reampage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 mayhem bence hayal ürünü son teknoloji bir marketting bot, çok gelişmiş AI. İnsanlara sübliminal çıkmaz demeyin şansınızı deneyin mesajını veriyor durmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 hhahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 arcane said: istedikleri gibi çalışsınlar ama stoğunda kaç tane varsa göstersin, vatandaş ona göre sipariş versin. cdkey satan rusçu bile gösteriyor. bu alışveriş siteleri sırf dümen yapmak için göstermiyorlar veya yanlış gösteriyorlar. e iyide abi adam bununla para kazanıyor, o site senin olsa sende aynısını yapacaktın. gördüğünüz her ürün satılan yere mahallenizin bakkalı muamelesi yapmayın. bilinçli tüketmek var, ne tükettiğini bilmemek var. bunlar farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yoo ben dürüstçe stok sayısını yazarım. para kazanmak için illaki puştluk yapmaya gerek yok. mahallemin bakkalı kredi kartından çekip doritos kalmamış abi tedarikçiden getiriyoruz demiyor. senin tarif ettiğin tüketici değil koyun. babanın hepsiburadası mı var nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 o mümkün olan her konuda millete karşı çıkmaya çalışıyor ya, boşver onu. hepsiburada elinde mal tutmayarak para kazanıyor işte klasik. hepsi de böyle yapıyor. aslında oradaki malların hiçbiri ellerinde yok belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 çoğu yoktur. hatta evet hiç deposu bile olmayabilir. çok ürün aldım, hiç bir zaman o anda direk kargolanmadı. hep bir "tedarikçiden hede hödö" durumu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Süper Hızlı Gönderi diye yazdığı her ürün deposunda var ve aynı gün kargoya veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 1 haftadır yollamadılar ürünümü allah belanı versin hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 4 gün kargo süreli ürün aldım aynı gün yolladılar bana da sdfsvds bi bana sorun çıkarmadı herhalde bu adamlar, garantisi geçmiş hard diske para iadesi bile yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bende ürün degisimi için göndermistim adamlar parami iade etti direk trip attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Değişim istedim daha cevap yok. Hergün arayıp kavga ediyorum telefonda asdf He bide 80 liralık hediye çeki verdiler beklettiklerinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bir daha almam ben oradan hiç bişi it herifler 10 gün önce sipariş verdiğim kulaklığı temin edemiyorlar ve hala sitede satmaya devam ediyorlar siksinler bir daha bir şey alırsam oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 2 ürün aldım 1 isi iyi geldi birisi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 en nefret ettiğim müşteri tipidir hediye çekinin pazarlığını yapan müşteri. nakit almak isteyen bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Bana mı diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ulan paranı iade etsene ne olacak o kargo parasını vermiyorlar geri terbiyesizler önce haftasonu bıdısı sonra size dönüş yapacaklar ondan sonra hediye çeki olarak diip bir haftalık hediye çeki veriyorlar almasan o da gidiyor bildigin 5 lira 5 lira haraç kesiyorlar çünkü çoğu ürünü temin edemiyorlar zamanında inş batarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Bende gicigim hepsiburadaya, Superonline ev telefonu kullanıyorum 0850 li, bunlarin müşteri hizmetleri numarasi ile benimki arasında sadece bir numara farklı. Ayda Enaz 30-40 tel geliyor, adamlara mesaj attım değistirin şunu diye, kabul etmediler.bende kılligina her arayana maruzatini yazıp ürünle HB ye karşı ödemeli yolla diyip kapatiyorum. Uğraşsin hb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 koskaca hepsiburada, seninle telefonu benzer diye kendi telefonunu degistirecek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 sen yine iyi kurtulmuşsun. benim verdiğim 2 kitap siparişi tam 1 hafta beklemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 miyaw33 said: Bende gicigim hepsiburadaya, Superonline ev telefonu kullanıyorum 0850 li, bunlarin müşteri hizmetleri numarasi ile benimki arasında sadece bir numara farklı. Ayda Enaz 30-40 tel geliyor, adamlara mesaj attım değistirin şunu diye, kabul etmediler.bende kılligina her arayana maruzatini yazıp ürünle HB ye karşı ödemeli yolla diyip kapatiyorum. Uğraşsin hb Lel ama hakkaten. Superonline a müşteri hizmetleri telefon no serisinden numara tahsis ettiği için kızmıyorsun da Senko nun dediği gibi HB den numara değiştirmesini bekliyorsun öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bazı kafalar çok harika çalışıyor lan sdhaufdhasuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Superonline ada kızıyorum, onlar degistirebileceklerini söylüyor ama suan numara değişmek işime gelmiyor, bir sürü yere bu numarayla kayıtlıyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 valla epey bi alışverişim oldu, hiç sorun cıkmadı, cogu ertesi gün geldi(cok yasa süper hızlı gönderi), kalanları da 3 gün içinde elimde oluyodu. Şans sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 miyaw33 said: Superonline ada kızıyorum, onlar degistirebileceklerini söylüyor ama suan numara değişmek işime gelmiyor, bir sürü yere bu numarayla kayıtlıyim. Bence Hepsiburada daha fazla yere kendi numarasıyla kayıtlıdır. Bir gün karşılaştırın bakalım ne çıkacak, sonucu bildirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Valla onların kaybedeceği daha çok şey var, müşteri memnuniyeti düşüyor sonuçta beni arayanlar oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar