D44HX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Volkan 3 kupa getirecekmiş,3ün 1ini getirir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ne kötü bi maç ya.5 dakka izliyim dedim beni bile uyuttu icould. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ben bu kadar 0-0'a yatan bi takım görmedim ömrümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 kufur ede ede uefa alacak adamlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 VOLKAN AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Fener otobüs çekmeye çabalıyor da volkan gününde olmasa baya sıkıntı olacak. Turu volkan aldı desek yeridir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 kozak'ın egemene yaptıgı hareket direk sarı kart, atılması lazımdı 2. den. vermedi hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ahaha oynatmadi bile hakem. korneri de vermedi az once. sike var. sfsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 abi bi 10 dakka izledim işten kaçıp lan olm hep böle mi oynuo fener? sinirim tepeme çıktı kaçtım içeri, yani yenilmesin istiorm bide. Adamı kanser eder valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 lazio da atamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 seyircisiz olmasa izlerdim 5dk baktım baydım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Hakemlik hiç bişey yok yahu, az şu futbola bakın lütfen cidden aciziyet. İki takım da birbirinden beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ya yok hani zaten surekli atak oynayan bir takımız diyemeyiz de bu sefer adamlar ayrı kötü. ileriye doğru 3. pas direk ya boşa, ya adamlara ya dışarı. adamların iyi presi ya da defansı yüzünden atak yapamıyoruz değil. direk saçma sapan kötü atak yapıyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D44HX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Fener'e Chelsea çıkacak onlarda en az 2-3 tane atarlar ve Fener layık oldugu yere,Süper lig macerasına gider ve ordanda sonuc alamayan fener kara kara düşünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 gençler eve yeni girebildim starda mı maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Fenere çelsi çıkarsa şöyle bi oyunla nolur sonuç düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 D44HX said: Fener'e Chelsea çıkacak onlarda en az 2-3 tane atarlar ve Fener layık oldugu yere,Süper lig macerasına gider ve ordanda sonuc alamayan fener kara kara düşünür Kürkçü dükkanına en son dönecek olmamızdan dolayı gururluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 la bu meyrelez neci lan. herhangi kondusyonu olan bi adam koy cok daha yararli olur. herturlu calimi yedi bir metre dikine pas atmadi bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Lectre said: gençler eve yeni girebildim starda mı maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 D44HX said: Fener'e Chelsea çıkacak onlarda en az 2-3 tane atarlar ve Fener layık oldugu yere,Süper lig macerasına gider ve ordanda sonuc alamayan fener kara kara düşünür cimbom alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 hahah espn de dalga geçiyolar volkanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 abi bakın selçuk kötü örnek oluyor. adamın aurası var. çıksın oyundna takın düzelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Lectre said: Lectre said: gençler eve yeni girebildim starda mı maç? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 inş basel gelir fenere gelebilecek en kötü takım olur hemde isviçrelilerden intikam alırız ülkece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Chelsea cacık valla şu sıra. Benfica baya giderli. Bu arada Aykut'un kadro tercihi nedir ya cidden sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar