reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 simdi napcaz lan 6 ay ps3 te oynayip 6 ay ps4 temi oynicaz? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Red said: eğer oyuna bu sefer yine oyun içinden formasyon değişimi gelmezse ağır küfür ederim. custom tactics eyvallah ama ben istiyorum ki oyunu durdurmadan gidişata göre 4-4-2 ye döneyim 4-5-1 e döneyim. zaten artik bu senede olmazsa custom script falan yazip yazcam, sirf bunun icin playstation crak ogrenirim dsfdsf bide olmasi gereken ikinci sey, su takimi kale arkasindan gosteren kameranin her iki yaridada arkadan gostermesini saglamak, lan en sevdigim kamera, ama sirf macin bi yarisinda kamera donuyo diye oynayamiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hepsini bir anda yapmıyorlar işte. yoksa yapılmayacak şeyler değil sdfs seneye yapacak yenilik bırakıyorlar hep. bi peçle gelecek şeyler çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 demo yu oynayan yok mu henuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 2 senedir oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 cok manidar olmus, ayni sevgiliye yazilan facebook statusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 demo yok ? pluslara mı verdiler sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Orda burda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ps3 yarınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bu EA'in göktengri belasını versin - PC'de patato versiyon - PlayStation'da normal - Xbox: said: "Each Legend will have their own distinct look, unique attributes, and custom biography, and will be randomly included in Gold Packs in FIFA 14 Ultimate Team on Xbox One and Xbox 360," says Microsoft's release. "Fans will be able to acquire Legends in packs or through the Transfer Market, and then compete with their squads in special tournaments... Each legend will be available in packs for a limited time and at different times throughout the season." böyle hıyarların multi-platform oyun çıkarması uluslararası kanunlarla yasaklanmalı sdfsdf. napak xbox mı alak panpa??!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 demo oynadım ps3. tabi demo olduğundan sıkıntılar var. mesela futbolcu kontrolü şuan dengesiz ve biraz keskin. sağ analog artık tamamen special moves olmuş. başka tuşa basmaya gerek yok. bu nedenle topu ayaktan açma olayı sıkıntılı. topu açayım derken adam hareket yapıyor falan. menü şeklinde değişiklikler yapmışlar. co op seasons diye bişi gördüm herhalde multide 2v2 maçlara giriyor otomatik. top sekerken ayağınla dokunup arkana geçirme hareketini yapamadım. ya değişti ya da yok. normalde adam seçme tuşuyla tık aşırtıyordun. plase şutlar 12'de biraz zorlaştırılmıştı. burda sanki yine eski günlere dönüş gibi olmuş. 2-3 maç yaptım daha. tabi fifa oyunlarının tam kıvama gelmesi oyun çıktıktan 1 ay sonra falan gelen peçlerle anca oluyor. şuan için fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 fifa 13 ten farkı topa vurunca ses çıkması sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ha topu aşırtıp alma hareketi varmış. ama arena'da yapılmıyor bug sanırım sdfs plaseler ise kolaylaştırılmış kesin olarak. bam güm giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Oynanışta esas değişiklik PS4 için gelecek değil mi ? Bekleyip PS4 alıp , fifa'yı da ona göre almak istiyorum. Aslında ben konsolda sadece Fifa oynuyorum lan , XBox için mi kasıyor bu adamlar , millet Xbox ağırlıklı mı Fifa oynuyor ? Eğer öyle ise Xbox One yeni çıkan galiba onu alayım ? Konsolcu kardeşlerim bir açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ben sevdim demoyu, paslaşma / şut mekanikleri / ilk kontrol vs. çok güzel olmuş. topa biraz daha hükmedebiliniyor gibi. paslar kalaslıktan kurtulmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ps3 için alınan Fifa 2013'u Ps4 çıkınca upgrade gibi bi seçenek var mı ? birbirinden farklı oyun gibi mi olacak nedir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi bakkaldan aldıgın ekmegi fırına götürdügünde sana pide veriyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 PSN'den mi alınacak şimdi oyunlar yoksa kutuya mı giriyoruz asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 spota gelmiş. 155TL fiyat çekmişler beylikdüzü'nde ... her yerde aynı mı? Aral'dan alırım daha iyi lan edit: DR'de şuan 27'sinde teslim edilmek üzere ön şiparişte Ultimate Edition var, 170TL... öyle alırım daha iyi, ultimate oynuyorum zaten birde packlerle uğraşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 arala o kadar laf ettiniz gta için hala alışveriş yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 erken çıkmış lan. ben ps4'e alırım diyordum ama daha kaç ay var. futbol oynamadan yaşayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 karar veremedim, psn buddy'den 75TL'ye geliyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 var mı alıp maç atan yorum yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 amerika üzerinden alıcam , varsa psn den download ederim diyen alalım. 65 TL ye geliyo kişi başı, bu arada tinu ben :) gs maçında sahaya girenlere küfür ettim diye 1 ay yörünge dışına uçmuşum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ben alıyorum yarın sabah havale yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar