screwy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 normal wherryleri(kucuk gemi) satıyolar 500g-1k arasında alırız onları. Ben hala balık tutuyorum bi yandan dex arttırıyorum 2.5k pp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Hadi girin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 oyundayız la teamsüpüke gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Skypeda daha çok eğleniyoruz biz birazdan geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 benide alın! elan thetall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Benim sunum var yarin o yuzden bu aksam iptalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ben de aldım. açtım bir warrior. interface gördüğüm en kötüsü. net bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Dün guilddekilerle pve yaparken, 2 tane adamla kapıştık. 2x spiked set (r40), 2x veilron bow çıktı (r50?). Adamlar deli gibi kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hepsini keseceğim. balık tutma kasımı biraz daha geliştirmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eselanik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 İş yoğunluğundan çok az girebiliyorum anca 1k pp oldu hiç de harcamadım. neye harcıyım ne tür aksiyona gireyim de şu oyunda tek başıma sıkılmıyım. oyundaki isim Bhelgar Solstrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 friend listim uçmuş wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Alfheim said: Dün guilddekilerle pve yaparken, 2 tane adamla kapıştık. 2x spiked set (r40), 2x veilron bow çıktı (r50?). Adamlar deli gibi kasıyor o iki adamı kaç kişi kestiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 eselanik said: İş yoğunluğundan çok az girebiliyorum anca 1k pp oldu hiç de harcamadım. neye harcıyım ne tür aksiyona gireyim de şu oyunda tek başıma sıkılmıyım. oyundaki isim Bhelgar Solstrum ilk başta ana statının boosterını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 mortis skirmisher için str alsam mı acaba diyorum. bilemedim yani. bekletiyorum o yüzden ben ppleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi şimdi sen normal seyrinde git derim extreme bişeyler şimdi deneme ileride çok pp en olunca zaten arttıracaksın her statını sen bas abi dexteritye , archeryine, common skillerine(self heal, mana to stam vs.) güvenli git. belli bi PP 'den sonra biraz daha deneninir o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 böle artist artist konuşuyorum da daa 6.5k PP 'im var yani hala, ben de doğru düzgün giremiyorum oyuna iş güçten. alfheim 23K PP ile anlatsın size, her gün clan da uyarı gelio alfheim almorian killed bilmemne diye adam gelen geçeni kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Haftasonu çok kasmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eselanik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 gold yapmanın en iyi yolu treasure map mi? bir de nerede balık tutuyorsunuz gittiğim çoğu yer depleted safe zone dışında bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 gold olayını bilmiyorum. balık olayı her karede aynı. yani mapini aç tile çeklinde bölünmüş olduğunu görürsün. o tile içinde dene eğer balık yoksa, başka bir kareye gidene kadar denemek gerek yokmuş. uo gibi deneme yani heryeri. bana öyle dendi. ya ben melee skirmisher deneyim diyorum. hatta dagger böyle. brawlerım zaten kelebek gibi uçup arı gibi sokarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 farklı şeyler deneme bence kesinlikle hele hele oyun yeniyken, boşuna gitmesin pp'ler. ynei karakter kasmak için silmen gerekiyor çünkü eskisini. bence oyun stilini sevdiğin standart karakterlerden birini aç gold için t.map en iyi yol benim gördüğüm kadarıyla yada r30 giyinip, para düşen mobları farmlamak 3-4kişi. ama kalabalık olunacağından t.map daha ii bi seçim olacaktır bence. small t.map 1.5-2.5k t.map 5k-7k large t.map ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yanlış konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bu aylık ücreti steam wallet'tan ödemek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 edit: emin olamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mosquito said: small t.map 1.5-2.5k t.map 5k-7k large t.map ?? düşmüş fiyatlar baya. 5 small map'i 3k ya satıyolar şu an. dünde 800 den satıyorlardı tanesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 benim yazdıkların t.map'ten çıkan gold miktarı aslında o belirtmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar