Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOÇ sezonu açmış

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu sabah kasa kasa dondurma geldi mahalleye; bakkallara, marketlere filan dağıttılar. Dünyanın en güzel dondulmasının sezonu açıldı.

Nesi bunun olay diyen cahillere AOÇ dondurmasının sadece baharda ve yazın başlarında yapıldığını ve dört-beş ayda bozulduğunu bildiririm. İ. Melih'li şehrimizin ender güzelliklerinden. Dondurma İstanbul'u yendiğimiz tek şey.
Mesaj tarihi:
şu göztepe'deki kavunlu dondurma yapan yer ve AOÇ arasında gidip gelirdim fakat Foça'da yılın sadece 3 ayı çalışan keçi sütünden dondurma yapan bir dükkan var senelerdir. aman allahım
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bu sabah kasa kasa dondurma geldi mahalleye; bakkallara, marketlere filan dağıttılar. Dünyanın en güzel dondulmasının sezonu açıldı.

Nesi bunun olay diyen cahillere AOÇ dondurmasının sadece baharda ve yazın başlarında yapıldığını ve dört-beş ayda bozulduğunu bildiririm. İ. Melih'li şehrimizin ender güzelliklerinden. Dondurma İstanbul'u yendiğimiz tek şey.

AOÇ ürünleri burada da satılıyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Gercek gunluk hemde, Sek filan gunluk diye satiyor ama uzerlerinde hep 7-8 gun gider yaziyor. Gunu gunune gelip gidiyor AOC.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yedim bitirdim simdi, iki gunluk, taze taze.

http://eightfourtwelve.files.wordpress.com/2012/01/funny-pictures-kitten-is-too-happy.jpg
Mesaj tarihi:
yazik siz ankaralilara , cremeria milano'dan madursunuz. Tiramusu istiyosun, tiramusu tatlisi yemis kadar oluyosun . hindistan cevizi istiyosun , hindistan cevizinden guzel tadi lol. Cikolatasi sahane,
baileys apayri bisey .tum cesitleri super
  • Yeni Oluştur...