reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 onu biz ünlü yaptık istersek hemen geri alabiliriz akıllı olsun dedin mi ?
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 cool story bro eskidi mi, halen gelmemiş. bir nefeste okudum. episode 2 yi bekliyoruz.
Fly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 pinar degil herhalde bu herifli karili yere gitme diyen mantik eksikliginden gebermesi lazim kizin
Marty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 cool story bro eskimedi. adam cok icten.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 6. paragrafla birlikte mal etkisini göstermiş
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ardeth said: paticikte onuruna acilan konuyu da gordu mu hahahahah onu zaten bence görmüştü. bana bir forumda sayfalarca hakkımda atıp tutuyor demişti bende "paticik mi ? " diye sormuştum. Yüzümü bön bön bakarken "yok ya nerden bilecek paticiği" demiştim ama bön bön bakmasının sebebi "evet paticikti tek tahminle bilmene şaşırdım ve sana yalan söylememek için sessiz kaldım" demişti. Bende kendim stalklayıp gerçekten paticik olduğunu bulunca şaşırdım . "Ben eski patiyim rica ederim konuyu kapatılar sorun değil" demiştim ama fizban gurur meselesi haline getirmişti ondan uzamıştı konu. Ama okurken eğleniyorduk böyle birlikte okuyup gülüyorduk , bazıları ile dalga geçiyorduk falan. Sonra ağzımıza falan dolanmıştı fap fap yapmak falan ;D
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 neydi lan bu stalklediğimiz kızın adı? ondan mı ayrılmış ?
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Peki noyan ya hala forumu okuyorsa? Yoksa bu konu aslında bir özür ve geri dön çağrısı mı?
Patice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sonuna kadar okudum. Yazıklar olsun bana.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yalniz, polis cagirip polise iftira atacak kadar psikopat karidan min zararla kurtulduguna sevinmelisin. penisini kesip cope bile atabilirdi.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Memede para bi tek bana mı ilginç geldi ? her kız memesinde parayla mı gezio lan
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ulen eve gidicem hala topicte bişey kaçırırım diye gidemiyorum
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Flassh said: neydi lan bu stalklediğimiz kızın adı? ondan mı ayrılmış ? ha ayrıldım diye kimse abuk subuk konuşmaya başlamasın özellikle sen flassh. üzgünüm , kalbim kırık hala durumu kabullenmemek isterken lütfen .
Starscream Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 konuyu okumadım. bikere aşk herşeyi affetmez. git son bikere çek karşına konuş. burda böle saçmaladın. şunları yaptın. böle devam edemeyiz. kurallar filan koyun. ha düzelirmi kimse bilemez. ama aldatma vs yoksa bence deneyin.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Marty said: yalniz, polis cagirip polise iftira atacak kadar psikopat karidan min zararla kurtulduguna sevinmelisin. penisini kesip cope bile atabilirdi. evet yani hayatımda denetimli sebestlik bile almamış biri olarak çok pis patlayabilirdim. Hani beni boşverde yaş 30lara yaklaşırken sadece kendin için değil , büyüteceğin çocuklar içinde uygun bir annemi diye düşünmeye başlıyorsun.
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 dostum senin aşk hayatının yanında benimki öğlen haberleri gibi kalıyor. vay anasını.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Starscream said: konuyu okumadım. bikere aşk herşeyi affetmez. git son bikere çek karşına konuş. burda böle saçmaladın. şunları yaptın. böle devam edemeyiz. kurallar filan koyun. ha düzelirmi kimse bilemez. ama aldatma vs yoksa bence deneyin. aldatma falan yok da bence oku sen bi anlarsın.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Flassh said: adını sordum be, ne kötü konuşması. tamam kötü birşey demedin de ben ön ayar veresim geldi ne olur ne olmaz.
Fly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 gorusemezsin demesini nasil kabul ettin peki
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura sama; Affetmedigimiz surece en derin yara olarak bizi acitan bir hal alir kin ve uzuntu. Ama affettigimizde bu kin ve uzuntunun yerini sadece huzur alir. Bayanlari affetmek Erkeklerin gerekliligidir Noyzura sama.. Tekrar mutlu olacaginiz gunlerin yakinligini dilerim.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi tüylü ceketini serip namaz kılsaydın. huzur islamda.
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bir paragrafı kızın memintolara ayırmışsın sonra insanlara kızıyorsun.
Öne çıkan mesajlar