arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 adam liste yapmış neresi karşılaştırma onun? fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Burak çık git ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 La olm ben oyunu steamden aldiktan sonra clientin menusunden register yapmadim. Simdi de registerlamaya korkuyorum, karakter silinir falan diye. Ne yapmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 isallah silinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sen zaten oynamıyon ki sana noluyo bilæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 dur sorunun şekli değişti; registera bastım, girdim bilgileri, böyle bi mail adresi kullanılıyor dedi. daha önceden account almıştım ben ama bi satın alma veya subs. yapmamıştım o accounta. onu linkleyebiliyor muyum steam accountuma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 axedice said: Dur ya buraya da atayım bingildak said: Patide bir bahar temizliği yapsak? MMORPG başlığının altında oyunların çoğu patates olmuş. aion, patates. darkfall, patates. mortal online, patates. swg, tarih ..... bingildak said: Patide bir bahar temizliği yapsak? MMORPG başlığının altında oyunların çoğu patates olmuş. Bazıları aylardır post almamış. İçim dağlanıyor gördükce. aion, patates. darkfall, patates. mortal online, patates. swg, tarih. lineage 2, tarih. daoc, tarih. oyun değerlendirmesi olarak görmeyin, kimse oynamıyor, oynuyorsa da konuşulmuyor paticikte. tam alıntı yapalım asdasd o zamanlar 3 ay falan 1 post almadı başlık. ayrıca darkfall gitsin darkfall : unholy wars gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Treasure map kovalarken en güney batıdaki adalara geldim, acaip tatlıymış buradaki klan şehirleri lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Yine treasure mape geldim yine tam kazacakken çöktüler beynime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 prime timeda gitmemek lzm t.mape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Arkadaşlar asıl Tiquiya diye bir şehir var bugün etrafı dolanırken rastladım. Hemen orc mekanın kuzey doğusunda bir ada. Tamamen dağın içerisinde bir şehir çok güzel gözüküyor. gidip alalım orayı gençler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mortis said: fakat nolifer olayını bilmiyorum. Netcafe'de o potansiyeli görüyorum ama hehe fsdfsdfsd tmm bende o potansiyel olabilir ama gayet bir hayatımda var tamammmı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 aslında şaka maka bende de o potansiyel oluşmaya başladı yavaş yavaş. üstelik seks hayatım da yok. ibrahim tatlıses ingilizcesinden hallice ingilizcem de var. hamlet aldıramasamda sis kebab, raki derken kültürümüzü tanıtırım adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 lan hamleti bırak, belediye gecekonduyu yıkmaya gelse savunacak gücümüz yok siz hala köy falan diyorsunuz. Abi gidelim büyük guilda, abi biz çok güzel cannon fodder oluruz diyip yamanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Evet abi bizi savaşlara alsalar 2 kılıç sallayıp büyü atsak yeter bence şimdilik, hamlete falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 AV treasure map i oyundan kaldirmis herhalde 2 node bitirdim 1 tane cikmadi lan bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Pleasure mapi bırak sen guildine söyle, akşam alliance şeyi atıcam kabul edeceklerse. Bir isteğimiz arzumuz yok, siege durumları olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz, amacımız birinin yanında siege görebilmek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 asdadas bakkala sepet mi atiyon. pm atin abi `maejohl legator` a ingame konusun. benim mumble a girip izah edecek ortamim yok onumuzdeki birkac gun icinde. gun ici calisiyorum, aksamlari kiz arkadasim var cumaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 adam resmen bizim gibi bit pislik bir oluşumla bağlantısı olduğu anlaşılmasın istiyor ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bence biraz daha bekleyeyim. en azından şöyle bir 15-20k ortalama ppye sahip olalım sonra konuşalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yok ben zaten konuşurum dedim ama hemen olsun istiyorsanız yardımcı olamam. 15 günlük topladığım veri, kız arkadaş, askerden izine gelen en yakın arkadaş vb. şeyler stack olup benim oyunu oynamama engel olmak için elinden geleni yapıyor. ayın 25'inden sonra konuşabilirim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 valla ayı gibi eğleniyoruz. çok şey kaçırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 farkındayım abi, inan hepinizden çok ben oynamak istiyorum oyunu. çok fazla şansızlık denk geldi. 15 günlük iş seyahatımı olur arkadaş taylanda. kız arkadaşımla da 20 gün görüşemeyince, o da atladı geldi 1 hafta burada. haftaya en yakın arkadaşımın düğünü. combo çekti rl :( umarım arkadaşlar 1. ayın sonunda bırakmazda oyunun esas zevkli olan tarafını beraber oynama şansını buluruz. daha hala şehirler inşa edilmiş durumda değil. AV optimizasyonları bitirene kadar sanırım costları düşürmeyecek. bizimkiler çinli gibi kasıyorlar ama yine 3 binadan fazlasını tamamlayamamış durumdalar. SUN, ANG, Cowboys öküz gibi yer almışlar map'in ortasından. Siegeler başlayınca çok güzel pvp dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 abi cowboys gerçekten yardırmış durumda her gördüğüm adamı en az 120K PP'ye sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ben sun, ang ve cowboylardan baya tırsıyorum ya. hepsi çok eski oyuncular, çok sağlam oyuncular. bir de no life oynuyorlar, öküz gibi giyinik dolaşıyorlar. bizimkilerde daha 12v4 yapacak, adam öldürecek asdasd. çok fazla noob var LA'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar