Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hepsiburada allah belanı versin.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

istedikleri gibi çalışsınlar ama stoğunda kaç tane varsa göstersin, vatandaş ona göre sipariş versin. cdkey satan rusçu bile gösteriyor. bu alışveriş siteleri sırf dümen yapmak için göstermiyorlar veya yanlış gösteriyorlar.

e iyide abi adam bununla para kazanıyor, o site senin olsa sende aynısını yapacaktın.

gördüğünüz her ürün satılan yere mahallenizin bakkalı muamelesi yapmayın.

bilinçli tüketmek var, ne tükettiğini bilmemek var. bunlar farklı şeyler.
Mesaj tarihi:
yoo ben dürüstçe stok sayısını yazarım. para kazanmak için illaki puştluk yapmaya gerek yok. mahallemin bakkalı kredi kartından çekip doritos kalmamış abi tedarikçiden getiriyoruz demiyor. senin tarif ettiğin tüketici değil koyun. babanın hepsiburadası mı var nedir...
Mesaj tarihi:
o mümkün olan her konuda millete karşı çıkmaya çalışıyor ya, boşver onu.

hepsiburada elinde mal tutmayarak para kazanıyor işte klasik. hepsi de böyle yapıyor. aslında oradaki malların hiçbiri ellerinde yok belki de.
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
4 gün kargo süreli ürün aldım aynı gün yolladılar bana da sdfsvds
bi bana sorun çıkarmadı herhalde bu adamlar, garantisi geçmiş hard diske para iadesi bile yaptılar.
Mesaj tarihi:
Değişim istedim daha cevap yok. Hergün arayıp kavga ediyorum telefonda asdf
He bide 80 liralık hediye çeki verdiler beklettiklerinden dolayı
Mesaj tarihi:
bir daha almam ben oradan hiç bişi it herifler
10 gün önce sipariş verdiğim kulaklığı temin edemiyorlar ve hala sitede satmaya devam ediyorlar
siksinler bir daha bir şey alırsam oradan
Mesaj tarihi:
ulan paranı iade etsene ne olacak o kargo parasını vermiyorlar geri
terbiyesizler önce haftasonu bıdısı sonra size dönüş yapacaklar ondan sonra hediye çeki olarak diip bir haftalık hediye çeki veriyorlar almasan o da gidiyor
bildigin 5 lira 5 lira haraç kesiyorlar çünkü çoğu ürünü temin edemiyorlar zamanında
inş batarlar
Mesaj tarihi:
Bende gicigim hepsiburadaya, Superonline ev telefonu kullanıyorum 0850 li, bunlarin müşteri hizmetleri numarasi ile benimki arasında sadece bir numara farklı. Ayda Enaz 30-40 tel geliyor, adamlara mesaj attım değistirin şunu diye, kabul etmediler.bende kılligina her arayana maruzatini yazıp ürünle HB ye karşı ödemeli yolla diyip kapatiyorum. Uğraşsin hb
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Bende gicigim hepsiburadaya, Superonline ev telefonu kullanıyorum 0850 li, bunlarin müşteri hizmetleri numarasi ile benimki arasında sadece bir numara farklı. Ayda Enaz 30-40 tel geliyor, adamlara mesaj attım değistirin şunu diye, kabul etmediler.bende kılligina her arayana maruzatini yazıp ürünle HB ye karşı ödemeli yolla diyip kapatiyorum. Uğraşsin hb

Lel ama hakkaten.

Superonline a müşteri hizmetleri telefon no serisinden numara tahsis ettiği için kızmıyorsun da Senko nun dediği gibi HB den numara değiştirmesini bekliyorsun öyle mi?
Mesaj tarihi:
valla epey bi alışverişim oldu, hiç sorun cıkmadı, cogu ertesi gün geldi(cok yasa süper hızlı gönderi), kalanları da 3 gün içinde elimde oluyodu.

Şans sanırım
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Superonline ada kızıyorum, onlar degistirebileceklerini söylüyor ama suan numara değişmek işime gelmiyor, bir sürü yere bu numarayla kayıtlıyim.

Bence Hepsiburada daha fazla yere kendi numarasıyla kayıtlıdır. Bir gün karşılaştırın bakalım ne çıkacak, sonucu bildirirsin.
  • Yeni Oluştur...