Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bravely Default: Flying Fairy (3DS)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Son partiye karar verdim artik, job kasar miyim bundan sonra bimiyorum:

Tiz: Dark Knight - Freelancer
Agnes: Conjurer - White Mage
Ringabel: Ninja - Ranger
Edea: Valkyrie - Spell Fencer

Hala kararsiz oldugum tek nokta Edea icin Valkyrie mi, Templar mi?

http://www.novacrystallis.com/wp-content/uploads/2013/09/Edea.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Her yil oyun cikartmaya calisacaklarmis: http://www.siliconera.com/2013/12/23/bravely-second-producer-aims-release-new-bravely-game-year/

Paraciklarimi alacaklar yine.

Oyunu silmeden once unutmayin bu arada:

... upon clearing the true ending of Bravely Default: For the Sequel, the game allows you to store your data on the Nintendo 3DS SD card. They ask what will it be used for in the upcoming game.
Sosyal ağlarda paylaş

new game+ var sanırım bu arada, öyleyse oyunu bir kere bitirmek yetmez. :p

yılda bir demişler de bir yıl oldu daha %30'unu yapmışlar ancak, o süre gene 1,5 yıl olur en az. ingilizce çeviri esas mesele ama tabii. hadi amarigalılar final fantasy meraklısı da avrupa'yı sallarlarsa şaşmam. 1687521678215 tane dil var.

miiverse açıp bakayım diyorum yarısı ingilizce değil postların. ispanyolun çevirisi için ben niye para veriyorum pff. jajaja XD XD XD
Sosyal ağlarda paylaş

sonradan gelenler olarak çok pis hazıra konacaksınız, abilink'le max job leveller'da başlayacaksınız oyuna nerdeyse. :p

eu eshop'da en son 4. sıradaydı geçen gün, ilklerde sanırım zelda, mario ve pokemon vardı klasik. atlus oyunları ilk 20'ye zor giriyordu, bu gene iyi sattı sanırım nintendo'nun bilindik triumvirate'ı sayılmazsa.

avrupa'da gereksiz 378651876176812678126 tane dile çeviri varken nasıl burada daha önce çıktı orası da muamma. ama bir kere olsun amariganları kıskandırdık.

square enix çıkarır herhalde ya eu'ya, sega kadar üç kuruş hesabı yapmıyor adamlar neyse ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bravely Second:

http://www.youtube.com/watch?v=dJUFIl4jLZE

Oyun cikar, eminim. Enix eski oyunlarinin DS cikislarindan biliyorum. Region Lock olmamasina ragmen her oyuna US/EU release yaptilar, neredeyse her firma yapti. Kesin gelir bu da. Daha gelmemis oyun yok 3DS'de de (yani var ama gelecek diyorlar gelmeyenlere, size yok denmedi).
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu gun gun boyunca auto'ya alip, random encounter'i +%100'leyip, oyunu easy'ye alip; ders calisirken, dizi izlerken filan hic durmadan pg kastim. 1m birikti. Tum 200k'lik elbiseleri aldim onunla gidince. Norende de bitmak uzere, 20 saatlik is filan kaldi.

pg kasarken Tiz disinda tum adamlarim job level'larini da fulledi, job kasmam artik Tiz'i de bitirip. Sonra Chapter 5 ile devam edecegim hic grind yapmadan oyun boyunca. Tiz zor olacak ama, Freelancer 13'den 14'e 9999 puan ile atliyor, digerleri gibi 5000 degil.

Bu arada Chapter 5'de bir suru yan gorev goreceksiniz, hepsini yapin. Zorluyorsa easy'de yapin. Hepsinde ek seyler ogreniyorsunuz oyku ve karakterler hakkinda. Ve her boss'a kesin steal atin, cok guzel seyler geliyor. Kullanmazsaniz satarsiniz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
35115 Power'da, Death Touch'lu, P.ATK arttiran, Wind ve Dark vuran special yolladim Edea ile. Keyfini cikartin. Tavsiyem Chapter 4 boss'a saklamaniz daha gecmediyseniz.

Edea 66. seviyede ve 14. seviye Spell Fencer - Valkyrie.

Job'lara karar verdim diyordum ama oyun ilerledikce degistirmeye gerek oluyor. Ringabel Merchant - Ranger oldu. Agnes de Spiritmaster - White Mage. Conjurer'in summon'lari gereksiz, yeterince hasar veriyorum zaten. Summon kasacagim yine ama, animasyonlari guzel. Gerektiginde ona atlarim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yapilabilir aslinda. SP'nin islevi o zamani durdurmaktan cok. Boss zorladiginda dispel at, hemen ardindan SP basip special'i indir. Hile tabii ama.

Merchant late game'de cok iyiymis bu arada, RIngabel'e 14'leyip verdim destek job olarak.

Tiz costu bu arada. Pay to Win ile crit rate %1000, Fairy's Aid ile buff, 3 BP; bunlardan sonra 4 attack yaptir, once bir Rage ile HP'yi 1'e dusur ( bu arada 4 kere saldirip 40000 dmg verdi), sonra Minus Strike ile 3 tane 5000 dmg. 55000 dmg hile yapmadan, tek gereken 3 tur ayakta kalmak. Gerisi koaly zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
FF Wikia'da varlar sanirim.

Guzeller ama, degdi bence. Onion kotu bir. Ama para bir yerden sonra cok rahat geliyor. Chapter 5'de encounter basina ortalama 5k aldim. Hala Chapter 5'deyim bu arada, sirf 5'de 20 lvl aldim, tum job'lari kullandigim 14 yaptim. Vampire aliyorum simdi de. Bitmiyor bir suru, open world oldu oyun resmen, her yerde yapacak bir sey var. Cok da zevkli yani, es gecmek istemiyorum hic birini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...