Theridone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 izmir'de de var manavkuyu'da. acaba ne zaman gelir. merak ediyordum
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Valla akşam sorucam, hatta 2 gündür önünde geçiyorum ama içeri giremedim hep unuttum .
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Masticore said: yazik siz ankaralilara , cremeria milano'dan madursunuz. Tiramusu istiyosun, tiramusu tatlisi yemis kadar oluyosun . hindistan cevizi istiyosun , hindistan cevizinden guzel tadi lol. Cikolatasi sahane, baileys apayri bisey .tum cesitleri super bas içine yapay aromayı mis. ha diyorsan ki "yok abi adam önce normal tiramisu yapıp onu blender da sütle karıştırıyor". onu bilemem
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 AOC gibi saf, dogal dondurma varken icindekiler listeleri kolumdan uzun seyler yiyorsunuz.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aoc istanbuldaki süt nasıl günlük oluyormuş ? Burayamı getirmişler keçileri falan ?
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 samaella said: aoc istanbuldaki süt nasıl günlük oluyormuş ? Burayamı getirmişler keçileri falan ? keçiyi direk sokuyorlar dolaba orada sağıp anında dondurma. mesela
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Valla ben osunu busunu bilmem. Ayrica hic zannetmiyorum ki aroma bassinlar o lezzet baska turlu tutmaz,tutamaz meyve parcaciklari vs... Yiyen bilir. Ayrica aoc ist. Cnr fuar alaninda restorani acilmisti ,gittim oraya cikista bu beyaz keci sutumudur o dondurma paketini aldim tat,kalite 0 di. (Tabi ankara'daki tazedir ve tadi cok daha guzeldir ona lafim yok) istiklal'e gidin ( bir de nisantasin da gordum) asagi dogru inerken sag tarafta kaliyor Milano mutlaka deneyin oyle 4 ay mış fln yok.... taptaze :) ki o dondurmalar 1 ay dayanmiyordur fabrikasyon deil.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 AOÇ inanılmaz overrated bi kurum. Kokoreçi inanılmaz çok iyi diye öve öve bitiremediler gittik yedik bi numarası yoktu, tek olay elindeki bıçaklarla tak taka tak taka kendi çapında dümbelek çalan lavuklar. Hayır önünde kuyruk olmasının sebebi de aynı andaval zaten, 2 dakikada hazırlayacağı kokoreçi 15 dakikada anca hazırlıyor herifler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 O kokorec AOC'nin deigl bildigim, yanindaki dukkanlarin. Tek sevdigim urunleri benim dondurmasi ile keci sutu.
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bu özgürlük parkının orda mı bunun yeri? öve öve bitiremediniz gidip alıcam birazdan adiler sizi ya ama dondurmasında keçi sütü mü kullanıyolar? sevmem ben öyle
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Keci dondurmasi ayri, normal sut. Yerine gitmen gerek degil, Ankara'da iki market ve bakkal'dan birinde bulursun dagitim basladigina gore. Istanbul'daysan daha gelmemistir, 4 gun once uretilmis benim aldiklarim.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Kokoreçi kendileri yapmıyorlar yahu. Adamların işi süt ve süt ürünleri ki, gayet iyiler konularında. Günlük sütlerini de tereyağını da çok beğeniyoruz açıkçası.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ankara Batıkent tarafında bir markete baktım bugün, yoktu.
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 GERGE said: Keci dondurmasi ayri, normal sut. Yerine gitmen gerek degil, Ankara'da iki market ve bakkal'dan birinde bulursun dagitim basladigina gore. Istanbul'daysan daha gelmemistir, 4 gun once uretilmis benim aldiklarim. istanbuldayım ben yerini tam çözemedim dolanmıyım diyorum oralarda bi saat boşu boşuna ararken
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Theridone said: izmir'de de var manavkuyu'da. acaba ne zaman gelir. merak ediyordum http://i46.tinypic.com/21ams5f.png
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 2011 yazında nerdeyse bi yaz boyunca 30 yerde dondurma yedik yengenizle. En başarılıları derseniz bi sıralama olmadan Moda Ali Usta (badem inanılmaz) Bostancı Yaşar Usta (meyvelilerş tercih sebebiz özellikle kavun) Caddebostan Dondurmacci (her hafta yeni çeşit var çoğu mükemmel) Çeşme Dondurmacisi (sakız tabiki bide şirinler diye bişi var mavi) Bitez Dondurmacisi (burda da kavun felan enfes) Benim Top 5 im bunlar. Diğer dondurmalar ya çok çok köpük gibi (taksimde var italyan bi tane bildiğin içine hava basmışlar) ya direk sahte (mado mesela en yenilebilir şeyi gerçek vanilya diye gelen sarı olan) yada çok sulu.
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 şimdi aoç'tan geliyorum, hakikaten nefis dondurmaları...
kek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ankaradayken yedim. evet dondurma. sütten yapıldığı belli. ama öyle über ötesi kadar da güzel değil... dondurma işte...
quixef Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 AOÇ dondurmasında bir şey eksik.. Hah buldum evet..TAT EKSIK.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Tunelin orda var bi tane italyan adini unuttum , hem igrenc hem pahali orasi ,kastettigin oysa eger... Ama milano'ya laf etme carpilirsin...
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 cetoya hediye edicektim yalasin dursun
Öne çıkan mesajlar