pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 dun klan savasinda fena patlattik 15lvl imle 2 tane basarili savunma vermisim tuzaklarim is yapmis sazanlar saolsun hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 benim köyü rahat bırakmıyorlar ya tam kalkan bitio tak başkası saldırıveriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 kanka bizim klana gelsene dur ark a soyleyim ben seni de alalim aksama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 la selcuk hack mi buldun vicdansiz o lvl e o kadar kısa zamanda cikman nimkansiz tosbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ben de yeni basladım varsa pati klanı fln büyüyünce gelebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 pascalnouman said: la selcuk hack mi buldun vicdansiz o lvl e o kadar kısa zamanda cikman nimkansiz tosbaa yok lan ne hack'i yavaş bile oynuyorum aslında rahat bırakmıyorlar ki kalkan bitio hebele attack direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 hmm yesillere bastim parayi diyosun o zaman yoksa baska turlusu olmaz qanqa hani ben de yeniyim ama 33 oldum anca ondan sey ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Isci almak icin kristal gerekyo ya onu kazanma yolu yok mu ya, 2 isciyle gitmez bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Etraftaki ağaçları kaldırırsan belirli bir ihtimalle bir miktar taş geliyor. Öyle öyle biriktirebilirsin. Yavaş oluyor ama sabredince doluyor. Onun dışında klan savaşlarına girdikçe mücevher kutusu geliyor, onu da kaldırınca 25 taş geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ben de KILAN istiyom kılandan çok kılancı olmak istiyorum. isim Xenocide invite mı edersiniz klan adı mı verirsiniz bilmeyom artık. BG göçmen diye bi klana girdim, bulgaristan göçmenleri diye klan olması da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 abi çılgın mısınız domates patates toplamalı oyundan hallice oyun oynuyorsunuz, zırt pırt yok bu sana saldırdı yok şu sana atladı millete zıpla da altın vereyim. hiç sarmadı lan beni. belirli bir süre sonra sürekli bakmak zorunda kalıyorsun. hele bir de beni clana aldı arkadaşlar. allahım yok asker iste, yok yeniliyoruz, yok sen saldırmamışsın. he o gün saldırmadım. istemedi canım bakmak. bana ne lan. ba-na-ne. gandalf mıyım you shall not pass çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Klan kuruyorum beyler oynayanlar yazsin nikini invite atiyim hemen. kucuk buyuk koy farketmez. beraber buyuruz raadolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ya da siz gelin iste ya klan adi paticik.sfdsfs baska yok zaten bu isimde klan cok orjinaliz. oyunu biliyorum bu arada butun savaslari kazaniriz gelin.sfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ooo doldu tasti klan yer kalmadi. saka saka niye gelmiyonuz olum hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ekşi çapuling klanımıza ergen olmayan eğlenceli insanlar alıyoruz şu an. ekşiciyiz ama kasıntı değiliz. paticik tieriz işte bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=GC2qk2X3fKA lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 var mı klan arayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 nedir bunun olayı? özet geçebilecek var mı? eğlencesi nerede? strateji gerektiriyor mu? yani ne istiyor kazanmak için? yetenek mi? zaman mı? vs.. gibi soru işaretlerini giderebilecek varsa sevinirim (uzun bir yazıya gerek yok, özet de olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 köy kuruyorsun askerlerinle ordu oluşturuyorsun tabi upgradeleri falan var her binanın köyün, askerin süresi var. bu süreler ilk başlarda 15-30dk'lardayken çok ilerleyince 15-20 güne çıkıyor mesela köy binanı 7. seviyeye geliştireceksen 1 hafta bekliyorsun. tabi bunlar için hep kaynağa ihtiyacın var kaynak için de düşmanlara saldırmak senin seviyene göre düşman buluyor sende kaynağına göre saldırıp kaynaklarını alıyorsun. Lig var bunda da puanına göre o ligden rakiplerle savaşıyorsun Ayrıca bir de clan binası var. Onu yapınca clan kurabiliyor ya da clanlara katılıyorsun aynı şekilde random clan bulup düşmana saldırır gibi sırayla saldırı yapıyorsun en çok yıldız alan klan kaynakarı kazanıyor ancak lig gibi bir şey yok. strateji gerektiren pek bir şey yok 3-4 ay çok güzel zaman alıyor sonra çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 başındayım ben, seviyelerim elixir,golden falan hep 6-7 de. Evim 5. seviye olacak inşallah hala 25 saat var upgrade'in tamamlanmasına=) yalnız uyuz oluyorum ya, neti kapatıyorum derse gidiyorum bir geliyorum köyüm darma duman...tarumar etmiş vicdansızlar saldıran saldırana... üstelik güya aynı seviyedeyiz...adam ejderha koymuş büyücüsü var...ama aynı seviyedeyiz!! hayır öfkeyle attack diyorum, tak kalkanı çıkıyor, kalkanı çıkmasa da,köyü mordor gibi olmuş bir clan çıkıyor bana saldıran, o kalın kalın duvarlar şatafatlı binalar, bas geri zep diyor. şuan manyak gibi oynuyorum köyümü en güvenilir hale getirmek ve dragonlardan bir tane de kendime almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 köy binanı dışarıda tut sürekli böylece sana kupa almak için saldıranlar olur sende koruma kalkanına girersin taktik zaten altın kasaları ve elixir depolarını güvene almak köyü zaten bir şekilde yıkıyorlar köy binanı boş bi yere koy saldırıp yıksınlar seninde koruma kalkanın devreye girsin aynı taktiği sen de başkalarına dene köy binası dışarıda olanlara saldır bir quest vardı belli bi kupa sayısına gelince sana taş hediye ediyordu onlarla da işçi alırsın. herkese de saldırma kaynak depoları saldırabileceğin yakınlıkta ise saldır. Ayrıca en güzel ordu da alabildiğine okçu kullanmak bi de onlar 4* olunca süper oluyor. :) okçularla yıkmasan bile kaynakları toplarsın devler silahlara saldırıyor 1-2 dev oyalamak için kullanabilirsin cinler de kaynaklara girişiyor direkt asker ve okçu önüne ilk çıkana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 şimdi benim taktiğim genellikle minumum çit ve en fazla ilk seviye taş duvar olanlara saldırıyrum, klansa geçiyorm, bir de bomba adamı önden salıp duvarı yıkıp devleri direk o büyük havan topuna (mortara) saldırtıyorum, devler yavaş ama 9 tane devi 3 ünü mortara diğer ikisini okçulara gönderiyurm, okçular feci şişliyor, ard arda...bir alanı boşaltınca, cincüceleri salıyorum çayıra...baktım devlerin yenilecek gibi, o sarı kafa işçileri desteğe göndeiryorum, silahları yokettikten sonra köyü darmaduman ediyorum muhteşem oluyr=) ama 30 puanlık trophy de %74 ü yokettiğim için 9 trophy verdi...üzdü yani! sürekli klan daveti geliyor kabul etmeli miyim? ne avantajı var korurlar mı beni? bir de kalkan ben yneilince devreye giriyo sanıyorum, ev gidince değil...iyi oldu bu. sağol, evi en ortaya koymuştum çünkü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 klan yenilince devreye giriyor mu bilmiyorum ama mesela klan için farklı köy düzeni kendin için farklı kullanabiliyorsun klan için en güçlü savunmayı yap orada amaç TH i yıktırmamak. Kaynakların gitmesi önemli değil. onun içinde ben clashofclansbuilder.com dan bakarak yapıyordum =) klan işe yarıyor tabiki sana destek gönderebiliyorlar. mesela klan kalene ejderha falan gönderebiliyorlar kapasitesine göre biri sana saldırınca da klan kalende ne varsa saldırıyor düşmana ya da sen düşmana saldırırken klan kalendeki üniteleri kullanabiliyorsun. ayrıca adamın klanı varsa klan kalesinin yakınlarına 1-2 okçu gönder kaledekiler çıkıyor sonra yıldırımı çak kafalarına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 tamamdır;) yeniden savunmamı oluşturdum,askerlerim de tamamlandı saldırya geçiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Ekşi Çapuling klanımıza gelmek isteyen varsa th8-th9 alımlarımız var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar