Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boston'da patlama: 3+ ölü, en az 60 yaralı

bliksem

Öne çıkan mesajlar

o amcayı bulmuşlar:

http://edition.cnn.com/video/?hpt=hp_c2#/video/us/2013/04/16/pmt-boston-marathon-78-yr-runner-iffrig.cnn

bide bu yarış uluslararası, baya bi ülkeden katılan var avrupa, japonya vb, trdende gidenler vardır muhtemelen,

bi sürüsü sabah yarışa katılıp akşam ülkesine dönecekler falan otelde yer bile ayırtmamış 100lerce kişi vardı, millet evlerini falan açtı bunlara.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Boston'da yaşanan bir terrör eylemi. PKK bir terrör örgütü. Neden bu kadar savunmaya geçildi ki? Tabii ki konuşulacak.

Neyse ben duyacağımı duydum. Aklın bir olan yolunda size başarılar, o yolun nereye çıktığına dikkat edin.

Düşünce yapısını algılayabilmeyi o hareketi meşru tutmakla bir sayabilecek,

Boston patlaması konusunun, pkk eylemi üstlenmemişken pkk ya gelmesini garipsemeyi "savunmaya geçmek" olarak algılayabilecek,

Sonra da tüm bu algı noksanlıklarını sanırım kendi kafasında pkk sempatizanlığı ile denkleştirip "dikkat edin!!" diye tehdit edebilecek birine laf anlatmaya çalıştığıma üzüldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian, attığın mesajlara belli bir yerden sonra yanıt vermeyi kestim. Bunu da çok açık bir şekilde yaptım. Kendi kendine gaza gelip, moda girme. Seni muhattaba almış olsam diyaloga girerdim. Girmemişim belli ki. Yıpratma kendini bu kadar.

Bu başlıkta konuşacak bir şeyim de kalmadı zaten. Kim ne düşünmek istiyorsa düşünsün, kimi ne ile tehdit edecem. Komikleşmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dur şu sorumu ve altına da bıngıldak cevabı koyayım da ne saçma görünüyor daha belli olsun. Hatıra bunlar hep

Dworgian said:

Dworgian said:

Ayrıca her konu gidip pkk ya bağlanıyor konu nereye geldi yine

bingildak said:

Boston'da yaşanan bir terrör eylemi. PKK bir terrör örgütü. Neden bu kadar savunmaya geçildi ki? Tabii ki konuşulacak.

Bu da bana verdiğin cevap. kaale almamış halin bu yani?

bingildak said:

Çoğul sana konuşmadım zaten. Dediğim gibi kendi kendine moda girip, gaza gelmişsin. Post kasacak halim yok. Konuşuldu ve kapandı benim tarafımda. Kafamda bitirmiş oluyorsam, kafamda bitirdim.

Bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...