Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İş yoğunluğundan çok az girebiliyorum anca 1k pp oldu hiç de harcamadım. neye harcıyım ne tür aksiyona gireyim de şu oyunda tek başıma sıkılmıyım. oyundaki isim Bhelgar Solstrum
Mesaj tarihi:
Alfheim said:

Dün guilddekilerle pve yaparken, 2 tane adamla kapıştık. 2x spiked set (r40), 2x veilron bow çıktı (r50?).

Adamlar deli gibi kasıyor

o iki adamı kaç kişi kestiniz?
Mesaj tarihi:
eselanik said:

İş yoğunluğundan çok az girebiliyorum anca 1k pp oldu hiç de harcamadım. neye harcıyım ne tür aksiyona gireyim de şu oyunda tek başıma sıkılmıyım. oyundaki isim Bhelgar Solstrum

ilk başta ana statının boosterını al
Mesaj tarihi:
abi şimdi sen normal seyrinde git derim extreme bişeyler şimdi deneme

ileride çok pp en olunca zaten arttıracaksın her statını

sen bas abi dexteritye , archeryine, common skillerine(self heal, mana to stam vs.)

güvenli git.

belli bi PP 'den sonra biraz daha deneninir o işler.
Mesaj tarihi:
böle artist artist konuşuyorum da daa 6.5k PP 'im var yani hala, ben de doğru düzgün giremiyorum oyuna iş güçten.

alfheim 23K PP ile anlatsın size, her gün clan da uyarı gelio

alfheim almorian killed bilmemne diye

adam gelen geçeni kesiyor
Mesaj tarihi:
gold olayını bilmiyorum.

balık olayı her karede aynı. yani mapini aç tile çeklinde bölünmüş olduğunu görürsün. o tile içinde dene eğer balık yoksa, başka bir kareye gidene kadar denemek gerek yokmuş. uo gibi deneme yani heryeri. bana öyle dendi.

ya ben melee skirmisher deneyim diyorum. hatta dagger böyle. brawlerım zaten kelebek gibi uçup arı gibi sokarım belki.
Mesaj tarihi:
farklı şeyler deneme bence kesinlikle hele hele oyun yeniyken, boşuna gitmesin pp'ler. ynei karakter kasmak için silmen gerekiyor çünkü eskisini. bence oyun stilini sevdiğin standart karakterlerden birini aç

gold için t.map en iyi yol benim gördüğüm kadarıyla yada r30 giyinip, para düşen mobları farmlamak 3-4kişi. ama kalabalık olunacağından t.map daha ii bi seçim olacaktır bence.

small t.map 1.5-2.5k
t.map 5k-7k
large t.map ??
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...