Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 200 civarı item salvage ettim su ana kadar, success oranı %34'e anca çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bingildak said: en ucuzundan yaparsan item sayısı fazlalaştığı için salvage gainleri daha fazla olur diye düşündüm ama yanlış olabilirim. salvage artmıyor arkadaş. abi weaponsmithi direkt tek handedlarla kasıyorum denedim böle axe sword ve mace arasında çok random geldi skill pointler. bazen fazla skill verio bazen az verio anlamadım kafama göre yapiorum ama vardır belki bi mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 mantık dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kullanılan materyal sayısıan göre kat sayı değişiyor sanırım. mesela 25'e kadar gloves tailoring'de gain veriyor. gloves sadece 2 tane cloth istiyordu yanlış hatırlamıyorsam. belli bir seviyeye kadar 0.7 0.5 verdi ondan sonra 0.3 - 0.5'e düştü. ama daha çok materyal isteyen bir parçayı yaparsam 0.5 - 0.8 ile devam ediyordu o seviyede. çok detaylı incelemedim ama salvage'ı düşünüp item sayısının daha fazla olması daha iyi olur diye düşünüyorum. "attempt" başına skill gain veriyorsa tabii o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 benim 35'de hala salvage, akıllara zarar item salvage etmeme rağmen. 3k cloth biriktirdim craft featlerine odaklanıcam bakalım kaça kadar çıkacak. oyunu oynayamayan zaman fakirleri de işte böyle basit şeylerle kendilerilerini tatmin etmeye çalışıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ahsduıhas bu arada anlatmazsam içimde kalır, dün çalışırken semi afk gather yapıyorum alt karakterle. neyse baya bir şeyler topladım, bankaya attım, safe zone'a gidip main'e trade edecem craft yapsın çalışırken diye. cıbıl cıbıl koşuyorum, önüme weapon rack çıktı, tıkladım r10 polearm çıktı elime taktım öyle cıbıl cıbıl elimde polearmla koşuyorum safe'e. biri belirdi tepenin başında ashduasd mount üzerinde giyinik 68k pp'li skirmisher, benim altta da 10k pp var ama olduğu gibi duruyor harcamadım mastery alırım belki diye. adam tepenin başından bana doğru gelmeye başladı, mount üzerinde vuracam diye cebelleşiyor baktı vuramadı mounttan inip despawn etmeye çalışıyor ama ben yetişip binmeye çalışıyor asdasd sonunda baya kaçtı ağacın arkasına saklandı mount u despawn etmek için, beni görmedi arkadan dolaştım ağacın bindim mountuna başladım kaçmaya ahsdıasuıhdsauıhads. ilk başta mount u kestirdim adama, sonra 15 dk falan kovalattırdım kendimi, baktı öldüremeyecek safe zone'a kaçtı ondan sonra whisper geldi "I dont kill 10k pp players" diye ahdsuauıhsduıahsd. ulan ne ilginç adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 alt karakterin olayı nedir? sadece craft kasmak için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 alt karakter die bisi mi var ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 2.account alıosun o alt karakter oluo oyksa 2. karater açamıosun ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 2 hesapla gather yapıyorsun başka bir olayı yok şu an için. ana karakter ile 10k harcayıp mastery almak istemiyorum belki alt ile alacam daha karar vermedim. ben altı chaos bindstonelara koyuyorum, onun etrafında iron topluyor. şehir ve etrafına nazaran çok daha rahat iron buluyorsun. günde 3-5 kez gank yiyor ama ortalama 500-1000 ore topluyor günlük. çalışan adamın ilacı. DF1 oynarken de alt ile gather yapar, main ile pvp yapardım. öldüğün zaman hazır setin bekliyor bankada kafan rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 çalışan adam normalde gün içerisinde oyuna giremio abi altla olsun başka bişeyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 valla ben önceki işimde de giriyordum bunda da giriyorum :) çalışma ortamına göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 OYUN PAY2WİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aquila said: bi goblin kestim 135 gold dustu lan. YIPPPII Ben treasure chestten cikan 2.5kya bu kadar sevinmedim lan ahdhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 üniversite yıllarımı özlüyorum darkfall oynadıkca. ne güzel olurdu iş güç olmasa no life oynasak böyle saçma sapan pvp yapsak bütün gün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bingildak said: üniversite yıllarımı özlüyorum darkfall oynadıkca. ne güzel olurdu iş güç olmasa no life oynasak böyle saçma sapan pvp yapsak bütün gün :( şair burda benim derslerden neden kaldığımın özetini geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Xenocide said: aquila said: bi goblin kestim 135 gold dustu lan. YIPPPII Ben treasure chestten cikan 2.5kya bu kadar sevinmedim lan ahdhad abi ben shadow chest açtım içinden 1g çıktı. BİR GOLD. gariplik var bu işte:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Chaos chestlerden cok 1g cikiyo ya uyuz bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 dün 6k çıkardım ben asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aquila said: bi goblin kestim 135 gold dustu lan. YIPPPII ya sen ciddi ciddi oynuyor musun? gelip takılsana bizle abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 uyuyosunuz abi siz ben oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 1.9k pp ile safe zone dışında afk mine yapıyorum. arkada mineliyor. ölmem inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Yanlış isteklerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi bi de tam surekli camplanan bir spawn pointin önünde kazıyorum. tam girişte. daha dayak yemedim. şimdi baktım. umarım böyle gider. 2800 tanecik daha kazmam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aquila said: uyuyosunuz abi siz ben oynarken. bizde sabaha kadar oynayan öğr*nc*ler de var. eu daysan guild e alabilirz. ganklendin mi yardıma gelir birde biz ölürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar