Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Satranç turn based oldugu sürece turn based kesimini korur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Karl Reaper sheppard, adamim. Catiya cikardin mi scope lu bir uzun namlulu ile, direk gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ivan dolvich reyisssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Şu oyunun olayı turn based'dir, bia ile oynayışı değiştirip bozdular. Yeni halini hiç oynayamadım, ekrana kusmaktan. Full control kimdir, nasıl bir oyun yapar bilmiyorum ama turn based'e dönüyoruz demeleri yeter. Şu seriyi seven kaldıysa pledge'leyin. Obsidian bile Project Eternity update'inde bu oyuna yer vermiş. http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/481467?ref=activity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bia az bişe oynamıştım da sıkıcı bazı şeyler vardı hatırlamıyamadım da hepsini misal haritadaki tüm düşmanları öldürmüşüm tek tek loot etmem gerekiyor adamları eski oyunda haritadaki yerdeki herşeye erişiyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 biada da görevi tamamladın mı tüm mapi lootlayabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Beyler bir el atın şuna, bir günden az kaldı ve daha 25K lazım. 10K veren için "Top Pimp" tierı var. Adanın baş pezevengi oluyorsunuz, hatta heykeliniz dikiliyor. İleride evlenirken veya işe girerken de iyi bir referans olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Zar zor tamamlanır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ben bunu anlamadım. Lisansı mı almış şimdi bu grup? Geçen seneki fiyaskonun üzerine kafa karıştırıcı oldu. 350k çok az değil mi bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Parayi kirisip Maldivlere kacacaklarsa hic de az degil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 14.5k USD ve 14 saat kalmış. olur herhalde, niye ja gibi bi franchise oyunu son güne kladı lan. biadan falan nefretetti herhalde millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 jagged alliance'ın franchise olarak verdiği güven azaldı patato veya çıkmayan oyunlar yüzünden sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yalniz kadroya katildi diye gosterdikleri insanlar cok komik. nick'lerini falan yazmislar. w3 map'i hazirliyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 1.13 developlerları herhalde onlar, nickleriyle daha çok tanınıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 parayı toplamışlar da en az 1.5 yıl sonraya oyun çıkar diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 352 olmuş evet, yavaş yapsınlar ya daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ja'yı ne kadar seviyorsam artık tb olmasını da o kadar istemiyorum, 5 kuruş vermedim o yüzden. gene karanlıkta sürüne sürüne spot kasmak olacaksa oyunun ana olayı hiç çıkmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Sen JA'yı sevmiyorsun demek ki :). Başarılı olduğuna sevindim. Hele ki modder'ların katılmış olması daha güzel oldu, orjinaline sadık bir oyun çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Real time olanı çok daha iyiydi. Sam e gönülden katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Real-time vs. turn-based kıyaslamasından bağımsız olarak, BIA iyi falan değildi. Olsa olsa vasat denebilecek bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 10 kusur yil JA3 bekleyince ilac gibi geldi ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bia aşırı kalitesizdi evet, sadece ja diye 50 saat oynadım ama turn based, real timela alakası yok komutanın dediği gibi oyun baya kötüydü. zaten adamların her oyun dandik omerta gibi. şimdi bunu yapan adamlar ise gerçek ja'cı, sadece 1.13 developerları bile yeterki firmanın kendisi de hardcore ja fanı. onun için turn based artık oynanmaz yha'cı olsanız da eminim çok beğeneceksiniz çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 oyunu güzel yapabilirler de turn-based bu oyun tarzına gitmiyor, en iyisini de oynadık gene aynı durum. yoksa turn-based oynanıyor oyununa göre. sırf turn-based strateji rpg oynamak için 3ds almazdım yoksa bu hafta. turn'e ilk başlayanın turn bitene kadar rakibi kesin öldürdüğü oyunda turn-based olmuyor ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Real time combat ı adam akıllı yapabilseler daha güzel olur ben de katılıyorum. Tb combat sırf interrupt üzerine kurulu. allahtan adamlar 1.13 ü yapan kişilerden bazılarını ekiplerine aldılar. şu an ja2 1.13 Tb combat ve oyunun mekanik limitleri ile olabilecek en eğlenceli oyun. 1.5 sense diyorum hala. Doğru dürüst bi Kickstart projesinin sonuçlandığını görsem ben de destekleyecem. Tam sonuç odaklı tüketiciyim önce sonuç istiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Tamam beyler, BiA fiyaskosunu hatırlamayın artık :P. JA serisi tarihinde kara bir leke olarak kalsın. Ben TB veya RT'sinde değilim de, asıl serinin değişmesine sinirleniyorum. Civ, HoMM, AoW satılsa "TBS yerine RTS yapıyoruz, böyle daha gerçekçi, işinize gelirse" deseler nasıl olur :). Tabi o oyunlar AAA ve geniş kitlesi olduğu için yemez tabi. Halbuki JA2 de senelerce modlanıp hala daha oynanan bir oyundu. BiA ile seriyi öldürdüler diyorduk ki neyse ki BitComposer oyuncuları dinlemiş ki Full Control'le anlaşmış. Yalnız bu kickstarter çok daha para toplardı da, Full Control lisansı 11 Nisan'da almış, hop 23 Nisan'da KS proje açmışlar. Sonlara kadar hiçbir elle tutulur birşey yoktu hatta. Biraz daha hazırlık yapıp açsalar iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar