Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi sistem daha iyi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
intel işlemci daha iyi ama işlemcinin fiyat farkı yüzünden 7950'den 7850'ye düşeceksen emin değilim. amd'li sistemin performansı gpu farkı nedeniyle daha iyi olabilir.
Mesaj tarihi:
Marquezetto said:

amd kullanıyorum intel tercih et

abi şöyle diyorsunuz sonra ikilemde kalıyoruz. evet para sıkıntı 2bin tl tutuyor bütün pc ile 2 sistemde birinde i5 3570k+7850 diğerinde fx6300+7950
Mesaj tarihi:
AMD alıp mutsuz olacağına INTEL al Ivy Bridge ile uzun süre mutlu yaşa gerekirse ekran kartı değişir. İşlemciden daha kolay emin ol zere anakart değiştirmek zorunda kalabiliyorsun işlemci değiştirmek istediğinde.
Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

Marquezetto said:

amd kullanıyorum intel tercih et

abi şöyle diyorsunuz sonra ikilemde kalıyoruz. evet para sıkıntı 2bin tl tutuyor bütün pc ile 2 sistemde birinde i5 3570k+7850 diğerinde fx6300+7950

intel+7850 derim ben saga galmis tabi

onceki sistemim inteldi bu arada
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
AMD'nin saat hızının ne kadar yüksek olduğu önemli değil, olay Piledriver vs. Ivy Bridge. AMD geri kaldı, tercih edilmemeli. Herkes aynı şeyi söylüyor sana
Mesaj tarihi:
AMD, Bulldozer ( FX ) serisi ile beklenilen performansı veremedi. Şu an alacaksan INTEL alacaksın yada AMD'nin yeni bir işlemci serisi çıkarıp onların başarılı olmasını umut edeceksin.

Ekran kartı olarak 7970 tabiki daha iyi bir kart ama 7850'de bir MMO oyun için her türlü yetecek seviyede bir kart. Hangisi alsam diye çok düşünmene gerek yok.
Mesaj tarihi:
amd ne la fukara islemcisi sdgfs

Net intel, amd cok geri kaldi. Ivy bridge guzel gergeninde dedigi gibi. Yetismiyo param diyosan 100-200 daha bisey cik, bekle gerekirse 1 ay biriktir istedigin ekran kartiyla istedigin islemciyi al. Kalite istiyosan masrafi gözden cikar.
Mesaj tarihi:
tabiki intel. bide ssd koyarsan varya..off diyorum.

sky is the limit dersin sadece.

hatta 120gb lik pahali bi ssdye de gerek yok. bulabiliyosan 16-32 lik bisey bul sadece windows kurarsin. geri kalani ifin sectigin hdd yeter artar bile.

ama intelden baskasina yan gozle bile bakma derim.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

O kadar açıklama ve oy var halen AMD nasıl diyorsun :) Madem onu almayı kafaya koydun neden inteli soruyorsun. Haftasonu da geçti halbuki almış olman gerekirdi.

ikilemde kaldığım için almadım :)
Mesaj tarihi:
aaa sipeyskeyk geri donmus. yorunge nasildi kardes duygularini paylas biraz.

konuyla alakali sadece oyun icin kasa toplanicaksa amd f/p acisindan en iyi. yanina 7970 gibi saglam bi ekran karti ceker bide ssd koyarsan bakalim nooluyo.

yok ben is icinde kullanirim rendering yaparim, catia, 3d studio ile cizim yaparim veya ps, after effects ile editing yaparim diyosan intel.

benzer bi kasayi bnlen topliyicam yakinda ama sadece oyun icin.

wow, sc2, dota2, cs go, cod, crysis ve bf3 gibi oyunlari high-ultra arasi kastirmadan oynatsin hatta ultra bile fazla high da rahat oynatsin yeter.

o dedigim lafta eskiden kalan kaliplasmis bi soz sadece.

amd = oyun
intel = performans

eyyorlamam bu kadar
  • Yeni Oluştur...