Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasta kızın bakana tepkisi

Esrk

Öne çıkan mesajlar

anlatamadım herhalde. adamın böyle bir şahıs olarak yetişmesinin sonucu böyle bir şey ortaya çıkmış. herhangi bir dinden dolayı değil. söylediği şeylerin hiçbir dinde yeri yok çünkü. herif bildiğin gerizekalı. ateist olsa yine gerizekalı olacaktı. satanist olsa yine gerizekalı olacaktı. altı çizilmesi gereken yer gerizekalı oluşu, dinin bir alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yazılanları okumadım,ak partiyi de hiç sevmem bakanın yaptığı en başından yanlış ama bunu bakanın yoğunluğuna kafasının meşgul olmasına veya yaşam tarzına bağlayabiliriz de,aynısını yarın öbür gün chp'li bir bakanda veya mhp'li bir bakan da olsa yapabilir,yani partiyle ilgili sempatizanlık yapmak bu konuda saçma olsa gerek.He birde bakanın yerine kendimi koyuyorum kim bilir her gün başına kaç tane olay geliyor böyle ve belki 1000 tane olaydan 1 tanesinde yanlış tutum sergiliyo ve bunu da kameralar yakalıyo,yani aslında çok aşırı üzerine gidilicek bir durum da değil belki de adam artık en yılgın ve yorgun anında o kız çıktı karşısına,he yorulduysa bakanlık yapmasın dersiniz onu da anlarım hepsi bakış açısı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ama bunu bakanın yoğunluğuna kafasının meşgul olmasına veya yaşam tarzına bağlayabiliriz de,aynısını yarın öbür gün chp'li bir bakanda veya mhp'li bir bakan da olsa yapabilir,

bunun için tek bir bahane olabilir, bakan kızın ne dediğini duymamıştır. bunun dışında bu hareketi tek açıklayacak şey adamın kafa yapısıdır gerek chpli olsun gerek mhpli gerek akpli. Eğer ki o anda vakti yoksa gerekirse kızın telefonu vs alınır ve sonra iletişime geçilir. ha yardım etmek zorunda mı? değil, adam bakan süpermen değil. yardım etmese, kızın eline para tutuşturmaktan on kat daha iyi olurdu.

bu işte adamın kafa yapısını ortaya koyuyoru= para ver sustur
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bende çok üzüldüm kızın durumuna ve bilen bilir zaten zerre haz etmiyorum adamlardan ama raistlinin dediğinde baya mantık var. Çevremde olduğu için de biliyorum ne misafir eksik olur, ne bir şeyler isteyen eksik olur öyle insanlarda, ambole olmuş olabilir bakan. Ha ne yapması gerekirdi; bunun 10yüzmilyon yardımcısı olması lazım. Kızı dinleyip o yardımcılardan birini çağırıp bu kızımıza yardım ne yapabiliyorsak yapalım demesi lazımdı. Eline para tutuşturmak çok tatsız gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şimdi bahsedilen kişi normal bir vatandaş olsa hata payı tabi ki var. Mahalledeki bakkaldan, işyerindeki arkadaştan değil bir bakandan isteniyor o yardım. O adamın o mevkiye gelirken bunların bilincinde olması, böylesi bir durum için hazırlıklı olması gerekir. Senin de dediğin gibi kendisi bile olmasa kendi yetkisinin uzantısı bir adamın orada ilgilenmesi gerekirdi. Sonuçta bu milletin bir kızı bu ülkenin bir bakanından yardım istiyor. Bırak kanseri bakanım kiramı ödeyemiyorum dese, her halinden serserilik akan biri olsa bile orada ona insan gibi onurunu kırmadan davranılması gerek. Namazın kazası olur, kırılan bir kalbin telafisi olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...