Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Q7 yi biraz da mantaliteden yolladilar, katma degeri az.
Adamin parasina holmen+batalla vardi o donem, oyle dusunmek lazim. Ha dentinyo sacmasapan bi hareket olmus yine izlemeden oyuncu almislar dedirtti.

Su saatten sonra katma degeri az adam almamak lazim dedik, ibb nin apacisini aldilar.
Sosyal ağlarda paylaş

Spor Toto Süper Lig’de, Kayserispor’a 2-0 yenilen Beşiktaş’ın teknik direktörü Samet Aybaba, "Oyuncularım sezon boyunca kısıtlı kadromuzla şanssızlıklarla sakatlıklarla inanılmaz mücadele etti" dedi.

Aybaba, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Kayserispor’u galibiyetten dolayı kutlayan Aybaba, genel anlamda takımının iyi oynadığını belirtti.

Aybaba, çok pozisyona girdiklerini ancak fazla şut çekmediklerini dile getirerek, şöyle konuştu: "Oyuncularım sezon boyunca kısıtlı kadromuzla şanssızlıklarla sakatlıklarla inanılmaz mücadele etti. Gerçekten iyi bir yerde iyi bir konumda bitirmeyi başardılar. Çoğu sakat sakat oynadı. Yine de direndiler. Bütün yük 13-14 oyuncunun sırtına bindi. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Beşiktaş’ın tek hedefi vardı; o da şampiyonluk. Ondan sonra ikinci hedef olabilecek şey ise Şampiyonlar Ligi’dir." Olağanüstü bir durum yaşadıklarını ve sezon başında birçok oyuncunun takımda kalmak istemediğini anlatan Aybaba, transferle ilgili hamle yapacak maddi imkanlara sahip olmadıklarını kaydetti.

Aybaba, olumsuzluklara rağmen oyuncularının iyi mücadele ettiğine dikkati çekerek, "Herkes görevini çok iyi yaptı. Beşiktaş’ı gelecek sezon daha zor günler bekliyor. ’Beşiktaşlıyım’ diyen, takımına sahip çıksın" değerlendirmesinde bulundu.

Futbolcu Holosko ise sezonu mağlubiyetle kapatmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

eheh bu ne be
Sosyal ağlarda paylaş

okumakicin said:

aktiftablet said:

Q7 avrupa maçlarında oynar, ama zaten rakip iyiyse öyle çok etkili olamaz, derbi maçlarda şov yapar, onun haricinde gezinir sahada.

Biz su mesajlari attigimizda kiyameti kopariyodunuz :)

Quaresma Beşiktaş'a geldiğinde, yeniden kendini gösterip tekrar avrupanın büyük takımlarına dönebilme şansı vardı. Artık öyle bi şansı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo yetenek olarak Quaresma 1 sezon maclarin %90 inda istikrarli top oynasin problem cikarmasin yine gider top tierda bi takima, ha Madrid olmaz da Milan olur ama olur.

Problem adam istikrar kelimesiyle zit anlamli. Takim oyunu kelimesiyle ayni cümle icerisinde kullanilamiyor. Ondan faydalansa faydalansa Yilmaz Vural faydalanir o da anca sirtinda sopa kira kira....
Sosyal ağlarda paylaş

okumakicin said:

Yoo yetenek olarak Quaresma 1 sezon maclarin %90 inda istikrarli top oynasin problem cikarmasin yine gider top tierda bi takima, ha Madrid olmaz da Milan olur ama olur.

Problem adam istikrar kelimesiyle zit anlamli. Takim oyunu kelimesiyle ayni cümle icerisinde kullanilamiyor. Ondan faydalansa faydalansa Yilmaz Vural faydalanir o da anca sirtinda sopa kira kira....

abi adam geldi 2-3 güzel hareket, güzel goller falan, aha dedik yeni pascal'ı bulduk, sonra baktık 4-5 hafta ortalarda yok..

cok mac seciyor,koşmuyor, 2 trivela yapıcak diye haftalarca bekliyosun, arkası yol geçen hani oluyor falan, olmadıgı görüldü yani..

yoksa evet izlemesi zevkli falan ama,katkı vermiyor malesef
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş'ın yeni teknik direktörü, şl finalinden sonra açıklanacağını 4 transferinde bittiğini salladı şansal abi, ligtv de ,

şl finalinden sonra açıklanacaksa Jupp Heynckes olabilir mi acep, bayern den ayrılıyor boşa çıkıyor, ama Jupp Heynckes bayern kadrosundan sonra veli ve olcaylı bir takımın başına gelmesi kamera şakası gibi olur adama
Sosyal ağlarda paylaş

Jupp emekli oluyor. O yüzden bırakacağını açıkladı. Hatta Guardiola'da bu sebepten dolayı anlaştılar.

Quaresma Beşiktaş'a geldiğinde yeni yeni sönmeye başlamış bir yıldızdı. Tekrar parlaması için çok büyük bir fırsat vardı önünde ama o parlamak yerine genelde bu tip adamlarda hep olduğu gibi burasını Katar öncesi son durak olarak kullandı. Galatasaray alırsa çok büyük vizyonsuzluk olur. Neden mi? Elinde bir tane Quaresma'n var zaten çakması da olsa. Amrabat az paraya oynuyor falan tamam ama Quaresma'nın 5-6 maçta bir versin diye beklediğiniz işi Amrabat en azından her maç yapmaya çalışırken can veriyor. Beğenmiyorum Amrabat'ın oyununu da ama takdir edilmesi gerek.

Quaresma direkt ölü yatırım, ama günündeyse dünyanın en tehlikeli silahlarından biri olduğu gerçeği de var. O zaten kafası yerinde, gerçekten çalışmayı seven ve egolarından arınmış bir adam olsaydı şuan Ronaldo - Messi - Rooney vs. klasmanında yer alan bir adam olurdu. Bunu zaten ben/biz/onlar değil Ronaldo'da söylüyordu. Benden çok daha yetenekli ama çalışmıyor diye... Adam olursa cidden tehlikeli ama zerre güvenmiyorum.

Kayseri maçını da izlemedim de iyi olmuş. Şu Adnan 2'yi artık resmen görmeye dayanamıyorum. Arkadaş maç sonu konuşmaları hele ay ay ...

Neymiş kısıtlı kadron varmış, şanssızlıklar olmuş. Ulan devre arasında resmen şampiyon olma ihtimalin vardı. Sen gidip ne yaptın? Yaklaşık 4-5 milyon para harcayıp takıma 4 adam aldın.

Beşiktaş'ın ilk devre en büyük sorunu defans, defansın en büyük sorunu sol bek. Sen gidiyorsun IBB'de iyi işler yapan Gökhan Süzen'i alıyorsun. Tamam bana kalırsa iyi bir transferdi ama Gökhan nedir? Sol açık oyuncusudur. Sen ne diye alıyorsun bu adamı? Sol bek alıyorsun. IBB'de bu adam Ekrem cezalıysa veya sakatsa sol bek oynuyordu sadece zorunluluktan, kaç kere izledin de kaç kere yorumladın da bu adamı daimi sol bek olarak takıma katıyorsun?

Sonra neymiş, Gökhan'dan beklediğini alamamış oyuncu kendine bakmıyormuş...

Geri kalan 3 transfer? Üçü de forvet oyuncusu. Sinan Kurumuş'u alıyorsun. Genç, geleceğe yatırım ve kupa maçlarında da seyretmiştik vs. harbi iyi adam olabilecek potansiyele sahipti. Aldığı gibi oynatıyor, genç oyuncu hata yaptı diye kulübeye çekiyor ve sonra kulübeye bile çağırmamaya başlıyor. Senin şans tanıman 3 maç mı? Senin kadro takviye anlayışın bu kadar mı? Geleceğe yatırım yapmak istediğin adamı devre arasında transfer etmezsin, sezon sonu edersin.

Dentinho'yu alıyorsun. Hadi şanssızlıktı falan ama en ihtiyaç olmayan yere en düşüncesizce transferi yapıyorsun. Sonra birde açıklaması da var. "Biz aslında onu almayacaktık ama Lucescu başka adam vermeyince onu aldık geldik." OĞLUM BU NE?

Ne demek abi, başkasını vermeyince bunu aldık geldik nedir lan? Adnan Aybaba bile bu kafayı yaşamazdı abi... Boşa giden paralar, oynadığı zamanlarda ise ekstra verimsizliği. Belki sorunsuzca oynasa ve sakatlanmasa farklı olabilirdi bilinmez. Adam kaliteli oyuncu, kabul ama Dentinho'nun en başta alınması bile saçmalıktı. Ha iyi dedik alındığında orası ayrı, belki parlar bize yarar dedik ama olmadı.

Niang mantıklı işti. Ama Niang'dan önce bu takıma Gekas'ın önerildiği ve Mesut Bakkal'a sorularak "Sakat o" raporu alındıktan sonra (ki Gekas'ın Karabük'le alakası bile olmamış.) vazgeçildiği öğrenilince Niang'a bile kıyar olduk. Yine de bana kalırsa Almeida sakatlığından sonra yerinde kalitede bir transferdi. Tek doğrusu buydu, eminim onu da Samet yapmamıştır. Boşta olduğu görüp fırsatçılık yapan Tamer Kıran falandır. O düşünmezdi oralara bakmaya...

Adamın devre arası rezaletlerinden sonra sürekli düşüşte bir takım, sürekli oyunculara yüklenmesi ve her seferinde "Bu takımı buraya ben getirdim" demesi...

Rezalet, cidden rezalet. Kalırsa Beşiktaş'ta ciddi ciddi seneye almayı düşündüğüm kombineyi de tekrar rafa kaldıracağım maçlara da gitmeyeceğim. TV başında sinir krizi geçiririm en azından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...