romslayer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 okudukca canim cekti aliyim ya ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 alırsan buraya yaz da bir friend daha lazım abilink için, anlatalım olayı hem. puma'nın eşi de güncellemedi zaten. :/ benim de misafirler gidip geliyor, sonra da iş çıktı kafam dağıldı, bakalım devam etmeye çalışacağım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 3ds xl 28-29 u gibi gelicek ondan sonra halledelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Son partiye karar verdim artik, job kasar miyim bundan sonra bimiyorum: Tiz: Dark Knight - Freelancer Agnes: Conjurer - White Mage Ringabel: Ninja - Ranger Edea: Valkyrie - Spell Fencer Hala kararsiz oldugum tek nokta Edea icin Valkyrie mi, Templar mi? http://www.novacrystallis.com/wp-content/uploads/2013/09/Edea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Her yil oyun cikartmaya calisacaklarmis: http://www.siliconera.com/2013/12/23/bravely-second-producer-aims-release-new-bravely-game-year/ Paraciklarimi alacaklar yine. Oyunu silmeden once unutmayin bu arada: ... upon clearing the true ending of Bravely Default: For the Sequel, the game allows you to store your data on the Nintendo 3DS SD card. They ask what will it be used for in the upcoming game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 CoD a dönmesinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 new game+ var sanırım bu arada, öyleyse oyunu bir kere bitirmek yetmez. :p yılda bir demişler de bir yıl oldu daha %30'unu yapmışlar ancak, o süre gene 1,5 yıl olur en az. ingilizce çeviri esas mesele ama tabii. hadi amarigalılar final fantasy meraklısı da avrupa'yı sallarlarsa şaşmam. 1687521678215 tane dil var. miiverse açıp bakayım diyorum yarısı ingilizce değil postların. ispanyolun çevirisi için ben niye para veriyorum pff. jajaja XD XD XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 her sene olayi yalandir ya. ha ama kotu storyli ucuz bisi cikarabilirler gayet orasi ayri. avrupada nasil satiyor digital? net bilinmiyor ama, iyi gitseydi satislar haberlerini alirdik. murrika da cok daha iyi satacagi kesin, yurop ikinci oyunu zor gorur bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Oyun EU'da tukendi ciktiginda, digital bulunuyor sadece. US'e cikarsa bize de cikar ama, dert etmeyin onu hic. DS'de neredeyse hepsi cikti hem US, hem EU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 alıcam sanırım 1 haftaya ya iyi hypleadınız daha fazla dodgelayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 sonradan gelenler olarak çok pis hazıra konacaksınız, abilink'le max job leveller'da başlayacaksınız oyuna nerdeyse. :p eu eshop'da en son 4. sıradaydı geçen gün, ilklerde sanırım zelda, mario ve pokemon vardı klasik. atlus oyunları ilk 20'ye zor giriyordu, bu gene iyi sattı sanırım nintendo'nun bilindik triumvirate'ı sayılmazsa. avrupa'da gereksiz 378651876176812678126 tane dile çeviri varken nasıl burada daha önce çıktı orası da muamma. ama bir kere olsun amariganları kıskandırdık. square enix çıkarır herhalde ya eu'ya, sega kadar üç kuruş hesabı yapmıyor adamlar neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bravely Second: http://www.youtube.com/watch?v=dJUFIl4jLZE Oyun cikar, eminim. Enix eski oyunlarinin DS cikislarindan biliyorum. Region Lock olmamasina ragmen her oyuna US/EU release yaptilar, neredeyse her firma yapti. Kesin gelir bu da. Daha gelmemis oyun yok 3DS'de de (yani var ama gelecek diyorlar gelmeyenlere, size yok denmedi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 akihiko yoshida'ya gene hürmetler. eu'ya her oyun 2 yıl sonra geliyor, sorun orda. us'de 20$'ken biz 60$ veriyoruz aynı dildeki oyuna. lanet olsun bu sömürü düzenine. gene tavuk gibi yolacaklar. 2015 aralık'tan önce bu gelmez bize herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sam merak etme dolarda 2.15 oldu bugun yakında Türkiyeye özel fiyat vermezse firmalar oyun moyun alamıcak hale gelicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 iste bunlar hep turiyenin yukselen gucunu cekemeyen oyun lobisinin isi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 iwata'nın ayağına bastım diye hep bunlar, ama oyun oynadığım sürece ayağına değil, damarına basmaya devam edeceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 http://i.imgur.com/Udgt7Tr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bu gun gun boyunca auto'ya alip, random encounter'i +%100'leyip, oyunu easy'ye alip; ders calisirken, dizi izlerken filan hic durmadan pg kastim. 1m birikti. Tum 200k'lik elbiseleri aldim onunla gidince. Norende de bitmak uzere, 20 saatlik is filan kaldi. pg kasarken Tiz disinda tum adamlarim job level'larini da fulledi, job kasmam artik Tiz'i de bitirip. Sonra Chapter 5 ile devam edecegim hic grind yapmadan oyun boyunca. Tiz zor olacak ama, Freelancer 13'den 14'e 9999 puan ile atliyor, digerleri gibi 5000 degil. Bu arada Chapter 5'de bir suru yan gorev goreceksiniz, hepsini yapin. Zorluyorsa easy'de yapin. Hepsinde ek seyler ogreniyorsunuz oyku ve karakterler hakkinda. Ve her boss'a kesin steal atin, cok guzel seyler geliyor. Kullanmazsaniz satarsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 35115 Power'da, Death Touch'lu, P.ATK arttiran, Wind ve Dark vuran special yolladim Edea ile. Keyfini cikartin. Tavsiyem Chapter 4 boss'a saklamaniz daha gecmediyseniz. Edea 66. seviyede ve 14. seviye Spell Fencer - Valkyrie. Job'lara karar verdim diyordum ama oyun ilerledikce degistirmeye gerek oluyor. Ringabel Merchant - Ranger oldu. Agnes de Spiritmaster - White Mage. Conjurer'in summon'lari gereksiz, yeterince hasar veriyorum zaten. Summon kasacagim yine ama, animasyonlari guzel. Gerektiginde ona atlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Norende bitti, bitince birsey verir sanmistim ama vermedi. Bu arada Chapter 5'i bitirmeden once suna bakin: herseyi atlasaniz bile babayi ve red mage'i atlamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 sağol gerge. :) hadi diğer arkadaşlardan da güncellemeler bekliyoruz ehu. miiverse'de biri 435k power'lı ss koymuştu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Yapilabilir aslinda. SP'nin islevi o zamani durdurmaktan cok. Boss zorladiginda dispel at, hemen ardindan SP basip special'i indir. Hile tabii ama. Merchant late game'de cok iyiymis bu arada, RIngabel'e 14'leyip verdim destek job olarak. Tiz costu bu arada. Pay to Win ile crit rate %1000, Fairy's Aid ile buff, 3 BP; bunlardan sonra 4 attack yaptir, once bir Rage ile HP'yi 1'e dusur ( bu arada 4 kere saldirip 40000 dmg verdi), sonra Minus Strike ile 3 tane 5000 dmg. 55000 dmg hile yapmadan, tek gereken 3 tur ayakta kalmak. Gerisi koaly zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 200k lık kostümlerin görüntüsü nasıl acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 miiverse'de koymuştu biri de bulamıyorum. http://static.giantbomb.com/uploads/original/15/155448/2578990-1386800656544.jpg iwata "ben böyle sanatın içine limon sıkarım" demiş resmen. samanyolu sansürü styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 FF Wikia'da varlar sanirim. Guzeller ama, degdi bence. Onion kotu bir. Ama para bir yerden sonra cok rahat geliyor. Chapter 5'de encounter basina ortalama 5k aldim. Hala Chapter 5'deyim bu arada, sirf 5'de 20 lvl aldim, tum job'lari kullandigim 14 yaptim. Vampire aliyorum simdi de. Bitmiyor bir suru, open world oldu oyun resmen, her yerde yapacak bir sey var. Cok da zevkli yani, es gecmek istemiyorum hic birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar