Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 En yorgun ve moralman sonuk takimla bu kadar. Tesekkurler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 hay böyle işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 SeaGle said: Ulan yedek klübesi fln ne sevindi ahahaha, ben olsam utanıp kameraya gözükmem sfasdfga. Şu oyunla bide. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Daha iyi oynadigi oyun oluyo mu ki penaltilarla uefada ligde ilerliyorlardi iste, bugun bi degisiklik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Hadi aykut yine bi 15 gün kurtardı totoyu,, gerçi pazar günü derbi var sdfgfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 hayırlı olsun final fenerbahçe'li arkadaşlara sdalkmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Tebrikler :) Fener, gs ve ts maçlarında da böyle oynarsa epey eğlence çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 trabzonspor bugün oynadığı futbolu oynarsa fenerbahçe'de bugünkü gibi olursa ikinci bir sivas vakası olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 trabzon çok vasat fener alır kupasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bir kulvarda yolumuza emin adimlarla devam ediyoruz. Macta bazi kirilma anlari vardi, oyle ki bu anlari degerlendirseydik mac cok farkli olurdu. Ancak hakemin yanli tirnak icinde tarafli kararlari sahadaki etkinligimize darbe vurdu, bununla ilgili konusma hakkimi sezon sonuna sakliyorum. Oyuncularimi gostermis olduklari guzel oyun ve hakli durus icin tekrar tebrik ederken sdfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 tr kupasını fener alsın ya yoksa aykutu falan gönderirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Aykut zaten bırakıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ferguson boşta zaten iyi denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://img.footballove.com/2009/11/yv.jpg Reçete belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 necatinin gol verilse fenerin 2 tane atması gerekecekti. yine hakem hatalarıyla maç kazanma serisi yakaladı fener. gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 böylesi daha tatlı oluyor,umarım önümüzdeki yıl tüm maçlarımızı hakemle şikeyle kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 S-H said: böylesi daha tatlı oluyor,umarım önümüzdeki yıl da tüm maçlarımızı hakemle şikeyle kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 evet hepsi yanımıza kar kaldı.ooh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 tesaduf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 LonelyWolf said: "A"ziz, "A"ykut, "A"lex adam liginde 15 maçta 13 golle oynuyor hala kurtulduk falan diyorsunuz. ben bu alexe yapılan vefasızlığı anlamıyorum. heykelini diktiniz, birkaç hafta sonra kapı dışarı ettiniz. sayenizde derbilerde rahatladık valla. geçen sene de gayet gol atmış, attırmış. kupa almışsınız, play off hikayesine son dakikasına kadar şampiyonluk yarışında tutunmuşsunuz. şu an 10 puan fark var o fark daha da artacak büyük ihtimal. kupayı da trabzon bırakmaz. hakem eyyamıyla finale kaldınız. yıl boyunca saçma sapan bir futbol oynadınız. sezon başı aykut gitse, alex takımı sırtlayacak bir adamdı. http://www.youtube.com/watch?v=6slKWTAYcDo fenerbahçe balı yokmuş, alex varmış bunu gördük. adam vuruyor bi şekilde top giriyor kaleye. gerçi burda dışardan falso almış ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 alex'i yollayanlarla heykelini dikenler aynı insanlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hakem hediye etti finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Şimdi ilk olarak Alex'in heykelini ben dikmedim ve dikilmesini desteklemedim. Fenerbahçe'de ki 3.-4. sezonundan itibaren hep gitmesini istedim. Fenerbahçe'nin bugün bu halde olmasın da Alex'in payı büyük. Yıllarca hep Alex'e yönelik oyun planları kuruldu ve ona göre adam alındı. Kimse Alex sakatlanırsa, giderse vs. diye düşünmedi ve sonuç ortada. Ayrıca Alex kötü oyuncu filan da demedim ama takımda kaldığı süre boyunca da "heykeli dikilecek" işler de yapmadı. Hele son 2 senedir, Osmanlı yeniçerisi gibi sürekli isyan, kazan kaldırma, kelle isteme modunda takıldı. Sadece Aykut'la takıştıkları için bile Fenerbahçe 10'larca puan kaybetti ilk yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Xenus said: adam liginde 15 maçta 13 golle oynuyor hala kurtulduk falan diyorsunuz. ben bu alexe yapılan vefasızlığı anlamıyorum. heykelini diktiniz, birkaç hafta sonra kapı dışarı ettiniz. sayenizde derbilerde rahatladık valla. geçen sene de gayet gol atmış, attırmış. kupa almışsınız, play off hikayesine son dakikasına kadar şampiyonluk yarışında tutunmuşsunuz. Hagi ye haksızlık yaptık derken iyi gene gs olarak ne heykel diktik ne de adamı kovmaktan beter eder gibi olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar