Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clash of Clans

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
pascalnouman said:

gencler bu clashbot la gani kasma nasil oluyor ebemle cima ediliyor manuel aramada bi yardım etcek varsa öm bekliyorum

clashbotu çok önceden kullanmıştım bot sektörüne yeni girerken. fakat uzun zamandır gamebot'un geliştirici ekibindeyim, bildiğim ve gördüğüm kadarıyla daha stabil ve güzel bizimkisi :D

forumda kaganus'a PM atarsanız soruları cevaplayabilirim (gamebot.org)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
kgns said:

pascalnouman said:

gencler bu clashbot la gani kasma nasil oluyor ebemle cima ediliyor manuel aramada bi yardım etcek varsa öm bekliyorum

clashbotu çok önceden kullanmıştım bot sektörüne yeni girerken. fakat uzun zamandır gamebot'un geliştirici ekibindeyim, bildiğim ve gördüğüm kadarıyla daha stabil ve güzel bizimkisi :D

forumda kaganus'a PM atarsanız soruları cevaplayabilirim (gamebot.org)

update'ten sonra bot performansı nasıl? Ben clashbot kullanıyordum fakat dead base denk gelmiyor artık dolayısıyla bot bir halta yaramıyor, gamebot'da durum nasıl?

Şu anda gold2 'de raid başı 2.5k DE farmlayabiliyorum , eğer benim yaptığım gibi saldırabilen bir attack algoritması varsa tadından yenmez. jump spell'le giant'ları core'a indirip archer ve queen'le DE storage'ı emiyorum update'den sonra günde 15-20k alabiliyorum bu yolla ama tabi hep manuel
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ki kafam olsa üniversiteden sonra yazılım sektörüne girer 3 yıl deneyim kazanır, ondan sonra kendi şirketimi kurup genç yazılımcıları toplayarak mobil projeler kovalardım.

hani eticaret falan çok güzel sektör ama mobilde yenen kaymak kadar güzeli yok cidden. rakamları arz-talep dengesini her gördüğümde jelly as fuck oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

triple a mobile oyun doğru yatırımla her türlü çıkartırsın ya. local pazarda major oyuncu olsan yeterli zaten. globale açılmaya hiç gerek yok.

bundan 10 yıl önce farmville diye bir oyun olacak, badades ekecen, hızlı büyüsün diye 5 dolar verecen diyeceklerdi ayağımın topuğuyla alnına vururdum.

fakat insanların ne kadar salak olduğunu hep küçümsüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...