bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 benim kartla aynı büyük ihtimal, bende 60-180 arası alıyorum. nadir yerlerde 60 altına düşüyor. fakat adam avrupadan na'a girmiş çok kötü yapmış 250 pingle hareket eden adama heal denk getirmek direk fantazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mortis said: Ahah eyvah dakka bir gol bir. Ne oldu girdin mi oyuna kaan Hayır abi, nefret ediyorum basınca oynayamamaktan ve de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 welcome to darkfall diyip yatıyorum asdads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yok abi onu da yaptım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 launcherda cark işareti var oradan validate denedin mi? sanırım forumda steamden alan tek kişi sensin. bilemedim. olmadı son çare direk klasöründen açmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Abi steamden bastığımda çıkan launcherdaki çarka basınca değiştirebildiğim tek şey resolution, start in fullscreen mode ve lobby music. Oyunun klasöründen açtığım zaman validate'i tikleyebiliyorum ama ok diyince bir şey olmuyor. Ondan sonra oradan login dediğimde ise benden username ve password istiyor. Username ve password de steamden aldığım için yok bende haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Abi nasil ya darkfall acc name ve sifren yok mu ya ben steamden almadim bilmiom da senin darkfall sitesine girip bi acc name sifrne bakman lazm o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Girdim oradan bir acc name şifre aldım onu girdim too many login attempts dedi şimdi de 10 dakika bekletiyor. Muhtemelen girebilsem steamdeki launcher'da register butonu var oradan hallolacak o tarz işler ama yok abi giremiyorum. Bu arada too many login attempts uyarısı şimdi steame de taşıdı kendini, bu sefer sanki bağlanabilecek gibi, yani en azından news ve portaldaki haberleri görebiliyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 son 2 sayfadır hypein içine ettiniz kaçıştı millet back to topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 suan kaandan gelcek haberi bekleyenler var. okadar konustum 40 pahalı diye ama sıkıldık her an alabiliriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bana da alırsanız benimle oynama şerefine erişirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Abi kaan cenap ya oyuna girerken region ayarlarini amerika yapmadiindan kaynaklanan siyah ekran muhabbeti normalde, bu olayi ilk defa duydum das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yok abi hiç bir şey değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Aynı sorun bende var. Patchten sonra oldu, Steamle falan alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Offical foruma baktiniz mi ya kesin vardir kufur eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Oynayacağınız oyuna sokayım abi sinir hastası etti akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 5 sayfa sövmüşler ardından çoğunun ki düzelmiş. Network timeout, will retry? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Eheuhe abi nie bu kadar rage oldun ya sakin bulunur bi cozumu bakam bi foruma ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Oyunu baştan yükledim bu sefer de could not connect to server, will retry demeye karar verdi. Bu sefer klasörün içindeki de açmıyor. HİHİHİHİHİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 login serverlar çöktü şuan acc. ile ilgili deil o hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bu arada control panel > region'daki her şeyi united states yaptım, o konudan bir sıkıntı olmaz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Lobby hatası bu. Lobbyi tekrar kurmayı deneyeceğim. (debug) [AMSConnection.cpp:216]: Sending SERVER_STATUS (warning) [AMSConnection.cpp:224]: Error posting SERVER_STATUS request. Curl result: 7 - Failed connect to ams.darkfallonline.com:443; No error (warning) [AMSConnection.cpp:225]: Posted data: req=%3CServerStatusRequest%20ID%3D%221%22%20LobbyVersion%3D%222.0.0.5%22%20%2F%3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Evet forumlara baktim login serverlar gitmis duzeltirler kaanim bekle bak ben de oynayamiom hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bide adam oyunu oynucak odnan sonrası daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 teşekkürler xaenin. sayende 40 dolarımız cebimizde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar