Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 14

Aiko

Öne çıkan mesajlar

Red said:

eğer oyuna bu sefer yine oyun içinden formasyon değişimi gelmezse ağır küfür ederim. custom tactics eyvallah ama ben istiyorum ki oyunu durdurmadan gidişata göre 4-4-2 ye döneyim 4-5-1 e döneyim.

zaten artik bu senede olmazsa custom script falan yazip yazcam, sirf bunun icin playstation crak ogrenirim dsfdsf

bide olmasi gereken ikinci sey, su takimi kale arkasindan gosteren kameranin her iki yaridada arkadan gostermesini saglamak,

lan en sevdigim kamera, ama sirf macin bi yarisinda kamera donuyo diye oynayamiyorum ya
Sosyal ağlarda paylaş

bu EA'in göktengri belasını versin

- PC'de patato versiyon

- PlayStation'da normal

- Xbox:

said:
"Each Legend will have their own distinct look, unique attributes, and custom biography, and will be randomly included in Gold Packs in FIFA 14 Ultimate Team on Xbox One and Xbox 360," says Microsoft's release. "Fans will be able to acquire Legends in packs or through the Transfer Market, and then compete with their squads in special tournaments... Each legend will be available in packs for a limited time and at different times throughout the season."

böyle hıyarların multi-platform oyun çıkarması uluslararası kanunlarla yasaklanmalı sdfsdf. napak xbox mı alak panpa??!!11
Sosyal ağlarda paylaş

demo oynadım ps3.

tabi demo olduğundan sıkıntılar var. mesela futbolcu kontrolü şuan dengesiz ve biraz keskin.

sağ analog artık tamamen special moves olmuş. başka tuşa basmaya gerek yok. bu nedenle topu ayaktan açma olayı sıkıntılı. topu açayım derken adam hareket yapıyor falan.

menü şeklinde değişiklikler yapmışlar. co op seasons diye bişi gördüm herhalde multide 2v2 maçlara giriyor otomatik.

top sekerken ayağınla dokunup arkana geçirme hareketini yapamadım. ya değişti ya da yok. normalde adam seçme tuşuyla tık aşırtıyordun. plase şutlar 12'de biraz zorlaştırılmıştı. burda sanki yine eski günlere dönüş gibi olmuş.

2-3 maç yaptım daha. tabi fifa oyunlarının tam kıvama gelmesi oyun çıktıktan 1 ay sonra falan gelen peçlerle anca oluyor. şuan için fena değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Oynanışta esas değişiklik PS4 için gelecek değil mi ? Bekleyip PS4 alıp , fifa'yı da ona göre almak istiyorum.

Aslında ben konsolda sadece Fifa oynuyorum lan , XBox için mi kasıyor bu adamlar , millet Xbox ağırlıklı mı Fifa oynuyor ? Eğer öyle ise Xbox One yeni çıkan galiba onu alayım ? Konsolcu kardeşlerim bir açıklasın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...