nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 torent linkini bulamadım nerde bu meret. ps: paticik gaza getirme timine teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ne açsam acaba warrioru kestirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 warrior şu an gayet OP torrent : http://www.darkfallonline.com/download-dfuw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 air elementalist açtım peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 elementalist'le pvp'de bir şeyler yapman zaman alabilir ama öğrenir game play'e alışırsan akıyor son derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi anladığım kadarıyla olay aimde bitiyorsa gayet akarım tabi spell değiştirmelere felan alışmak lazım bakalım genel olarak oynanırlık güzelş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ülkeyi usa seçtim 39 dolar oldu. na/eu ayrımı var mı serverlarda? yoksa dolar ile almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 usa almak daha mantıklı ben bilmiodum mallık ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 reampage said: abi anladığım kadarıyla olay aimde bitiyorsa gayet akarım tabi spell değiştirmelere felan alışmak lazım bakalım genel olarak oynanırlık güzelş elementalist'de sorun öldürmek değil, ölmemek. onu da çok iyi kite ve survival skillerinin timingiyle yapıyorsun. başka türlü warrior yanına girdiğinde tır gibi eziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kolay arrow elde etmenin bir yolu yok mu ya. 1 arrow, 1 gold+1 iron ingot+2 wood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 nordlydian said: ülkeyi usa seçtim 39 dolar oldu. na/eu ayrımı var mı serverlarda? yoksa dolar ile almak daha mantıklı. axedice'a bir sor. o araştırdı onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Alfheim said: kolay arrow elde etmenin bir yolu yok mu ya. 1 arrow, 1 gold+1 iron ingot+2 wood vendor satıyor çok ucuza. craft etmek çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 nordlydian said: ülkeyi usa seçtim 39 dolar oldu. na/eu ayrımı var mı serverlarda? yoksa dolar ile almak daha mantıklı. şu önemli gerçekten. axedice sendeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 gnoll kestiydim arrow düşüyordu. onu deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 tamamdır bakıcam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 nordlydian said: ülkeyi usa seçtim 39 dolar oldu. na/eu ayrımı var mı serverlarda? yoksa dolar ile almak daha mantıklı. hesabı açtım usa seçtim ama şimdi değiştiremiyorum. daha sonra NA falan ayrılırsa kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 nickler neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bu arada istediğiniz zaman guildleri görebiliyorsunuz ve guildlerde kaç player olduğunu görebiliyorsunuz. Şuan kabaca bir varsayım ile 1500 kişi falan var eu'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 clana girmedi daha kimse doğru dürüst. clanlarda 1 kişi varsa clansız 10 kişi var benim gördüğüm. dominus aurora benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Wisdom arttırmak mantıklı dimi, common skills altındaki skillerin magnitude'unu arttırıyor sanırım. Self heal vs. Bunun için bir chart falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 wisom etkiliyor transferleri fakat çok minik etkileri yatırım yapılacak kadar öncelikli olduğunu sanmıyorum, chart görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 wolflanddeyim falan diyorlar ya nerede yazıyor mekan adları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 map'te herhangi bir bölgeye cursor'ı getirdiğinde region mı ne diye yazıyor. area'ymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bu adamlar treasure map şansını nerflediler sanırım. 2 pole'da 2 tane çıktı bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ırklarınız nedir arkadaşlar hangi ırkın şehrinden başlarsam size daha kolay ulaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar