Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 intel işlemci daha iyi ama işlemcinin fiyat farkı yüzünden 7950'den 7850'ye düşeceksen emin değilim. amd'li sistemin performansı gpu farkı nedeniyle daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 amd kullanıyorum intel tercih et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 sam'in dedigi, para sikinti degilse intel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Marquezetto said: amd kullanıyorum intel tercih et abi şöyle diyorsunuz sonra ikilemde kalıyoruz. evet para sıkıntı 2bin tl tutuyor bütün pc ile 2 sistemde birinde i5 3570k+7850 diğerinde fx6300+7950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 AMD alıp mutsuz olacağına INTEL al Ivy Bridge ile uzun süre mutlu yaşa gerekirse ekran kartı değişir. İşlemciden daha kolay emin ol zere anakart değiştirmek zorunda kalabiliyorsun işlemci değiştirmek istediğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 HarveyQuinn said: Marquezetto said: amd kullanıyorum intel tercih et abi şöyle diyorsunuz sonra ikilemde kalıyoruz. evet para sıkıntı 2bin tl tutuyor bütün pc ile 2 sistemde birinde i5 3570k+7850 diğerinde fx6300+7950 intel+7850 derim ben saga galmis tabi onceki sistemim inteldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 fx8350+7870 nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 AMD'nin saat hızının ne kadar yüksek olduğu önemli değil, olay Piledriver vs. Ivy Bridge. AMD geri kaldı, tercih edilmemeli. Herkes aynı şeyi söylüyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Intel al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 AMD, Bulldozer ( FX ) serisi ile beklenilen performansı veremedi. Şu an alacaksan INTEL alacaksın yada AMD'nin yeni bir işlemci serisi çıkarıp onların başarılı olmasını umut edeceksin. Ekran kartı olarak 7970 tabiki daha iyi bir kart ama 7850'de bir MMO oyun için her türlü yetecek seviyede bir kart. Hangisi alsam diye çok düşünmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 O kadar açıklama ve oy var halen AMD nasıl diyorsun :) Madem onu almayı kafaya koydun neden inteli soruyorsun. Haftasonu da geçti halbuki almış olman gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 en pahalı hangisi ise o daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 amd ne la fukara islemcisi sdgfs Net intel, amd cok geri kaldi. Ivy bridge guzel gergeninde dedigi gibi. Yetismiyo param diyosan 100-200 daha bisey cik, bekle gerekirse 1 ay biriktir istedigin ekran kartiyla istedigin islemciyi al. Kalite istiyosan masrafi gözden cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 curuttun sistemleri hangisi diye diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 tabiki intel. bide ssd koyarsan varya..off diyorum. sky is the limit dersin sadece. hatta 120gb lik pahali bi ssdye de gerek yok. bulabiliyosan 16-32 lik bisey bul sadece windows kurarsin. geri kalani ifin sectigin hdd yeter artar bile. ama intelden baskasina yan gozle bile bakma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 DareJedi said: O kadar açıklama ve oy var halen AMD nasıl diyorsun :) Madem onu almayı kafaya koydun neden inteli soruyorsun. Haftasonu da geçti halbuki almış olman gerekirdi. ikilemde kaldığım için almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 0ne said: oyun için amd performans için intel the end kendi içinde çelişiyor. neyin oyunu. oyun da sonuçta performansa bağlı.. intel iyidir intel. 22nm ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Neden 0ne mesajında mantık aradın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bilmem bi an gözüme eğreti durdu ondan sanırım. kimki o bot mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Hayır botların yapay zekası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 imzanı görme gafletinde bulunarak zaruretini bende paylaşmış bulundum. bileydim cidden yapmazdım. bi hafta kadar foruma girmeyerek soft format atacağım kal sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Hoşçakal Black_Lupin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 aaa sipeyskeyk geri donmus. yorunge nasildi kardes duygularini paylas biraz. konuyla alakali sadece oyun icin kasa toplanicaksa amd f/p acisindan en iyi. yanina 7970 gibi saglam bi ekran karti ceker bide ssd koyarsan bakalim nooluyo. yok ben is icinde kullanirim rendering yaparim, catia, 3d studio ile cizim yaparim veya ps, after effects ile editing yaparim diyosan intel. benzer bi kasayi bnlen topliyicam yakinda ama sadece oyun icin. wow, sc2, dota2, cs go, cod, crysis ve bf3 gibi oyunlari high-ultra arasi kastirmadan oynatsin hatta ultra bile fazla high da rahat oynatsin yeter. o dedigim lafta eskiden kalan kaliplasmis bi soz sadece. amd = oyun intel = performans eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 oyun performans gerektirmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar