Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Thermaltake'in sağlam mouseları var su anda, ama logitechin smoothwheelından sonra geri dönmek cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 zowie felanda alabilirsininz 120 liraya felan bulunur ec1-2 deathadderda inidirm felan kovalıyınca ucuza bulunuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 mouse = mamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 g500 garantisi bittikten sonra sağ tuşta sorun başladı, önemli bi anda tutukluk yapınca 7 günlük cd olan elite skilimle aoe atmam sonucu fatal1ty kulaklıkla g500 pert oldu. bir süre emektar x7 ile idare ettim. dün vatandan g400 ve creative sound blaster tactic3D Alpha kulaklık aldım. g500 den sonra g400 ü öyle anlatıldığı kadar çok beğenmedim. tabi kötü mouse değil. hafif ve küçük geldi ama iki günde alıştım.fiyat performans açısından başarılı diyebilirim. olay şu, mouse alayım diye mevcut piyasaya baktığında +200 TL vermeyecekler için g400 çok makul geliyor. bu yüzden herkes g400 diyor galiba. kulaklık iyi güzel. 3D olayı hoş. skyrim ve csgo da denedim. ses kalitesi ve sesin geldiği yer konusunda oldukça başarılı. tek kötü yanı kulağı tam sardığı için uzun zaman takınca biraz ağrı yapabiliyor. tabi benim gibi elf kulaklarınız yoksa sıkıntı yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 g400 kusursuz olduğu için g400. daesunun attığı esreality linkine bakarsanız 200 300tl'lik farelerde bile kusurlar var ama predictionsız g400 kusursuz. yıllardır en hardcore quake scene sitesi o ESR ve bu manyaklara tmamen güvenebilirsiniz. ben 5 6 yıllık 518 artık tamamen kendini kaybedince 2 ay önce falan aldım vatandan g400, LZ149HG pidli geldi, prediction yok. her fpsde haxor diyola .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 balına gömeyim nası düşürdün o pidde g400.. ebay yada amazondan vericem ben en sonunda trde yok bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 onlayn aldım bi de sallamadan hiç asdf, vatanın şubelerde elde kalmışları ittiriyolar demekki sen şunu yap panpa. trde en kaliteli müşteri hizmeti sunan parçacılardan sanalmarketim veya inventusa mesaj at g400 şu pid üstü istiyom stokta var mı baylar de, 10dk ya cevap verirler varsa siparişi verip alırsın. tabii vatandan biraz pahalıya gelir ama garanti olur. predictionsızlık da baya güzelmiş ya mx500den beri 10 yıldır nasıl alıştırdılarsa önce birkaç hafta amelelik dönemi geçirdim sonra pewpewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 deathadder tavsiye ederim ben mx 518 den gecmistim. hemen alistim mouse a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ben de silph'in taktiğini denicem ya. Olmadı G500'den kötü olmaz heralde, ya da olsun lan bana ne, 200 lira vermem bi mouse'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 deathaddeer alın fiyat aşırı abarmadan kaliteli mouse işte. adam dreamhack'i deathadderla kazandı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben 2.5 sene önce deathadder 3500 dpi modeli birde medium goliathus pade 145 lira vermiştim. gameekstra'dan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 he bi de g400ün predictionı kutudan ayırt etme yolu da var aşağıdaki gibi kutunun açma hedesinde logitech yazısı varsa predictionsız yeni partilerden, benimki de böyleydi kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kullanmadım ama gözüme çarptı,indirim varmış http://www.teknobiyotik.com/asus-gx900-4000-dpi-lazer-usb-gaming-mouse-siyah.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 G600 kullanıyorum çok memnunum. Biraz tombul olması o kadar rahatlık verdi ki. http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-002873-g600-mmo-gaming-mouse-%28white%29/productdetails.aspx?I_ID=61675 İndirim döneminde 130TL ye düşüyor haftasonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Deathadder, imperator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Eğer kutunun üstünde pid yerine, S/N falan varsa o yeni seridendir. Artık pid sisteminden, serial number sistemine geçtiler. En son üretilen model mouse ların altına baktığınızda M/N, P/N, S/N kodları oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 G400 bildiin hype lan. Bu kadar duz mouse arayan zowie alsin madem. Ugrasmayin pid serial falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Oyun oynuyorsanız ve "biraz iyi oynayayım" diyorsanız G400 veya Zowie AM alacaksınız. "İyi oynadığımı sanıyorum" derseniz G500 falan alabilirsiniz. G500'den G400'e geçince resmen %40 oranında artış gösterdi aim. G400 ile G500 arasında dağlar kadar fark var resmen. Lazer mouse almam artık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 fps oynayan için lazer mouse kullanmak zaten en fail haraket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bu sefer g400 alıcam sanırım -60-70 lira civarında daha iyi bir seçenek yok gibi- teyit etmek için soruyorum pid lz13333 üstü ve kutu bantında logitech şeysi olucak düzgün versiyon için en ucuz sanal marketimde g400, ordan daha önce alan var mı sorunsuz versiyonu mu yolluyorlar? gerçi mail atıp sorucam önce 87 liraya falanda steelseries kinzu v2pro var onlar nasıl? http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/fare-mouse/steelseries-kinzu-v2-pro-optik-3200-dpi-oyuncu-mouse-turuncu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 up http://www.sanalmarketim.com/urun/9bb4f0e2d5b85ea99aa7ba897cfb8752/LOGITECH-G400-Optical-Gaming-Mouse-910-002279 http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/fare-mouse/steelseries-kinzu-v2-pro-optik-3200-dpi-oyuncu-mouse-turuncu.html 2si arasında kaldım kesin olarak. g400un yeni seri olup olmadığını bilmiyorum tam sorucam gerçi steelseries sitesinde turuncu renk v2pro yok. teknobiyotikin bir yanlışı mı var orda, v2leri v2pro diye mi satmaya calısıyor bilemiyorum ama turuncu çok hoşmuş http://steelseries.com/products/mice/steelseries-kinzu-v2 http://steelseries.com/products/mice/steelseries-kinzu-v2-pro-edition garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 mesajı atmak için bekleme bence şimdiden at,sor belki istediğin tipte değildir g400,hem turuncu işini de sorarsın ona göre alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 birazdan 2firmaya da mail atıp sorucam teknobiyotik çok kuskulandırdı şu v2 v2pro konusunda ama d&rda da v2pro 89lira gözukuyor http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/SteelSeries-Kinzu-v2-PRO-Glossy-Black-Mouse//Oyun-Aksesuarlari/PC-/urunno=0000000438170 kinzuya karar verirsem drdan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sanal marketim g400 konusunu sorduğum da şöyle cevap verdiler said: Logitech G400 kapalı ambalajda olduğundan açılıp alt kısmı kontrol edilememektedir. Ürün etiketi üzerinde Logitech yazısı mevcuttur. Bilginize. sanırım g400 yeni seri ama emin olamadım. riske girip alsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Farki anlayacak kadar pro musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar