BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Kahvaltı Tabağı 20 Tl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 sana maliyeti ne bunun kafe işine giricem ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 helal. kolay iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 7-8 lira bile değil malzemenin maliyeti şöyle bi bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 şşş buluşmaları burada yapın la adam kafe açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 abi isimle kimse dalga geçmemiş? pati ne oluyor? caka ne lan. neyse şaka maka başarılar dostum istanbulda olsakta gelsek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 valla ben yapıcaktım baktım herkes çok sahiplenmiş tebrik ediyor filan şu güzel ortamı bozmayayım dedim ama madem çok istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 CAKA MI SATIYOSUN KARDEEEEEEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 cakadan çok kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Çay ne kadar ? Ve bir çayla kaç dakika oturabiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ben sprite içtim güzeldi tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Hayırlı olsun, bi ara uğrarım inşallah. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 lütfen fakirleri alma. dışardan baksınlar. sonra foruma gelip KEVELTİYE YİRMİ LİRİMİ VİRİLİR Yİİİ falan desinler. bizde gülelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kaka kafe diye okuyorum sürekli hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 taksim tehlikeli mekan adına sahip yerlerle dolu. imam adnan sokakta dorock barın sol çaprazında Club Şaize var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 9 yıldır Taksimde barmenlik yaptığım için tanıdığımız abilerimiz var bizimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 sonuçta dayısı sedat peker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Ben gelirim ama paticik indirimi istemem böyle fotoğraflı ritüel varsa sonunda. Adam mühür bastım falan diyor ne yapıyorsunuz kaça kadar açıksınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bidakka post kaymis dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 tebrikler, taksim taraflarına hiç geçmiyorum neredeyse ama geçersem uğrıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 nickimi söylerim. tanımıyorum demeyesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 helal, allah kolaylık versin, eleman konusunda ozellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Dükkanda Bira, Şarap, Vodka gibi alkol satımı da iki güne başlıyor arkadaşlar. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 menüde neler var onu yazsana. veya resmisini filan koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 uu güzel, ugramak lzm ozm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar