Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu rezaletin dünyada örneği yok!

bucurukunannesi

Öne çıkan mesajlar

kizdirmak icin olabilirde, kadinlari bi kaliba sokmaya calisirsaniz durum buraya varir.
Suan bile basi kapali ama trafik isiklari gibi makyaj yapanlar veya gene basi kapali pardesunun altinda mini etek giyen kadinlar bu yuzden var.
Ayse Arman'in bi yazisi vardi Iran'da evlerin icinde neler yasandigina dair, genelde sacma yazsa da o yazida yazdiklarinin hepsi dogru gittim gordum.
Hele Antalya havaalani dahada komik ucak iner inmez pasaport kontrolunun orda, kadin bi cikariyo pardesuyu altindan cikan kiyafetler sadece iccamasirini gizliyo.
Elestirmiyorum kesinlikle sadece ozgurlukleri bu sekilde kisitlamak filan herzaman fail
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Milletvekili
önceden de yazmıştım, bu ulusalcılar başımıza gelirse ülkeyi asıl o zaman terk etmek lazım.

"Dedeni cuma namazına giderken görmüşler"
"Amcan Atatürk'e saygı duruşuna yavaş kalmış"
"Geçen yıl amsterdama gitmişsiniz"
"annanenin başı kapalıymış"

senin ağzından çıkanla, kulağının duyduğu bir mi?

insanlar insan olarak kalmalı bence, öküz olmamalı, düşünebilen bir varlık olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

bucurukunannesi said:

Bıkmadan, usanmadan, korkmadan her yere yazacağım.

Dünyada böyle bir rezalet yoktur.
Türkiye'den başka bir ülkede böyle kepazelik yoktur.

Eski kocası uyuşturucu baronu bir pkk'lı, Kürt Mafyası mensubu!
Kayınbiraderi eroin kaçakçısı!
Kaynının oğlu eroin kaçakçısı!
Kaynının yeğeni eroin kaçakçısı!
birisi hangi ülkede MİLLETVEKİLİ OLUR?

Cevap: Türkiye.

Savaş Buldan
Nihat Buldan
Serdar Buldan
Rojdan Buldan
Alayı yıllardır eroin işindeler!
Şimdiye kadar zehirledikleri insan sayısını kimse bilmez!

kepazeliğin ispatı

ve bu ailenin gelini Pervin Buldan halen TBMM'de sizlerin vergileriyle vekil maaşı alıp, namustan, adaletten, vicdandan sözetmektedir! Kocam faili meçhule gitti diye zırlamaktadır! Eroin kaçakçısı kocan eceliyle mi geberecekti?
Yıllardır zehirlediğiniz ve zehirlemeye devam ettiğiniz o gençlerin ve PKK denen pislik teröristlerin öldürdüğü Mehmetçiklerimizin, sivillerin, bebeklerin, örgüte katılmadığı için cezalandırdığınız köylülerin, o köylülerin tavuklarının, koyunlarının AHI BİR GÜN TUTACAK. AMA BU DÜNYADA, AMA ÖTEKİ DÜNYADA EROİNDEN ZEHİRLETTİĞİNİZ O İNSANLAR SİZDEN HESAP SORACAK.

bdp grubunun neredeyse tamamının benzer sicili var...en iyisi şu beynelmineli çeviren adam, o da aslını inkar ediyor.
geri kalanları ya aşiret reisi, ya köy ağası, ya kaçakçı, ya terörist...

akp'deki kendi vergi borçlarını affettiren vekiller için de benzer bir kategori düşünülebilir. tabii bunlara destek veren mhpli ve chpli bazı vekiller için de...

neticede bu ülkede daha 25-30 sene önce kirasını zor ödeyebilen birisi iken (o zaman ki <> arkadaşları söylüyor,ben söylemiyorum), İETT şoförlüğü yapmışken şu an kendi açıklaması ile milyonlarca Liralık serveti olan bir başbakanımız var. Yaratan herkese ondaki zekayı, azmi versin ki bizim gibi maaşlı çalışanlar da bir gün onun gibi milyoner olabilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Trias said:

önceden de yazmıştım, bu ulusalcılar başımıza gelirse ülkeyi asıl o zaman terk etmek lazım.

senin ağzından çıkanla, kulağının duyduğu bir mi?

insanlar insan olarak kalmalı bence, öküz olmamalı, düşünebilen bir varlık olmalı.

alaka?
Sosyal ağlarda paylaş

--------------------------------------------------------

"Anneni başı açıkken balkonda çamaşır asarken görmüşler"
"Deden geçen cuma günü dükkanı kapatmamış, namaza gitmemiş"
" Anneannenin başı açıkmış"
" Kardeşini Atatürk tişörtüyle görmüşler"
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Trias said:

Suan ki duruma tercih ederim bunu.Basi kapali gotu acik ,her ortama girip cikanlardan kurtulmus oluruz en azindan.

:D ulusalcıların hepsi allahsız zaten :D öylede bi trip var şu son 10 yıldır. akp den önce bütün vatan milletçiler cami bombalıyodu zaten ahah. allah diyeni kurşuna diziyolardı doğru. kassan en büyük ulusalcılardan birisi mhp çıkıcak onların headline ı rehber kuran hedef turan. aynen hacit.

bu herifler 10 yıldır iktidarda bunlardan önce refahçılar modaydı. yaklaşık 1238971 senedir başı kapalılıkla beyni kapalılık arasındaki farkı anlatmaya çalışır aydın kesimde hala milletin beyni neyin ne olduğunu çözemez. neyse ya. gg zaten bu saatten sonra rengimiz bellide iş işten geçti artık.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

ulusalcı diye aşağıladığınız insanlar ile şeriatçıları eş görüyorsanız zaten siz tehlikenin farkında değilsiniz ve zaten başınıza ne geliyorsa hek ediyorsunuz demektir...sorun şu ki, biz hak etmi,yoruz...sizin gibi adamlar yüzünden olan bize oluyor...

Aynen katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

ulusalcı diye aşağıladığınız insanlar ile şeriatçıları eş görüyorsanız zaten siz tehlikenin farkında değilsiniz ve zaten başınıza ne geliyorsa hek ediyorsunuz demektir...sorun şu ki, biz hak etmi,yoruz...sizin gibi adamlar yüzünden olan bize oluyor...

ee farkınız yok ki?

biriniz bir ekstrem uç, öbürünüz bir başka ekstrem uç?

hani şahsen ulusalcıları şeriatçılara yeğlerim ama özünde ikisininde aşırı uç olup normalde ülkeyi yönetmemesi gerkene gruplar olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
Sosyal ağlarda paylaş

yok gözüm...Atatürk ilke ve devrimlerine baplı olmak ile ortaçağın da gerisinde bir karanlığı tercih edenlerle aynı kefede görmeniz haklı değil...biz aydınlığı savunuyoruz, siz karanlığı savunanlarla bizi "2 aşırı uç" diye görüyorsunuz. size bunu yaptıran da aha bu abdurrahman dilipaklar, nazlı ılıcaklar, rasim ozan kütahyalılar...sorsam tek tek bunları sevmediğinizi söylersiniz...ama onların gözüyle baktıktan sonra konuya ne farkınız var?
Sosyal ağlarda paylaş

hadi işinizi de klolaylaştırayım...şıklar aşağıda...hangisi kemalist, deyin bakayım...

menderes dönemi...
demirel dönemi...
1.mc dönemi...
2.mc dönemi...
özal dönemi...
mesut yılmaz dönemi...
tansu çiller dönemi...
erbakan-çiller dönemi...
baykal-çiller dönemi...
ecevit-yılmaz-bahçeli dönemi...
erdoğan dönemi...

ayar etrmeyin lan akşam akşam adamı...