Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 26 mayıs olarak belirlenmiş 2 gün bilgisayarı açmadık adamlar çıkış tarihini yayınlamış pehh yeni official trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 imposibblee![signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Hadi canım sonbahara anca gelir diyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 yaaa aslında son oyunun adı "Thief 3: Dextra" olacaktı ama para konusunda anlaşamadık.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 para D'ye mi yetti sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hehe tabi o yönden düşünmemiştim hiç. güzel bi nokta. takdir ettim. =) neyse iş geyiğe sarmadan hemen toparliyayım: trailer'ını izlerkene belli bi yere kadar gerçek zannettiydim meer animasyonmuş.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 amerikada çıkışı 26 mayıs, avrupada 16 haziran olarak görünüyor, iki tarih de çok süper :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 abi noour 16 haziran olsun yaaaaaaaaaa... şimdi hiçyoktan finallerden kalmanin bir anlamı yok ... zaten bu haber sabahın 3nde arkadaş çevremde büyük bir sevinç yaratti , bari buradan yırtalım yoksa birimiz bile niyeti bozsak oynamaya başlasak , ertesi güne herkez oynuyo olacak belli ...[signature][hline]Now it's time to say : Save your tears for the day when our pain is far behind, On your feet,come with me,we are soldiers STAND or DIE Save your fears take your place, save them for the judgement day Fast and free,follow me,time to make our sacrifice We RISE or FALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 avaturk getirir umarım ugraşmaya gerek kalmaz kargoyla falan bide fazladan masraf trailerdaki son cümlesi güzel garrett'ın :) hastasıyım ehe bu arada muhteşem sesin sahibi [Bu mesaj Popeye tarafından 08 Mayıs 2004 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 iyi bana hediye alırsın artık pop doğum günümde çıkıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 offf lütfen shader desteği istemesin, lütfen shader desteği istemesin, lütfen shader desteği istemesin... *!dua eder*[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 üzgünüm levie :( TECHNICAL SPECIFICATIONS: WINDOWS 2000/XP (ADMIN RIGHTS REQUIRED)(95/98/ME/NT NOT SUPPORTED!) INTEL PENTIUM® IV 1.5GHZ (AMD ATHLON XP™ EQUIVALENT) 256MB SYSTEM MEMORY 100% DIRECTX 9 COMPATIBLE SOUND CARD 3GB FREE HARD DISC SPACE MOUSE AND KEYBOARD CD-ROM DRIVE REQUIRED EAX Advanced HD Supported - requires SoundBlaster Audigy range of soundcards. SUPPORTED GRAPHICS CHIPSETS: ATI RADEON 8500 ATI RADEON 9 SERIES (9000,9200,9500,9600,9700,9800) NVIDIA GEFORCE 3TI SERIES NVIDIA GEFORCE 4TI SERIES NVIDIA GEFORCE FX SERIES NVIDIA GEFORCE 6 SERIES GRAPHICS CARD MUST SUPPORT PIXEL SHADER 1.1! UNSUPPORTED GRAPHICS CHIPSETS: NVIDIA GEFORCE 4MX (460, 440 & 420) NVIDIA GEFORCE 4 GO NVIDIA QUADRO FX GO NVIDIA GEFORCE NFORCE2 & NFORCE3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 3gb nedir yaa abartıyo adamlar.!..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya olmaz ya olamaz ya ben...ben...KAFAYI YİCEM YAAA!!![signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 shader=? açıklayıversin biri merak ettim şindi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 shader 1.1 miş bende 3 filan der diye korktum. Sitesini şöyle bir turladım ve anladığım kadarıyla evde ben gene koridordan ışıkları kapatarak geçmeye başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: LevieMaxilack, 08 Mayıs 2004 17:22 tarihinde demiş ki: ya olmaz ya olamaz ya ben...ben...KAFAYI YİCEM YAAA!!! BERABER YİYELİM!! Böhühühühüh...[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 mayısta gelirse össden bir çok rakip elenir tahminimce :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 oy süper biri şu hammer clan ı nedir anlatabilirmi?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 3danalyzer diye bir program var ... shader ları detect etmemesını saglayıp var olan shader ı da emule ederek oyunu buyuk ıhtımal oynayabılıyorsunuz ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 heyecanlandım :) projeyle uğraşcağıma boş boş oturuyorum yaw birini bana çalış desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 çıktı :)) kopyasını alıp deneyin bi belki çalışır ben öyle yapıcam :) olmadı mecburen saglam bi upgrade yapıcaz pfff[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ilginç valla thief 3'ü de mi görecektik :D hoş ben yine beceremiycem oyunu ama neyse alıp oynamak lazım[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 su traileri nerden bulabiliriz ....??[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 http://www.fileplanet.com/section.aspx?s=93835&v=0 ilk mesajda da bir link var [signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Mayıs 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar