Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bir ev aliyoruz simdi, annem ama mutfakta balkon kapisi uzerine delik acilmis diye "ben bunu almam" diyor, "kirisini delmisler, ev yikilir" diyor sadece. Durum su: http://cl.ly/image/2T2I11062j1n/Screen%20Shot%202013-04-12%20at%2020.13.48.png Bilen varsa sorayim dedim, annem neye dayanarak kiris bu diyor bilmiyorum ama oluru var mi dediginin? %99 bir sey olmayacagini biliyorum bundan ama Ankara'da 7+ siddetinde deprem olacagindan korkuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 o kiriş değil duvar. kiriş dediğimiz genelde odaların köşelerinde olur. o duvarın taşıyıcı özelliği yok o yüzden komple yıksalar bile birşey olmaz. ama tabi bakmak alzım eğer kirişlerin birbirine bağladığı yere paralel olan kiriş de olabilir. ama o durumda o kirişin beton+çelik demirden olduğunu düşününce oraya öyle bir delik açılması çok zor. zaten yatay kiriş bile olsa çıkıntılıdır farkedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Olabilir. Kiriş delinmez. Değil öyle büyük delik, ufak bi delik bile çentik etkisi yapar, delik etrafındaki mukavemeti yaklaşık 3 kat düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ha siz delinmişe baktınız. Delemezler. Demirleri fln kesmek lazım vs, öyle bişey yok kimse uğraşmaz. Yapmaz zaten kimse. Kapının üstünde bi miktar tuğla olur, tuğlanın üstünden tavana kadar kiriş olur. O ara duvarı delmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Su odalarda tavana yakin olan cikintilardan diyorsaniz yok, normal, ince (bir karis filan iste) duvar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 13 cm tuğla olur, sıvası fln 15 cm işte. Tuğla duvardır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bildigin tugla o komple yiksan o duvari bisey olmaz. Söylenmis zaten kolon falan olsa demirler olur kesmek dert zaten kimse kolon kesmez daha bu devirde 90 larda cahiller yikabiliyormus arada. Bu arada binanin ana kolonlarini kirmadiginiz sürece pek zarar verilmesi olasi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ev gezerken gorduk bir tane, 10 yillik ev, baca yapmak icin kiris kesilmis. Epey ugrasmislar, etrafi filan parcalanmis, koca koca demirler uclari kesik cikmis. Ondan sonra korkmaya basladi annem, ardindan bu evi gordu hemen. Her yaniyla gordugumuz en iyi ev; fiyat olsun, ici olsun, yeri olsun. O parcalanmis kirisi gorunce ici rahat edemiyor ama simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 İşte kiriş olsa öyle demirli olur, nizami parçalayamazsın. Kirişi de delen nasıl bir hayvan evladıymış. Kirişin görevi olmasa koymazlardı zaten oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cibetpet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 durun ben müteahittim,ayrıca müteahhit kelimesini de doğru yazıyorum. Birşey olmaz alın gitsin,millet kolon kesiyor,dükkanlar da yer işgal ediyor diye,sen kirişte ki delikden bahsediyorsun,büyük bir cadde üzerindeyse ev ve,altında da iyi bir dükkan,mağaza v.s varsa alma derim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Saf çıktın be oğlum sen ! Annen evin fiyatını indirmeye çalışıyor işte, anlasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 duvardır ora kiriş döşemenin kestiği yerdedir daha yukarda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 dış duvar boyunca ilerleyen kiriş olayı türkiyedeki binalarda pek yok. genelde çıkma olayını müteahhitlerimiz kaçırmadığı için orası %99 duvardır. kiriş olup olmadığını çekiçleyerek kontrol edebilirsin. kiriş/kolon farklı ses verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 yildirimokur said: Saf çıktın be oğlum sen ! Annen evin fiyatını indirmeye çalışıyor işte, anlasana. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 offf o çok iyi hakkaten ya. araya bi kaç mesaj girsin de öyle alıntılayıp güleyim diye bekliyordum. iyi hatırlattın goldcum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bu ev ********in kokuyor. (gerge engin madde bilgisinden sıksın bişey) bir suç mahalli olabilir, polise söylerim baskın yapar kiralayamazsınız, ucuza verin desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Gerge'nin koyduğu şekil 1-a beni derin düşüncelere gark etti. ScreenShot diyor dosyanın ismi. Sanki böyle fotoğrafını çekmiş gibi gerçek görüntünün. çok acayip. Hansel ve Gratel'in evi olmasın abi orası mavi şekerden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 cizdim. sonra shift+command+4 diyerek fare imlecini ekranda alan secme aletine cevirdim, secip sol tik yapinda CloudApp otomatik upload etti ve link clipboard'a koydu. Bende onu buraya yapistirdim. Normal kaydet, upload et, link al isleminden daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 40 cm den az ise kalınlık endişelenmenize gerek yok.Kiriş değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar