BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Valla iki kere gönderdim kargoyla ama erimişti çikolatalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Selamlar bu Cuma günleri artık Caka da oyun günleri. Olayı ise tek gelseniz bile buraya gelmiş kişilerle kaynaşıp oyun oynamak. Yani bir gruba ihtiyacınız olmaması :) Risk Monopoly Scrabble Tabu Uno Munchkin gibi oyunları grup halinde oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 taşınınca ziyaretine gelicem arkadaşları alıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 munchkin ögrenmek istiyorum la, dönem baslasın ugrayacagım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 niye cuma ki, niye ki cuma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bugün oyun günü nasıl olacak olayına gelirse : Farklı masalara oyunlar konulmuş olacak. Bir masada risk başka bir masada monopoly gibi ve gelen kişiler boş olan oyun masalarına oturarak dolduğunda oynamaya başlayabilecek. Hem sosyalleşmek yeni insanlarla tanışmak için hemde tek başına oyun oynayıpta oynayamayan insanlar için yaptığımız bir aktivite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Dün en son o bir litrelik jackle shot oyununu oynamayacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 hafatsonu da yapsaydınız ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 BeIlow said: Dün en son o bir litrelik jackle shot oyununu oynamayacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Haftaya cuma boş olursam gelirim bende. Güzel düşünmüşünüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bugün saat 7 de Terminator 2 gösterimi olacaktır. ve yoğun istek üzerine oyun gününü Cumartesi ye aldık. Çok arkadaş söylendi Cuma gelemiyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 künefe var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Künefe yok valla. oreo pasta, tiramisu, donut, suffle, orman meyveli turta filan var. Akşam için bira popcorn düşündüydüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BeIlow said: Bugün oyun günü nasıl olacak olayına gelirse : Farklı masalara oyunlar konulmuş olacak. Bir masada risk başka bir masada monopoly gibi ve gelen kişiler boş olan oyun masalarına oturarak dolduğunda oynamaya başlayabilecek. Hem sosyalleşmek yeni insanlarla tanışmak için hemde tek başına oyun oynayıpta oynayamayan insanlar için yaptığımız bir aktivite. masa 5 erkek dolarsa kalkabiliyo muyuz? hayır öyle sosyalleşmek istemem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 O durumda bile kalkmak istiyeceğini sanmıyorum. Bodyguardım Muay Thai ci. sadlkjfkajsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 uyari: risk filan oynarsaniz kaana guvenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Kalbimi kırıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Offf jackpot oyununu tekila ile oynamak kimin fikriydi dün gece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ayip cidden hala kendime gelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 2 şişe tekila içmişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 hey masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ben geleydim 3 olurdu o daha da uyurdum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Evet bir ara geliceksin diye laflar döndü ama üç olmazdı yav. 2 şişe 15 dk da mı ne içildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ebeveynlerle program saktıkça sarkınca olmadı o iş.. en son 22:00 civarı dondurma yiyorduk :P ya abi önce içerdik, sonra ben içerdim zegna styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar