Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Beşiktaş - Antalyaspor [15 Nisan Pazartesi, 20.00]

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:

Salih'i Salih yapan kim bilmiyorum ama Aykut Kocaman olmadığı kesin.

Adam bildiğin bileğinin hakkıyla çıktı takıma, orta sahada oyuncular bi şekilde eksildiğinde forma şansı buldu ve iyi değerlendirdi.

ne bileği ne hakkı lan olm hangi kafa bu aykut tuttu getirdi adamı fenerbahçeye sarhoş musunuz lan?
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

DeathLord said:

Salih'i Salih yapan kim bilmiyorum ama Aykut Kocaman olmadığı kesin.

Adam bildiğin bileğinin hakkıyla çıktı takıma, orta sahada oyuncular bi şekilde eksildiğinde forma şansı buldu ve iyi değerlendirdi.

ne bileği ne hakkı lan olm hangi kafa bu aykut tuttu getirdi adamı fenerbahçeye sarhoş musunuz lan?

Aykut bilinmezlikten mi buldu adamı? Yaş altı milli takımlarda çatır çatır oynayan herkesin bildiği çocuk Salih. Parası olsa Beşiktaş alıcaktı zaten. Sanki kimsenin tanımadığı bilmediği bir adam geldi Fenerbahçe'ye de.

1.4 milyon euro ve Kayserispor´da kiralık olarak oynayan Okan Alkan karşılığında alınmış adama böyle yoktan bulunmuş muamelesi yapmayın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilk yari nasıl bir top oynadık naptık anlamadım, 1-2 cılız atak dısında top bile tutamadık ya, oguzhan'in girmesi acayip degiştrdi 2.yari bambaska oldu takım, baya baya goller kacırdık,eski acıktan penalti gibi görülen bir pozisyon da vardi uzaktik gerci.

hakem ise 2.yarı sapıttı,ne bicim sacma fauller caldı, hava toplarında daha dokunmadan verilen fauller falan..

iyi oldu puan farkının korunması.

aybaba da artık görmüştür oguzhanın klübe topcusu olmadıgını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...