sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 vardır elbet aranızda oynayanlarınız. naparsınız ne edersiniz bilgilendirelim birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 androide çıksa bi parçalıcam da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mmo değil di mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Aslında forumda mobil oyunlar için ayrı bir yer açılsa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mmo abi ama mobil. online oynayan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mobil oynanan oyunlar için bir yer var aslında, mobil cihazlar bölümüne açılıyordu arada. Sorayım yetkilisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mobil ya ama apple exclusive, yapanlar vakit olursa androide çıkartırız felan demişler googleda aratınca çıkan forum linkinde ama sanmıyorum. Zaten bu sene buna benzer mmolar gelicek 1-2 tane androide bununda pabucu dama atılır. PATLAR YANI O YUZDEN MMO BOLUMUNE ACILSIN sdfjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 androidde var zaten bu tarz mmo. ismini unuttum şimdi aklıma gelince yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yokmu oynayan? basladim ben keyifli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ben oynuyorum bayadır tablette. ama baydı yani çoktur saldırı yapmıyorum bile sdfs. öyle günde bi altın toplayıp kapıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ben eskisi gibi çok oynamasam da oynuyorum hala. ekşi çapuling klanındayım. 79 level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 savaşta sağ kalanların geri gelmemesi nedir ya. ne güzel gidiyordu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bu köy binasini disari koyma kafasi neyin nesi? baslangic icin iyi fikirmi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 rank kasmıyosan dışarda duruyor işte sürekli gelişirken shield up duruyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 dusuk lvlda faydasi varmi? yoksa ilerisi icinmi mantikli? daha level 10 um ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 rank kasanlar senin köyüne saldırdığında eğer köy binanı dışarı koyduysan onu patlatıp kaçıyorlar. seninde depolar boşalmamış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 dusuk lvldada faydası var işte ya bazıları sırf star alıp bırakıyor işte hani ama o lvlda full battle gider yani :P seni yıkacak adam her türlü yıkar kalen içerde dışarda farketmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 neye göre eslestiriyo peki sistem? lvl'a göremi? Town hall'a göremi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bulunduğun lige göre eşleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 iyimiş bu ya. sardı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ekşi sözlük klanı ekşi çapuling'e oyuncu bakıyoruz bu aralar. biraz yer açtık sayılır. klan savaşlarına katılacak 80 lvl üstüyseniz davet edelim. altıysanız da bir şeyler yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Baya bi oynadim sonra baydi sildim oyunu. Para vermedikten ve oyunu surekli acik tutmadiktan sonra anlamsizlasiyo. 2-3M gold biriktirene kadar rahat bi o kadar hatta daha fazla kaybediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bu oyuna inanılmaz miktarlarda para harcayanlar var üzülüyorum ya bi 100 tl belki atılır da fazlası değil yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 hiç para vermedim ben ya. aceleniz yoksa tıkır tıkır gidiyor herşey. hırs yapıp para harcamanın da manası yok yani. 92 levelım şu anda. klan savaşları geldiğinden beri keyifli oldu oyun. zaten bizim klan da paticik tayfası gibi kaliteli eğlenceli insanlar olunca oyun baymıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 İnanılmaz sardım. aylardır oynuyorum 46 ya geldim TH lvl 7 ama çok bayıyor artık her upgrade 4gün 8 gün :) klan savaşları güzel de klanları yarıştırmadıkça bi etkisi yok. Her klanın level'ına göre rank olsa falan ödül olsa sonunda güzel olur. Neyse ki benim zamanıma denk gelmiş klan savaşı yoksa bırakırdım 3 işçi meşgul yapacak bir şey kalmıyor. Ben de para harcamadım para harcamak saçma ama 4. işçiyi de almak üzereyim. clashofclansbuilder.com dan köy yerleşimi bulabilirsiniz. Çok efektif yerleşimler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar