yukarıda koymuştum. oyun art direction olarak tüm zamanların en iyileri arasına girebilir, 2d background'lar gördüğüm en iyileri diyebilirim. infinity oyunları filan halt etmiş çok net. böyle dudak uçuklatan art olsa 2,5d'ye laf etmezdim pillars of eternity'de lol. miiverse'de çok sayıda post sırf background gösteren ss alıp koyup "oha" çekmek şeklinde ehu. karakteri 5sn filan hareket ettirmediğinizde bütün zone'u gösterecek şekilde zoom out yapıyor tekrar harekete başlayana kadar, çok akıllıca bir olay olmuş. ağız açık tablo seyrediyorsunuz böylece her mekanın. masal gibi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Dun gun icinde gelmis gece biraz baktim. Agnesi alip geri geldim sehre save edip kapattim. Bu abilink nedir yenir mi? Nasil yapiyoruz? Ogleden sonra basligi bastan bi okuyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Peki daha çok köylü için streetpass ihtiyacı var diyordu bu şart değil herhade ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 romslayer said: Dun gun icinde gelmis gece biraz baktim. Agnesi alip geri geldim sehre save edip kapattim. Bu abilink nedir yenir mi? Nasil yapiyoruz? Ogleden sonra basligi bastan bi okuyim.. adventurer veya world map'ten save menüsünü aç, orada add friend yap önce. friend list'inde oyunu olanları arkadaşın olarak ekleyecek. sonra aynı yerden update data yap günde bir en az. abilink çok önemli, gerge ve boneslark'ın abilink'leri beni çok rahatlattı mesela oyunda. o kişilerin ilerlediği maksimum job lvl sanal olarak ekleniyor eşleştirilen karaktere. lvl1 job lvl'de max lvl ability'si bile kullanmaya başlayabilirsiniz böylece. reampage said: Peki daha çok köylü için streetpass ihtiyacı var diyordu bu şart değil herhade ? hemen yukarıda anlattığım update data yaptığınızda oyunun sunucularından net friend yüklüyor ki dünyanın her yerinden oyuncular. bunlar hem köylü olarak ekleniyor hem de summon list'e atakları ekleniyor. kendiniz atak eklemek içinse summon/send dedikten sonra atağı uygulayınca bir sonraki update dediğinizde o atak gidecektir. hadi bunları yapın da abilink ekleyelim birbirimizi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 şubat 2 galiba us çıkışı daha var o arada alt ekranda devil summoner oynuyorum fakat heriflerin bütün herşeyi seslendirmesini ayrı takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Hile olır gibi geliyor lvl1'de lvl14 ability'si kullanmak ama ya çok mana istiyorlar, ya da statlarla scale okuyorlar. Bugün sırf sizin için job skill kasacağım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 kullanmak istemeyen abilink kullanmaz zaten, tamamen opsiyonel bunlar. ama kullanmak isteyenler için köy tamamlandıktan sonra da arasıra update yaparsanız oynamaya devam ettiğiniz sürece, iyi birşey. ben, boneslark, gerge ve iki kişi daha olsa öyle zaten yeter herkese. isteyen hard'a da çekebilir kaldı ki her zaman için, oyunun ayarları iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ben kullanmadan oynuyorum istesemde kullanamam zaten. Bi 21 koylu save buldum onunla gidiyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 senden umudu kestik zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Pek oynamiyorum zaten bunu cekemiyorum tb combat. Ara ara. Yavas yavas, sindire sindire, baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 3ds değil vita daha uygun sana aslında, buradaki en iyi oyunlar hep tb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Tales of the Abyss oyna sen. Tam anlamiyla bir JRPG ama combat kismi gelince en iyisinden action RPG oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Rune factory 4 onun oyunu ya hastası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Chapter 6 daki yan görevleri yapıyorum da , bossları yendikten sonra onlara ne olduklarını gösteriyomuş , ben gerge nin dediği gibi komple aynı olr diolaglar ve sonuçları sanıyodum , meğerse heralde sadece combattan bahsediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bakiyim onlarada ocarina iyi gidiyor su an .. Birde an icin tb cekmiyor canim.. Chrono vs guzeldi yani it gibi oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 c6 Aynidan kastim chapter 5 ve 6 ayni gibi. Bir yerden yeni bilgiler vermeyi birakiyorlar. Bazilari yeni seyler soyluyor sadece ama fluff daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Fcler illa cift tarafli mi eklenmek zorunda? Neyse imzaya girdim fcyi ordan eklersiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Cift tarafli. Eklerim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 2079-6717-2741 sticky'de vardı herkes, eklersin oradan diğer arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 GERGE said: Bu arada tavsiyem Chapter 6'de yan gorevleri buyuk oranda atlamaniz. Chapter 5 ile ayni, dunya geregi isteyen gitsin diye koymuslar. Bir sey de vermiyorlar, hatta dunya geregi sadece, oykude onlari yapmiyoruz buyuk ihtimalle. şuna katılmıyorum, hatta tam tersini salık veriyorum. çalınan eşyalar değişiyor, epic eşya içeren mavi sandıkları açan anahtar çıkıyor nihayet ve o sandıklar da zaten aynı mekanlarda. hikayeler de değişik. Boneslark said: Chapter 6 daki yan görevleri yapıyorum da , bossları yendikten sonra onlara ne olduklarını gösteriyomuş , ben gerge nin dediği gibi komple aynı olr diolaglar ve sonuçları sanıyodum , meğerse heralde sadece combattan bahsediyomuş evet, aynen öyle. hiçbirşeyi atlamadan yapın. mass effect2'de son göreve kestirmeden gidip "yaa gemide herkes öldü :( " diyenler gibi olmayın ehueh. bu arada, summon/send ile atak güncellemeyince profili de güncellemiyor sanırım, gene kimsenin profili güncellenmedi 5 gündür. :/ romslayer, sen de summon/send ile şimdilik herhangi bir atak yolla da geçici olarak, puma'nın yerine seni atadım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sandiklari actim zaten. Oyku acisindan yeni bir sey ogrenmiyorsunuz ama c5'i tam yaptiysan c6'da. Fluff daha cok. Ustelik c7-8 C7-8'de ayni adamlardan calacaklarin cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 valla combat namına o boss'lar keyifli challenge zaten, "of çok sıkıldım bitireyim oyunu da rafa koyayım" şeklinde düşünülmüyorsa esgeçmek için sebep göremiyorum. karakterleri en güçlü, build ve ekipmanları tamamlanmış hallerinde yeniden kapıştırmak zevkli benim için zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Abilinkledim Sam ve Boneslark a daha intro da Agnes terror estirmeye basladi monk olarak. Kaldiriyim diyorum abilinki, elim gidiyor abilinkten gelenleri kullanmaya. Edea yeni geldi iyi vuruyor da bu Tiz ve Ringabell e naapicagimi bir turlu bulamadim. Birini black mage yapsam, Tiz i oyle freelancer mal gibi birakicam gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Overleveled oldum belki, bilmiyorum, c6'da iki tane denedim, cok kolay geldiler. lvl 76 oldum ama, guzel taktikler de gelistirdim. Sonra zorlar ama yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar