Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clash of Clans

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
abi çılgın mısınız domates patates toplamalı oyundan hallice oyun oynuyorsunuz, zırt pırt yok bu sana saldırdı yok şu sana atladı millete zıpla da altın vereyim.

hiç sarmadı lan beni.

belirli bir süre sonra sürekli bakmak zorunda kalıyorsun. hele bir de beni clana aldı arkadaşlar. allahım yok asker iste, yok yeniliyoruz, yok sen saldırmamışsın.

he o gün saldırmadım. istemedi canım bakmak. bana ne lan. ba-na-ne. gandalf mıyım you shall not pass çekeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
köy kuruyorsun
askerlerinle ordu oluşturuyorsun tabi upgradeleri falan var

her binanın köyün, askerin süresi var. bu süreler ilk başlarda 15-30dk'lardayken çok ilerleyince 15-20 güne çıkıyor

mesela köy binanı 7. seviyeye geliştireceksen 1 hafta bekliyorsun.
tabi bunlar için hep kaynağa ihtiyacın var
kaynak için de düşmanlara saldırmak
senin seviyene göre düşman buluyor sende kaynağına göre saldırıp kaynaklarını alıyorsun. Lig var bunda da puanına göre o ligden rakiplerle savaşıyorsun

Ayrıca bir de clan binası var. Onu yapınca clan kurabiliyor ya da clanlara katılıyorsun aynı şekilde random clan bulup düşmana saldırır gibi sırayla saldırı yapıyorsun en çok yıldız alan klan kaynakarı kazanıyor ancak lig gibi bir şey yok.

strateji gerektiren pek bir şey yok 3-4 ay çok güzel zaman alıyor sonra çok bayıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

başındayım ben, seviyelerim elixir,golden falan hep 6-7 de. Evim 5. seviye olacak inşallah hala 25 saat var upgrade'in tamamlanmasına=)
yalnız uyuz oluyorum ya, neti kapatıyorum derse gidiyorum bir geliyorum köyüm darma duman...tarumar etmiş vicdansızlar saldıran saldırana... üstelik güya aynı seviyedeyiz...adam ejderha koymuş büyücüsü var...ama aynı seviyedeyiz!! hayır öfkeyle attack diyorum, tak kalkanı çıkıyor, kalkanı çıkmasa da,köyü mordor gibi olmuş bir clan çıkıyor bana saldıran, o kalın kalın duvarlar şatafatlı binalar, bas geri zep diyor.
şuan manyak gibi oynuyorum köyümü en güvenilir hale getirmek ve dragonlardan bir tane de kendime almak için.
Sosyal ağlarda paylaş

köy binanı dışarıda tut sürekli
böylece sana kupa almak için saldıranlar olur sende koruma kalkanına girersin

taktik zaten altın kasaları ve elixir depolarını güvene almak

köyü zaten bir şekilde yıkıyorlar köy binanı boş bi yere koy saldırıp yıksınlar seninde koruma kalkanın devreye girsin

aynı taktiği sen de başkalarına dene köy binası dışarıda olanlara saldır bir quest vardı belli bi kupa sayısına gelince sana taş hediye ediyordu onlarla da işçi alırsın.

herkese de saldırma kaynak depoları saldırabileceğin yakınlıkta ise saldır.
Ayrıca en güzel ordu da alabildiğine okçu kullanmak bi de onlar 4* olunca süper oluyor. :) okçularla yıkmasan bile kaynakları toplarsın

devler silahlara saldırıyor 1-2 dev oyalamak için kullanabilirsin
cinler de kaynaklara girişiyor direkt
asker ve okçu önüne ilk çıkana =)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi benim taktiğim genellikle minumum çit ve en fazla ilk seviye taş duvar olanlara saldırıyrum, klansa geçiyorm, bir de bomba adamı önden salıp duvarı yıkıp devleri direk o büyük havan topuna (mortara) saldırtıyorum, devler yavaş ama 9 tane devi 3 ünü mortara diğer ikisini okçulara gönderiyurm, okçular feci şişliyor, ard arda...bir alanı boşaltınca, cincüceleri salıyorum çayıra...baktım devlerin yenilecek gibi, o sarı kafa işçileri desteğe göndeiryorum, silahları yokettikten sonra köyü darmaduman ediyorum muhteşem oluyr=) ama 30 puanlık trophy de %74 ü yokettiğim için 9 trophy verdi...üzdü yani!

sürekli klan daveti geliyor kabul etmeli miyim? ne avantajı var korurlar mı beni?

bir de kalkan ben yneilince devreye giriyo sanıyorum, ev gidince değil...iyi oldu bu. sağol, evi en ortaya koymuştum çünkü=)
Sosyal ağlarda paylaş

klan yenilince devreye giriyor mu bilmiyorum ama mesela klan için farklı köy düzeni kendin için farklı kullanabiliyorsun

klan için en güçlü savunmayı yap orada amaç TH i yıktırmamak. Kaynakların gitmesi önemli değil.
onun içinde ben clashofclansbuilder.com dan bakarak yapıyordum =)

klan işe yarıyor tabiki sana destek gönderebiliyorlar.
mesela klan kalene ejderha falan gönderebiliyorlar kapasitesine göre biri sana saldırınca da klan kalende ne varsa saldırıyor düşmana

ya da sen düşmana saldırırken klan kalendeki üniteleri kullanabiliyorsun.

ayrıca adamın klanı varsa klan kalesinin yakınlarına 1-2 okçu gönder kaledekiler çıkıyor sonra yıldırımı çak kafalarına =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...