cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tamamnerd sc2 oynuyor. escape'te, sc2'de ünite hareket ettirmeye yetecek kadar zeka yok sanırım.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Kojiroh said: tamamnerd escape diil mi ya. değil kızdırınca küfür edip rage açıp banlanıp banlanıp gelen biri escape o kadar ergen dğeil
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ahahah güzel anket, kimseyi tanımıyorum. Kime oy vereyim, yardımcı olun
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 escape değilse modlar müdahale etsin ankete ben düzeltemiyorum. boşuna milleti kandırmayalım. hayret hala sequo gelip millete oy karşılığı ekran kartı yardımında bulunmadı..
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Akil adam olabilmek icin ne gerekiyor?
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 HattoriHanzou said: Akil adam olabilmek icin ne gerekiyor? ninja san sen msin? seni unuttum ben ya kusura bakma...
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 nordlydian said: HattoriHanzou said: Akil adam olabilmek icin ne gerekiyor? ninja san sen msin? seni unuttum ben ya kusura bakma... Evet benim Nordylian sama post biriktirmem dusunulmesin diye nick degisikligi yaptim.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 post biriktirmesinin düşünülmemesi nedir ninja?
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dworgian sama mesaj biriktilerek rank kazaniliyor paticik forum sisteminde ama bu oluncada cok mesaj yazinca cabuk rank mi icin yapiyorsun diye ozel mesaj alabiliyorum o sebeble bende yeni nick alip boyle olmadigini rank icin yazmadigimi gostermek istedim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ninja-san sen olayı epeyce yanlış anlamışsın, her 3 madalyalıyı adam belleseydik pihiiii
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 mezara mı goturcen? :) akila isimden kazandı bu arada akil-a ( çok mu kötü böüh )
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 o espri ilk sayfada 2 kişi tarafından yapılmıştı :(
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kesinlikle sadece dasaaa. herkesin üstsüz dolaştığı bir dünya düşünün
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 HattoriHanzou said: Dworgian sama mesaj biriktilerek rank kazaniliyor paticik forum sisteminde ama bu oluncada cok mesaj yazinca cabuk rank mi icin yapiyorsun diye ozel mesaj alabiliyorum o sebeble bende yeni nick alip boyle olmadigini rank icin yazmadigimi gostermek istedim. Niye takılıyorsun ki? Yine sorsa adam yine mi alacaksın? Boşveeer
Öne çıkan mesajlar