Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek Gibi Erkek

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Daha onceki kadin gibi kadin basligindan sonra kimi bayan uyelerimizin ozel mesaj araciligi ile tacizine ugramistim. Ayrica konu icinde de "vay efendim siz erkekmisiniz ki bizim kadin olmamizi bekliyorsunuz" diye serzenisleri vardi. Bende dedim ki "peki buyrun yazin nasil olur erkek gibi erkek" ama tik yok. Madem oyle iste boyle diyerek onlarin yapmasi gereken hizmeti biz yapiyoruz, afiyet olsun...

Erkek dedigin yakisikli olacak. Soyle karsidan yuruyup gelirken endamina hayran kalacaksin, ruhun ruzgarina kayacak.

Bu kalibin icinde tam bir beyefendi barindiracak. Kasi, gozu guzel olacak, disleri temiz ve beyaz; ama bunlardan once ozu sozu dogru, sozunun eri bir delikanli olacak.

Yakisikli olacak ama aklini sende tutacak kadar da akilli... Seni elinin tersiyle degil avucunun iciyle kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, baskasi tutamaz elimi boyle. İnce olacak; seni senin kadar dusunecek. Sen onu merak ettiginde kendisine hesap soruluyor havalarina girmeyecek. Senin inceligine karsi umursamaz sozler sarf etmeyecek. Adamin sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine cikarmayacak, sanki sen onun icin varmissin her ne zaman istese emrine amadeymissin, o ne yaparsa yapsin her istediginde yaninda elinin altinda olacakmissin triplerine girmeyecek.

Sen ona sevgini gosterdiginde, sen ona kayitsiz sartsiz asikmissin gibi havalara girmeyecek. Erkek dedigin ilgi gordugunde ilgiyle, sevgi gordugunde sevgiyle karsilik verecek. Erkek dedigin, sen onun icin kendine baktiginda, sirf ona daha guzel gorunmek icin giyinip kusandiginda hicbir sey olmamis gibi davranmayacak. "Ökuz" olmayacak senin butun zerafetine karsi. Gercekten seven bir kadin sevgi ve ilgi bekler, erkegine verdigi askin karsiliginda kucuk bir tatli soz, kisa bir mesaj, bir cagri bile onu mutlu edebilir. Erkek dedigin butun bunlari cebinden para harciyormus gibi cimrilikle yapmayacak.

Erkek dediginin, hissettigiyle yaptigi sey arasinda ucurum olmayacak. Cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, baska seylerin arkasina gizlenmeyecek. Seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak, ozluyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek. Erkek dedigin askina sahip cikacak. Korkak olmaz erkek dedigin.

Erkek dedigin iyi sevisecek. Asksiz yatmayacak yataga ve sen bunu bileceksin. Bir baba sefkatiyle seni alnindan optugunde bileceksin ki sevgisi gecici ve zayif degildir.

Erkek dedigin aldatmayacak. Aldatmak basitliktir. Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dedigin. Aldatiyorsa sevmiyor demektir.

Erkek dedigin yakisikli olacak, cekici olacak ama bundan cok daha ote bir sey... Zeki olacak. Kadinin zekasini kucumsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasini bilecek, o hamura kendisi katmasini da.

Degerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacak. Namussuzlugunu, ahlaksizligini ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak. Yan gozle hatun kesmeyecek, ustune sevgili edinmeyecek. Erkek dedigin once sevecek. Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayir gelmez.Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alip sevismesini de. Babaligini da bilecek, ana-babaya hurmet etmeyi, kadir kiymet bilmeyi, vefakarligi, fedakarligi... Erkek dedigin seni koruyacak, kusatacak. O nerede olursa olsun seni koruyacagini bileceksin. Pisirik olmayacak erkek dedigin. Erkek dedigin erkek olacak guzelim. Seni sadece sen oldugun icin sevecek. Parayla pulla, kariyerle, gucle, kimin ne dedigiyle hareket etmeyecek. Hem sevgilin, hem arkadasin, hem dostun, hem baban, hem cocugun olacak, huzurla bagrina basacaksin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 26 Kasım 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bunu da auslander yazdi kadin gibi kadin yazisini yazan kisi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

o zmn $u söze brz edit yapalımda;
said:
fordcus, 26 Kasım 2004 15:53 tarihinde demiş ki:
Yakışıklı olmayan erkek yoktur , az para vardır..

Yakışıklı olmayan erkek yoktur , kaliteli adam azdır...[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

Sosyal ağlarda paylaş

Sefkilim, insan bu kadar da kendi reklamını yapmaz ki... Ben seni biliyorum zaten yetmez mi?

(Aşkcım bu kıyağımı da unutmazsın artık... Bilahare ödeşiriz ;) )[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili

Ö.Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...