ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Selam, Ttnet'in sayfasında dolaşırkene fark ettim. Hali hazırda ödediğim faturaya 20 Mbps veriyormuş TTnet. Halihazırda kullandığım şu tablodaki 63 TL olan. http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetadslinternet/Sayfalar/TTNET-ADSL.aspx Aynı fiyata şu var (listede 69 Tl yazıyor ama geçiş yapanlara 63 Tlmiş.) http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetfibernet/Sayfalar/TTNET-Fibernet.aspx Burada illaki kullananlar vardir. Gecmeye deger mi? Modem falan değişecek sanırım. Fiberde stream video/muzik problemli falan deniyodu doğru mudur? 20Mbps'e kadar diyo paket. 20 Mbps vermese de 15-16 verir diye tahmin ediyorum. Doğru mu tahmin ediyorum? Teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 TTnet'i bilmiyorum da, Superonline'dan tam 20mbit alıyordum ben ve canavar gibiydi. Bir gün netim kesilmedi ya da yavaşlamadı, ttnet'in 8mbit'e kadar pakediyle 80-90ms ping aldığım oyunlarda fiberle taş çatlasa 40-50ms ping alıyordum. Stream olayı da bayağı iyiydi (hiç full hd stream ettim mi hatırlamıyorum) Ama dediğim gibi ttnet superonline kadar iyi midir bilmiyorum. Eğer fiber hizmeti alabiliyorsan bir dene, pişman olursan geri dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bende superonline 20mbp fibere geçtim bikaç ay önce, çok memnunum. 2.2mb ile dl ediorum genelde stream, ping sorunu yaşamadım gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 akk ne kadar superonline fiber'de bende geçebiliyorum evin orasını burasını delmesinle diye geçmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bende merak ettim varmı ttnet fiber kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 TTNET Genel Müdürlüğü'ne 200mt mesafede oturuyorum ama evime fibernet hizmeti verilemiyor! Keywords: TTNet, Şikayet, Fibernet, Salih Tozan Sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 63 TL + 15 TL telefon faturası cok koyuyor ya adama. Superonline'da da sabit hat olması gerekiyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 superonline var ise kullanın. yok ise ttnet kullanmayın. mecbursanız yine ttnet kullanmayın. telefonunuzu pc'ye bağlayarak 3g ile bağlanın daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 superonline'da AKK nedir arkadaş beni o bağlıyor. bana 100 mb bağlantı vermiş 50 gb AKK vermiş ne işime yarayacak. AKK kotası ne kadar bir de AKK'e düşünce hız neye indiriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 en son süperonline sözleşmeli olan abonelerinden akk'yı kaldıracak denilmişti ? ben akk'ya takılmadım hiç sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 AKK olmamasına hiç ihtimal vermiyorum kesin vardır. http://www.superonline.net/yardim-detay?h=32 tldr: 2 Eylül 2011 öncesinde abone müşterilerimiz için: 10 Mbps hız için aylık Hız Alanı 50 GB, 20 Mbps hız için aylık Hız Alanı 100 GB, 50 Mbps hız için aylık Hız Alanı 250 GB, 100 Mbps hız için aylık Hız Alanı 500 GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ttnet ve süperonline dışında kaliteli, hatta bu firmalarla aynı kalitede bir isim daha bu piyasaya katılsa, hatta bir kaç firma daha katılsa, görürüm bunların akk saçmalığını ama yok. Türkiye'de teknoloji adına her bok tekel gibi idare edildiği için çile çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kim gelirse gelsin farklı bir şey yapamaz. sistem o şekilde işlemiyor. ben yeni hat çekerim, hızlı hizmet veririm, kota da koymam gibi bir şey söz konusu değil. türkiyede rekabet kurulu diye bir şey var. TTNET bile fiyatları düşürmek istediklerini fakat rekabet kurulunun müsade etmediğini söylüyor. ayrıca sadece Antalya'daki bir mahallede superonline'ın fiber kablo çekmesi için 4 ay uğraştığını gördüm. adamlara kazdırmak istemedikten sonra kazdırmıyorlar. 2 gün sonra başka bir firma gelse ve büyülü bir şekilde hat çekse veya aynı hatları kullanarak servis vermeye başlasa yine AKK olacak yine fiyat aralığı aynı olacak. aksine rekabet kurulu izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bingildak said: superonline'da AKK nedir arkadaş beni o bağlıyor. bana 100 mb bağlantı vermiş 50 gb AKK vermiş ne işime yarayacak. AKK kotası ne kadar bir de AKK'e düşünce hız neye indiriliyor? 50gb kota var benim superonline 20mbps'de. 50gp uplaod/50go download şeklinde geçince çat diye 3mb/1mb'a düşürüolar. 8mbit kullanırken hız düşünce sürünüodum bu en azından idare ettirio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 şimdi şirkette "süperonline kullanan var mı ve akk'ya takıldığında hız kaça düşüyor?" sorusu sordum ve aldığım cevap 1mbit oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 aynı işte ttnet ile, sadece daha hızlı bitiriyorsun kotanı ashduasd kotası yüksek olanların fiyatları aşağı yukarı ttnet ile aynı, sadece hız farkı var. 8mb ttnetin akk'sız paketi 120 tl mi ne, super'de 100mb 200gb akk aynı fiyat. 200 gb'da zaten profesyonel torrent ister bitirmek için. akk'sız kullanıcam dersen ücreti 100tl üzeri kısaca kimden alırsan al hizmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 cempostaci said: şimdi şirkette "süperonline kullanan var mı ve akk'ya takıldığında hız kaça düşüyor?" sorusu sordum ve aldığım cevap 1mbit oldu. akk'de 3mbit'e düsüyor en azından benimki oyle 20mbitlik olandan var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Artık tüm kurumlarda AKK sonrası 3e düşüyor diye biliyorum. Bununla ilgili bir düzenlememi ne olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ben de tarifemi değiştiricem ama şu olayı anlamadım gördüğünüz gibi 1.resimde limitsiz diyor: http://i.imgur.com/nhx5iRM.jpg bu 2. resimde ise limitsizin kotası 100gb diyor: http://i.imgur.com/ypRpjyR.jpg Dalga mı geçiyorlar ben mi yanlış anlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 adil kullanım kotası işte abi, indirme limitin yok boyut olarak ama hızın düşüyor kotayı geçince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ha ordaki adil kullanım kota limitsiz yazıyor sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hipernet mi alim fibernet mi alim anlamadım hangisini alim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hipernette direk düz kota var abi, 6 veya 12gb'ı geçersen gb başına ücret alıyorlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 limitsizini alıcam olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bende 1-2 gün içinde ttnet fibere geçiyorum. http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi.aspx şu kampanya ucuz gözüktü baya 20mbit limitsiz + tivibu ev + telefon kampanyası 49 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar