Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 MADBOY said: Ben de DL'ye atayım, inince sevişmeyen oçdur. gel canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Geldi dün ama sorulması gerekenden daha az soru sordu, ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bi interface'e küfür ettiyse yeterli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ulan şimdi zamanım yok. oyuna girebiliyorum. akşama zamanım olacak kesin giremicem. gene küfür edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yeterince insan basladıgına gore bırakabiliriz av den promosyon paramı istiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Birader o gemiler sende duracaksa oyuna gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hah ben yokum die oynayamadınız demek EHÜEHÜEHÜEHEÜHEÜHÜEHÜEHÜEHÜEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Takabildin mi lan. Oynadık ayrıca öldük baya ne var. Tuna rage quit attı ama rollbackten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bıraktı mı oyunu :( ne oldu ya ne kadar rollback oldu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Yok bırakmadı da 1 saat falan rollback yiyince bir şeyleri gitti galiba. Beyler ben ragequit atıyorum dedi, haber verip attı o yüzden tam sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ahah canım ya çok sakin adamdır kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hızlı gelişmiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 millete zehri verdin sen yoksun ortada bıngıldak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Tayland'da o sanırım, you want showtime long time diye geziyodur, iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kıyamada fayf dalıra kastırmadı karakteri bi ladyboya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yarin gece biniyorum bangkok`dan ama turkiyeye donunce de hem kiz arkadas hem de askerden izne gelen en yakin arkadasim olacak. mayisin 25`ine kadar falan yalanim. pp kasarim iste gather falan filan. kirk yilda bi oynamak istedigim oyun cikti rl kasti oynatmamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 3 saat maintenance verdiler patch için. varmı patchta ne olucagını fln görebilecegimiz bi durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 anaaaaam 3 saat dedilerse gg. gece yarısını bulur o. akşam patates side 2 oynayım bari. kaç gündür girmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bari patch notlarını önden verseler de onları okuyarak vakit geçirsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ben de erken çıkarım işten diyodum, hiç işim olmaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Dün çok çılgın pvp döndü ya. Başta 5v5v5 şeklinde. Sonrasında 5v8 olacak şekilde çöktüler bize. Domine ettik ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 lan nasil hevesle eve geldiydim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aha forumları da maintenance a indi bence bunlar parayı beklemediklerinden fazla bulunca fırsat bu fırsat diip kapatıp gittiler insanlar aa maintenance var bekleyelimden, hass bunlar kaçtı lan diye farkedene kadar çoktan uzaklara gitmiş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Grimnax: forumlarda gitmiş mwah Xenocide: peyy Xenocide: abi adamlar kapatip gidecek diye cok korkuyom ha tek korktuğum şey abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar