Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK: Eskişehirspor-Fenerbahçe - 21:15 (Yarı Final İlk Maçı)

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

Bir kulvarda yolumuza emin adimlarla devam ediyoruz. Macta bazi kirilma anlari vardi, oyle ki bu anlari degerlendirseydik mac cok farkli olurdu. Ancak hakemin yanli tirnak icinde tarafli kararlari sahadaki etkinligimize darbe vurdu, bununla ilgili konusma hakkimi sezon sonuna sakliyorum. Oyuncularimi gostermis olduklari guzel oyun ve hakli durus icin tekrar tebrik ederken sdfdasdf
Sosyal ağlarda paylaş

LonelyWolf said:

"A"ziz, "A"ykut, "A"lex

adam liginde 15 maçta 13 golle oynuyor hala kurtulduk falan diyorsunuz. ben bu alexe yapılan vefasızlığı anlamıyorum. heykelini diktiniz, birkaç hafta sonra kapı dışarı ettiniz. sayenizde derbilerde rahatladık valla. geçen sene de gayet gol atmış, attırmış. kupa almışsınız, play off hikayesine son dakikasına kadar şampiyonluk yarışında tutunmuşsunuz. şu an 10 puan fark var o fark daha da artacak büyük ihtimal. kupayı da trabzon bırakmaz. hakem eyyamıyla finale kaldınız. yıl boyunca saçma sapan bir futbol oynadınız. sezon başı aykut gitse, alex takımı sırtlayacak bir adamdı.
http://www.youtube.com/watch?v=6slKWTAYcDo
fenerbahçe balı yokmuş, alex varmış bunu gördük. adam vuruyor bi şekilde top giriyor kaleye. gerçi burda dışardan falso almış ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ilk olarak Alex'in heykelini ben dikmedim ve dikilmesini desteklemedim. Fenerbahçe'de ki 3.-4. sezonundan itibaren hep gitmesini istedim. Fenerbahçe'nin bugün bu halde olmasın da Alex'in payı büyük. Yıllarca hep Alex'e yönelik oyun planları kuruldu ve ona göre adam alındı. Kimse Alex sakatlanırsa, giderse vs. diye düşünmedi ve sonuç ortada.

Ayrıca Alex kötü oyuncu filan da demedim ama takımda kaldığı süre boyunca da "heykeli dikilecek" işler de yapmadı. Hele son 2 senedir, Osmanlı yeniçerisi gibi sürekli isyan, kazan kaldırma, kelle isteme modunda takıldı. Sadece Aykut'la takıştıkları için bile Fenerbahçe 10'larca puan kaybetti ilk yarı.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

adam liginde 15 maçta 13 golle oynuyor hala kurtulduk falan diyorsunuz. ben bu alexe yapılan vefasızlığı anlamıyorum. heykelini diktiniz, birkaç hafta sonra kapı dışarı ettiniz. sayenizde derbilerde rahatladık valla. geçen sene de gayet gol atmış, attırmış. kupa almışsınız, play off hikayesine son dakikasına kadar şampiyonluk yarışında tutunmuşsunuz.

Hagi ye haksızlık yaptık derken iyi gene gs olarak ne heykel diktik ne de adamı kovmaktan beter eder gibi olduk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...