Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 14

Aiko

Öne çıkan mesajlar

UT bakayım dedim de daha erken asdfasd

Hernanes'ler falan minimum 8.000'den başlıyor, oyuncu seçeneği yok. Brezil CM bakayım dedim SeriaA'dan sadece Hernanes, gümüş Marquinho bile 3000-4000 arasında değişiyor.

Gerçi şu aralar paket açıp iyi gold stoklama şansı da var ama bakalım, yarın karar veririm :D
Sosyal ağlarda paylaş

oyun sadece psg'ye çalışıyor aq

birde 4.5 yıldızlı takımlarla oynuyorum, arsenal-atletico-milan hepsinde psg ile eşleştiriyor.

Hepsi rezil oynuyor, ama rastgele ileriye doğru yerden, ayağa, araya fark etmez rastgele top atıp rastgele şuta basarak ibrahimovic ya da cavani ile gol atıyorlar...

zar zor beraberlik kopartıyorum o maçlardan birde, 2 kere kazanabildim sadece. yenilmiyorum tamam ama rezillik yani

başka takım mı yok lan. yeter artık sıkıldım psg ile oynamaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

pc bölümünde kimse konuşmuyor burda yazacam sfsds

dün başladım oynamaya 6 maç 4 galibiyet 2 beraberlik, 9. divisiona çıktım. ilk maç real madridle oynadım aç gibi berabere kaldım sonra arsenalle 2 galibiyet aldım. chelsea ile 1-2 maç oynadım ve sonra 2 maç juventus ile oynadım en hoşuma giden takım juve oldu. taktiği hiç bozmadım 3-5-2 oynuyorum tactical defendingi kaptıysanız orta saha ile mükemmel alan kapatıyorsunuz ve çok hızlı çıkabiliyorsunuz ileri. tevez zaten dehşet. tavsiye ederim deneyin.
Sosyal ağlarda paylaş

kısa sürece çıldırma eşiğine geldim resmen

arkadaş sokarım bu psg'ye, arkaya at rastgele vur gol

kalecilerin zaten bir özelliği kalmamış. FIFA 11'e falan direkt geri dönüş var o konuda, ben çok rahat goller attım mesela ki PSG ise rakip direkt gol sadece şut bas yeter kaleyi görünce

net birden çok patch gerekiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

pasları eskisi gibi otomatik değilde biraz nasıl desem, gerçekten insana atıyormuş gibi atmakta fayda var.

Ben Semi oynadım bayağı da baktım o da olmayacak assisted yaptım tekrar. Yalnız Semi'de çektiğim işkenceler bana asistte çok yardımcı oldu.

Böyle pas pas pas yapacaksanız müsait adamlarla yapın. eskisi gibi top ayaklara yapışmıyor artık asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz scripting kokune kadar var yine, ama olayi dogasi o, her takim her maca ayni mood da cikamaz ztn, illaki duygusal dalgalanmalar yasayacaklar sdfdsfdsf

zaten script yedigimi anladigim an, bari fark yemiyim diye direniyorum ahauhau

su moddayim resmen;

http://www.youtube.com/watch?v=PmQPT34_8MA

Sosyal ağlarda paylaş

İlk defa bu sene ultimate team oynuyorum.
79 rating'li 100 chemistry'li takım kurdum ingiltere liginde.

İnsanlar ne ara bu kadar fut coin topladı ya, 85 rareler 70-80k'ya bid görüyor. Daha çok single player oynadık kardeşimle ultimate'de, bir tane de online maç yaptım 500 puan falan verdi 7-2 yenince.

Neyse bu fut coin'leri en fazla nasıl kazanırız ?
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

yalniz scripting kokune kadar var yine, ama olayi dogasi o, her takim her maca ayni mood da cikamaz ztn, illaki duygusal dalgalanmalar yasayacaklar sdfdsfdsf

zaten script yedigimi anladigim an, bari fark yemiyim diye direniyorum ahauhau

su moddayim resmen;

http://www.youtube.com/watch?v=PmQPT34_8MA

ya o kadar saçma ki ...

biraz önce arsenal'e karşı oynadım. herifin her ortası giroud ve gol...

belli yani ben pas yapamıyorum önümdeki adama ama o tak tak, wallcot ile sağ çarprazdan böyle taç çizgisine yakın bir bölgeden sol ayakla gelişine vuruyor abbiati son anda çataldan çıkarıyor kornere vs... o korner gol oluyor

en son adam rastgele ileri vurdu. Abbiati'yi açtım çıksın diye tam çizgiye yakın bir yerde topu tutabilecekken kaydı ve top korner oldu aut olacakken. Korneri kullandı ve Wallcott ile kontrol edilemeyen, sağa sola gereksizce koşan Mexes ve Zapata'nın üstünden kafa vurarak gol attı.

dedim eyvallah, direkt kapama tuşuna basarak kolu kenara koydum ve PC'ye geçtim.

Scripting inanılmaz rezil, artık mecburuz yani yapacak bir şey yok. En azından şu PES'teki gibi performans okları vs. olsa... Şu scripting olayı çok soğutuyor oyundan

ayrıca tactical defending'e bu sene net patch gerekiyor tek başına. kontrol edilemiyor, geçen yıl yaptığım en iyi şey tactical def'ti benim ama bu oyunda resmen saçmalıyor sistem

eski usül oynamak daha mantıklı resmen ya ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...