Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

bingildak

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

en ucuzundan yaparsan item sayısı fazlalaştığı için salvage gainleri daha fazla olur diye düşündüm ama yanlış olabilirim. salvage artmıyor arkadaş.

abi weaponsmithi direkt tek handedlarla kasıyorum denedim böle axe sword ve mace arasında

çok random geldi skill pointler.
bazen fazla skill verio bazen az verio anlamadım

kafama göre yapiorum

ama vardır belki bi mantığı
Sosyal ağlarda paylaş

kullanılan materyal sayısıan göre kat sayı değişiyor sanırım. mesela 25'e kadar gloves tailoring'de gain veriyor. gloves sadece 2 tane cloth istiyordu yanlış hatırlamıyorsam. belli bir seviyeye kadar 0.7 0.5 verdi ondan sonra 0.3 - 0.5'e düştü. ama daha çok materyal isteyen bir parçayı yaparsam 0.5 - 0.8 ile devam ediyordu o seviyede. çok detaylı incelemedim ama salvage'ı düşünüp item sayısının daha fazla olması daha iyi olur diye düşünüyorum. "attempt" başına skill gain veriyorsa tabii o da.
Sosyal ağlarda paylaş

ahsduıhas bu arada anlatmazsam içimde kalır, dün çalışırken semi afk gather yapıyorum alt karakterle. neyse baya bir şeyler topladım, bankaya attım, safe zone'a gidip main'e trade edecem craft yapsın çalışırken diye. cıbıl cıbıl koşuyorum, önüme weapon rack çıktı, tıkladım r10 polearm çıktı elime taktım öyle cıbıl cıbıl elimde polearmla koşuyorum safe'e. biri belirdi tepenin başında ashduasd mount üzerinde giyinik 68k pp'li skirmisher, benim altta da 10k pp var ama olduğu gibi duruyor harcamadım mastery alırım belki diye. adam tepenin başından bana doğru gelmeye başladı, mount üzerinde vuracam diye cebelleşiyor baktı vuramadı mounttan inip despawn etmeye çalışıyor ama ben yetişip binmeye çalışıyor asdasd sonunda baya kaçtı ağacın arkasına saklandı mount u despawn etmek için, beni görmedi arkadan dolaştım ağacın bindim mountuna başladım kaçmaya ahsdıasuıhdsauıhads. ilk başta mount u kestirdim adama, sonra 15 dk falan kovalattırdım kendimi, baktı öldüremeyecek safe zone'a kaçtı ondan sonra whisper geldi "I dont kill 10k pp players" diye ahdsuauıhsduıahsd.

ulan ne ilginç adamlar var ya.
Sosyal ağlarda paylaş

2 hesapla gather yapıyorsun başka bir olayı yok şu an için. ana karakter ile 10k harcayıp mastery almak istemiyorum belki alt ile alacam daha karar vermedim. ben altı chaos bindstonelara koyuyorum, onun etrafında iron topluyor. şehir ve etrafına nazaran çok daha rahat iron buluyorsun. günde 3-5 kez gank yiyor ama ortalama 500-1000 ore topluyor günlük. çalışan adamın ilacı.

DF1 oynarken de alt ile gather yapar, main ile pvp yapardım. öldüğün zaman hazır setin bekliyor bankada kafan rahat oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...