Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim kartla aynı büyük ihtimal, bende 60-180 arası alıyorum. nadir yerlerde 60 altına düşüyor. fakat adam avrupadan na'a girmiş çok kötü yapmış 250 pingle hareket eden adama heal denk getirmek direk fantazi.
Mesaj tarihi:
Abi steamden bastığımda çıkan launcherdaki çarka basınca değiştirebildiğim tek şey resolution, start in fullscreen mode ve lobby music.

Oyunun klasöründen açtığım zaman validate'i tikleyebiliyorum ama ok diyince bir şey olmuyor. Ondan sonra oradan login dediğimde ise benden username ve password istiyor. Username ve password de steamden aldığım için yok bende haliyle.
Mesaj tarihi:
Girdim oradan bir acc name şifre aldım onu girdim too many login attempts dedi şimdi de 10 dakika bekletiyor. Muhtemelen girebilsem steamdeki launcher'da register butonu var oradan hallolacak o tarz işler ama yok abi giremiyorum.

Bu arada too many login attempts uyarısı şimdi steame de taşıdı kendini, bu sefer sanki bağlanabilecek gibi, yani en azından news ve portaldaki haberleri görebiliyorum şu anda.
Mesaj tarihi:
Lobby hatası bu. Lobbyi tekrar kurmayı deneyeceğim.

(debug) [AMSConnection.cpp:216]: Sending SERVER_STATUS
(warning) [AMSConnection.cpp:224]: Error posting SERVER_STATUS request. Curl result: 7 - Failed connect to ams.darkfallonline.com:443; No error
(warning) [AMSConnection.cpp:225]: Posted data: req=%3CServerStatusRequest%20ID%3D%221%22%20LobbyVersion%3D%222.0.0.5%22%20%2F%3E
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...