sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 @Dworgian Aklın yolu bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ayrıca her konu gidip pkk ya bağlanıyor konu nereye geldi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Boston'da yaşanan bir terrör eylemi. PKK bir terrör örgütü. Neden bu kadar savunmaya geçildi ki? Tabii ki konuşulacak. Neyse ben duyacağımı duydum. Aklın bir olan yolunda size başarılar, o yolun nereye çıktığına dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Tamam cevap verdik işte, ikisi aynı cevap. Haksız mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sipeyskeyk said: Absolut said: Sileyimmi silmeyeyimmi karar veremedim keywordleri hehe. Abi sil de başımıza bir iş gelmesin. Ben dibe gidersem hepinizi çekerim. Paticik com da organize oluyorduk derim. çoktan echelon'un süzgecine takılmışızdır bile, geç kaldık aha bir keyword daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 fak dis şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 o amcayı bulmuşlar: http://edition.cnn.com/video/?hpt=hp_c2#/video/us/2013/04/16/pmt-boston-marathon-78-yr-runner-iffrig.cnn bide bu yarış uluslararası, baya bi ülkeden katılan var avrupa, japonya vb, trdende gidenler vardır muhtemelen, bi sürüsü sabah yarışa katılıp akşam ülkesine dönecekler falan otelde yer bile ayırtmamış 100lerce kişi vardı, millet evlerini falan açtı bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sipeyskeyk said: Absolut said: Sileyimmi silmeyeyimmi karar veremedim keywordleri hehe. Abi sil de başımıza bir iş gelmesin. Ben dibe gidersem hepinizi çekerim. Paticik com da organize oluyorduk derim. deveye binerken iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bingildak said: Boston'da yaşanan bir terrör eylemi. PKK bir terrör örgütü. Neden bu kadar savunmaya geçildi ki? Tabii ki konuşulacak. Neyse ben duyacağımı duydum. Aklın bir olan yolunda size başarılar, o yolun nereye çıktığına dikkat edin. Düşünce yapısını algılayabilmeyi o hareketi meşru tutmakla bir sayabilecek, Boston patlaması konusunun, pkk eylemi üstlenmemişken pkk ya gelmesini garipsemeyi "savunmaya geçmek" olarak algılayabilecek, Sonra da tüm bu algı noksanlıklarını sanırım kendi kafasında pkk sempatizanlığı ile denkleştirip "dikkat edin!!" diye tehdit edebilecek birine laf anlatmaya çalıştığıma üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dworgian, attığın mesajlara belli bir yerden sonra yanıt vermeyi kestim. Bunu da çok açık bir şekilde yaptım. Kendi kendine gaza gelip, moda girme. Seni muhattaba almış olsam diyaloga girerdim. Girmemişim belli ki. Yıpratma kendini bu kadar. Bu başlıkta konuşacak bir şeyim de kalmadı zaten. Kim ne düşünmek istiyorsa düşünsün, kimi ne ile tehdit edecem. Komikleşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 O zaman çogul konuşmayacaksın. Muhattap almadığını söyleyip çogul cevap verirsen ve benim cevaplarım, senin cevap verdiğini düşündüğün kişininkiler ile örtüşüyorsa, sen sadece kendi kafanda bitirirsin muhabbeti ama aslında o iş öyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dworgian said: Ayrıca her konu gidip pkk ya bağlanıyor konu nereye geldi yine bingildak said: Boston'da yaşanan bir terrör eylemi. PKK bir terrör örgütü. Neden bu kadar savunmaya geçildi ki? Tabii ki konuşulacak. Bu da bana verdiğin cevap. kaale almamış halin bu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Çoğul sana konuşmadım zaten. Dediğim gibi kendi kendine moda girip, gaza gelmişsin. Post kasacak halim yok. Konuşuldu ve kapandı benim tarafımda. Kafamda bitirmiş oluyorsam, kafamda bitirdim. Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 hahahahahahaha yürü be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bitti desene bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ERGENEKON yapmıştır diyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Siz burada geyik yaparken Jack Bauer adamlara işkence yapıyor Bir sonraki hedefi sipeys olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 adam "seni kaale almadım", "sana demedim", "yıpratma kendini" diyip, aslında verdiği cevabı bana verdi haberi yok. sonra "bitti bitti banane" modunda süper bir son getiriyor. Hadi tamam dağılalım BİTTİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 KuddusiMavra said: duran saatin günde 2 kez doğru vakti göstermesi. bakalım bir daha ki doğru ne zaman? sen saatini benimkine göre kur, çok daha sık doğru çıkarsın emin ol. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Terör saldırısının tadı nasılmış? diye sormak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Aha beyler ! Olaylar basliyor U.S. military Black Hawk crashes near North Korea border Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 link plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dur şu sorumu ve altına da bıngıldak cevabı koyayım da ne saçma görünüyor daha belli olsun. Hatıra bunlar hep Dworgian said: Dworgian said: Ayrıca her konu gidip pkk ya bağlanıyor konu nereye geldi yine bingildak said: Boston'da yaşanan bir terrör eylemi. PKK bir terrör örgütü. Neden bu kadar savunmaya geçildi ki? Tabii ki konuşulacak. Bu da bana verdiğin cevap. kaale almamış halin bu yani? bingildak said: Çoğul sana konuşmadım zaten. Dediğim gibi kendi kendine moda girip, gaza gelmişsin. Post kasacak halim yok. Konuşuldu ve kapandı benim tarafımda. Kafamda bitirmiş oluyorsam, kafamda bitirdim. Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Aha link http://english.alarabiya.net/en/News/world/2013/04/16/U-S-military-Black-Hawk-crashes-near-North-Korea-border-.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar