Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 2012de bir kızla yakınlaşmıştım çok süper biriydi ve hayvan gibi takılıyorduk ama istanbuldan ayrılmak üzereydim ve bir ilişki istemiyordum. O kızda benden garip bir ricada bulunmuştu.. Poposuna bir dövme yapmamı. Evet direk dövme makinasını elime alıp dövme yapmamı.. Poposuna hatıra olarak bir dövme yaptım. dövmenin büyüklüğü avucumun içi kadar kırmızı ejderha kanatlı ve mor kafalı erekte olmuş bir penis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Xaenin said: İyice saçmalamış bu popülasyon biz gidelim bence.Nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bir saniye penis denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konu düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 coco said: her yalan eğri bir doğrudur. anladım da oraya olmadı o. hiç kimse unutulmaz değildir. onun öyle olduğunu sanmak yanılsamadır o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 SOREN said: Bugüne kadar Türkiye'ye gelmiş olduğu için Türk penisi görmeden ülkeden ayrılmaması gerektiğine inanan yabancı dostlarım oldu. başarılı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kime götürmüş ki dostlarını görsünler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 açıkçası kız arkadaşın adını koluma yazdırmak istiyorum, resmini bacağıma yaptırmak istiyorum vs. tarzı bir taleple gelseydi inan daha anlaşılabilir ve mantıklı bir istekle gelirdi. neden? çünkü doğum lekesi insan vucudunda olan, adı üstünde ona özgü bir leke. gidip bunu duplicate etmek biraz saplantı boyutunda sapıkça bir sevginin işareti de olabilir. izzet altınmeşe'nin sevgilisinin gidip kendine et beni yaptırması ne kadar abuksa bu da öyle olmuş. bir seri estetik operasyon geçirip sevgiliye benzemeye çalışmak gibi bir durumun lite versiyonu gibi birazda. rahatsız edici. göğüs kılı da ektirsin madem sendeki kadar. seninkiyle aynı renkte göz lensi taksın. ama şu var, eğerki sen doğum lekelerinden ilişkiniz boyunca dert yanmış, onlardan utanmış, saklama gereği duymuş ve bunu karşıya farkettirdiysen hata sende. kız 10 numara jest yapıyor burada. işin diğer kısmı da sinema dünyasına borçlu olduğumuz kardeşlik tag'i olarak aynı doğum lekesine sahip olma olayı var. hiç kardeş kardeşi... nikah düşmez derler yani. dalga geçilir. insanlar dalga geçer. ben geçerdim mesela ki gayet sokakta bolca karşılaşacağın insan profilindeyim. tabi bunların hepsini boşver. espriyle dile getir geç ama ciddi olarak bu beni çok baskı altında bırakır, yaptığın bu harika ve büyük jeste asla karşılık veremem ve bu büyük sevgi gösterisi karşısında kendimi her zaman aciz ve ezik hissederim, bu da beni mutsuz ederim diye bi kaç yalanlı, ağdalı cümleyle konuyu bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 imamizer said: izzet altınmeşe'nin sevgilisinin gidip kendine et beni yaptırması ne kadar abuksa bu da öyle olmuş. bir seri estetik operasyon geçirip sevgiliye benzemeye çalışmak gibi bir durumun lite versiyonu gibi birazda. rahatsız edici. göğüs kılı da ektirsin madem sendeki kadar. seninkiyle aynı renkte göz lensi taksın. ahahahaha(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Dworgian said: coco said: her yalan eğri bir doğrudur. anladım da oraya olmadı o. hiç kimse unutulmaz değildir. onun öyle olduğunu sanmak yanılsamadır o kadar. ahahahahahha yok yaaa, tamamiyle konudan bağımsız bir quote ti o eheheh yalan kelimesi gelince şu son zamanlarda aynı lafı otomatikmen söyler oldumzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 applev0dka said: kime götürmüş ki dostlarını görsünler diye bana getirdiler hemen gösterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 like a boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bingildak said: çok mantıklı ve akıllıca düşünmüşsün saygı duydum. deneyimime dayanarak kesinlikle vazgeçtir. hiçbir artısı olmadığı gibi birçok eksisi var. sevgini sembolize etmek isteği çok güzel bir şey, özellikle kızlar bunu çok güzel bir şekilde yansıtabiliyor erkeklere nazaran güzel bir jest evet. ben de öyle düşünüyorum. vazgeçireceğim bir şekilde. yüzük takacağım zaten. böyle aşırılıkların lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Marty said: beraber dovme yaptirin, sen dogum lekelerini kapatacak sekilde birseyler yaptir. onun yaptirmasi icin de birsey ciz ya da birilerine cizdir onun sevicegini tahmin ettigin birsey. benim dogum lekelerimi cizdirmene goz yumamadim falan filan diyip hediye gibi ver cizdirdigini. yok ya yaptıramam ben dövme. canım tatlıdır benim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 aquila said: abi o kiz ilerde senin tassaklarini kesip kendine diker, dikkat et. keslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 coco said: çok romantik olduğunu da belirt lütfen, çünkü öyle. piqi söylerimssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 imamizer said: göğüs kılı da ektirsin madem sendeki kadar. seninkiyle aynı renkte göz lensi taksın. göğüs kılım yok. gözlerimiz aynı renkte. lan!? imamizer said: ama şu var, eğerki sen doğum lekelerinden ilişkiniz boyunca dert yanmış, onlardan utanmış, saklama gereği duymuş ve bunu karşıya farkettirdiysen hata sende. kız 10 numara jest yapıyor burada. yok. hiç dert falan yanmadım. kötü de görünmüyorlar zaten. ten rengimden biraz daha açık iki leke. sırtımdaki biraz şekilli hatta. üstünde aksan işareti bile var. =P imamizer said: tabi bunların hepsini boşver. espriyle dile getir geç ama ciddi olarak bu beni çok baskı altında bırakır, yaptığın bu harika ve büyük jeste asla karşılık veremem ve bu büyük sevgi gösterisi karşısında kendimi her zaman aciz ve ezik hissederim, bu da beni mutsuz ederim diye bi kaç yalanlı, ağdalı cümleyle konuyu bitir. evet, bunu yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 coco said: Dworgian said: coco said: her yalan eğri bir doğrudur. anladım da oraya olmadı o. hiç kimse unutulmaz değildir. onun öyle olduğunu sanmak yanılsamadır o kadar. ahahahahahha yok yaaa, tamamiyle konudan bağımsız bir quote ti o eheheh yalan kelimesi gelince şu son zamanlarda aynı lafı otomatikmen söyler oldumzzz anladım anladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sipeyskeyk said: Bir insan kız arkadaşının belinde dövme niye ister lan, iğrenç herifler. Ne biçim sevgi bu. PİS ADAMLAR. cehennem evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 SOREN said: aquila said: abi o kiz ilerde senin tassaklarini kesip kendine diker, dikkat et. keslanjpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: applev0dka said: kime götürmüş ki dostlarını görsünler diye bana getirdiler hemen gösterdim kaçımızda şunu yapacak ballz var lan, haydi itiraf edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 KASIK AĞRILARI DOLU HİKAYENİ ANLAT HOCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: applev0dka said: kime götürmüş ki dostlarını görsünler diye bana getirdiler hemen gösterdim DHA yazıyor pipin doğan haber ajansına çıktı ünlü bir pipin var artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 GwindonSurion said: Noyzura said: applev0dka said: kime götürmüş ki dostlarını görsünler diye bana getirdiler hemen gösterdim DHA yazıyor pipin doğan haber ajansına çıktı ünlü bir pipin var artık Kulaktan kulağa hikayelerin yanında DHA ne ki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ben senin memen var diye östrojen salgılamaya kalkıyor muyum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar