pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 gencler bu clashbot la gani kasma nasil oluyor ebemle cima ediliyor manuel aramada bi yardım etcek varsa öm bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 qanqalar iostaki bi hesabi androide gecirebiliyomuyuz bluestacksle oynamam lazim tabletle olmiyi olmiyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 oliyimis ya tmm heycan yaptim bi an :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 pascalnouman said: gencler bu clashbot la gani kasma nasil oluyor ebemle cima ediliyor manuel aramada bi yardım etcek varsa öm bekliyorum clashbotu çok önceden kullanmıştım bot sektörüne yeni girerken. fakat uzun zamandır gamebot'un geliştirici ekibindeyim, bildiğim ve gördüğüm kadarıyla daha stabil ve güzel bizimkisi :D forumda kaganus'a PM atarsanız soruları cevaplayabilirim (gamebot.org) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bu işte en iyisi lazypressing ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 gecede 2-3 m kassın yeter zaten duvarları yukseltiyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 hile yapmayın olm ya boşuna mı kasıyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Kate upton var mi oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Yildiz tilbe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kgns said: pascalnouman said: gencler bu clashbot la gani kasma nasil oluyor ebemle cima ediliyor manuel aramada bi yardım etcek varsa öm bekliyorum clashbotu çok önceden kullanmıştım bot sektörüne yeni girerken. fakat uzun zamandır gamebot'un geliştirici ekibindeyim, bildiğim ve gördüğüm kadarıyla daha stabil ve güzel bizimkisi :D forumda kaganus'a PM atarsanız soruları cevaplayabilirim (gamebot.org) update'ten sonra bot performansı nasıl? Ben clashbot kullanıyordum fakat dead base denk gelmiyor artık dolayısıyla bot bir halta yaramıyor, gamebot'da durum nasıl? Şu anda gold2 'de raid başı 2.5k DE farmlayabiliyorum , eğer benim yaptığım gibi saldırabilen bir attack algoritması varsa tadından yenmez. jump spell'le giant'ları core'a indirip archer ve queen'le DE storage'ı emiyorum update'den sonra günde 15-20k alabiliyorum bu yolla ama tabi hep manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Lol bunu oynayan var mıymış patide. Ben de geçen sene kasmıştım 68 lvl'a gelip bırakmıştım tekrar başladım ama farmingle uğraşamıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 şu 2 link korkutucu değil mi? http://teehunter.com/2014/09/top-players-of-clash-of-clans/ http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Clash_of_Clans_Para_Basiyor-37395.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 korkutucu tarafı neresi anlamadım alan mutlu veren mutlu gibi görünüyor durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 insanlar mal ise ona göre arz talep yerini buluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 squareenixde oynanıcyak kalitede oyun yapsın oda kazansın bu admaların günahı neki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 mobilde çılgın paralar dönüyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bingildak said: insanlar mal ise ona göre arz talep yerini buluyor işte. 7 bin dolar gömen adam o parayı bir günde çıkarıyordur zaten. bu tip parayı basanın öne çıktığı oyunlar ego tatmini için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Abim cok oynuyor sunu gerizekali ya 1000dolar gomuyor her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 şimdi ki kafam olsa üniversiteden sonra yazılım sektörüne girer 3 yıl deneyim kazanır, ondan sonra kendi şirketimi kurup genç yazılımcıları toplayarak mobil projeler kovalardım. hani eticaret falan çok güzel sektör ama mobilde yenen kaymak kadar güzeli yok cidden. rakamları arz-talep dengesini her gördüğümde jelly as fuck oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 aynen. türkiyeden de hala düzgün şeyler çıkmaması üzücü ama mobil bazında. AAA yapacak kalibrede olamayabiliriz de mobilde gayet yürüyebilir. finli adamların yaptığı iş ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 triple a mobile oyun doğru yatırımla her türlü çıkartırsın ya. local pazarda major oyuncu olsan yeterli zaten. globale açılmaya hiç gerek yok. bundan 10 yıl önce farmville diye bir oyun olacak, badades ekecen, hızlı büyüsün diye 5 dolar verecen diyeceklerdi ayağımın topuğuyla alnına vururdum. fakat insanların ne kadar salak olduğunu hep küçümsüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Guzel oyunlar yapiyor turkler Sword of xolan var mesela gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bingildak said: şimdi ki kafam olsa üniversiteden sonra yazılım sektörüne girer 3 yıl deneyim kazanır, ondan sonra kendi şirketimi kurup genç yazılımcıları toplayarak mobil projeler kovalardım. canım canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 yazılım sektörüne derken yazılım öğrenmek değil. business tarafı. işim olmaz kodla modla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 ben dominations oynuyorum baya güzel. Baya nation özellikleri ortaçağda general edinme Wonderlar falan (güzel bonuslar) Dünya savaşları falan var. Mercenary alabiliyorsun ve guildinden asker yardımı alabiliyorsun baya hoş duruyor bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar