Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Valla fenerbahçe kart bile 500 bin satamıyor ya 300 küsürlerde galiba onların.

biraz realist olmak lazım abi tamam güzel bende istiyorum projeden klüp hertürlü kazanıcak korsan önlenicek terör biticek stad içinde

ama şimdi bakıosun 200k satarsan 7 milyon sana geliyor 5 milyon adamlara gidiyor.

maliyeti bu işin gerçekten bu kadar yüksek mi ?

illa bir sürü kurumla yapılan anlaşmalar için ödenen fiyatlar var sadece kart baskı parası değil tabi.

ama bilemedim sözleşme biraz anlaşmayı yapan şirketin lehine olmuş gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

herkesi kendiniz gibi görmeyin. Beşiktaş için vermez mi, bilmem ne.. vermez vermez abi.

20 TL'lik kartı bilmem ama bir kart 60 bir kart 250. arası olması lazımdı bence.

Siyah kartı çok kullanacaksan alacaksın. Beyaz'dan farklı özellikleri hep kullanım çokluğuna göre kazanılan özellikler.

Ben Beyaz aldım, hem destek hem indirim hem de bilet olayları için. Ayda 5 tl lan neden herkes almıyor diyemem. Almaz almaz. arkadaşım başka firmalara para gidiyor diye almam diyor işte. Herkes bizim gibi düşünmüyor. Beşiktaş seyircisi genelinde öyle değil. Maddiyata gelince iş geri adım atar. Stadın önünde korsan forma satılıyor hala.. Hepsinin bir sebebi var sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

ya hep maliyete vurup şunu es geçiyorsunuz. Kart sistemi dünyanın her yerinde insan fişlemek için uygulamaya geçti, geçiyor, geçecek.

Olay zaten o, sorunlulara kart verilmeyecek ve stadyumlar temizlenecek. Hani edilecek gelir sadece işin bonusu olacak, 60TL'ye sattığın karttan yıllık para kazanamazsın zaten, senin kazancın maç günü gelirleri vs. olacak yine.

Fişlemek kötü bir şey olsa da tribünlerde insan gibi maç izlemek istiyorsak bunu desteklemek gerek. Ben destekliyorum abi, çoğu kişi karşı ama olması gerek. Çoğu Avrupa ülkesi geçti, tribün sorunları azaldı. BJK'de örnek olursa bu konuda belki en azından saha içini hallederiz. Sadece dışında da sıkıntı büyük halen ama olsun
Sosyal ağlarda paylaş

bu kartlara sahip olanlar sadece bilet alabilecekse 500 bin satar o 60tl lik kart.

bizim insanmız anca zora geldimi bir şekil yapar verir para. bunu demek istiyorum,

he bu olay ortadan kalkarsa, bilet alımı herkese açık olursa bu kartlar sadece öncelikli olursa, o zaman en fazla 100 bin satar daha satmaz.

bu yüzden geri dönüş olmamalı bu karardan, bu kart sahibi olmayanlar bilet alamayacak dedin mi , satar başka türlü satmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Valla fenerbahçe kart bile 500 bin satamıyor ya 300 küsürlerde galiba onların.

biraz realist olmak lazım abi tamam güzel bende istiyorum projeden klüp hertürlü kazanıcak korsan önlenicek terör biticek stad içinde

ama şimdi bakıosun 200k satarsan 7 milyon sana geliyor 5 milyon adamlara gidiyor.

maliyeti bu işin gerçekten bu kadar yüksek mi ?

illa bir sürü kurumla yapılan anlaşmalar için ödenen fiyatlar var sadece kart baskı parası değil tabi.

ama bilemedim sözleşme biraz anlaşmayı yapan şirketin lehine olmuş gibi.

firma baya kar ediyor da
paranın bir kısmı bu promosyon anlaşması yaptıkları firmalara da ödeniyor
Sosyal ağlarda paylaş

şu kartı niye mali kazanç olayına indirgediniz ki zaten, karttan ne kazanabilir kulüpler hacılar. Zemin bakımı dediğin şey yarım sezon için 600-700k tutuyor minimum yanılmıyorsam eğer işin ehlilerine yaptıracaksan. Şu kart ile onu bile karşılayamazsın.

Kart sistemi ile tribün terörü bitirilip, gereksizler teker teker İnönü'den uzaklaştırılırsa şimdiye nazaran daha çok insan gelecek ve gelirler zaten otomatik olarak artacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

aktiftablet said:

tinu said:

yahu direk başkanın ağzından çıktı bu kelime hemde bir yerde değil iki farklı ortam da söyledi bizzat kulaklarımla duydum,

bu kart sahibi olmayanlar bilet alamayacak dedi adam, bence süper bir uygulama , tekrar ediyorum ayda 5 tl parayı düşünüp yılda 60 tl bu karta para vermeyecek adam, bilet almasın maçada gelmesin.

yılda 60 tl ayda 5 tl yapar yahu.

sen bilgili bi abiye benziyosun. Siyah kartı almalı mıyız? Ne getiricek bana siyah kart anlamadım pek.

siyah kart ve beyaz kart arasında çok fark yok, ben kartı kullanacak çok yer bulurum sürekli kullanırım, evim istanbulda antremanları izlemeye giderim, stadı ilk ben göreyim filan diyorsan alabilirsin, siyah kartı alıp sürekli kullanırsan ekstra hediyeler filan oluyor ama onu sürekli kullanmak için baya bi paralı olman lazım :)

ama ben bjk storelardan indirimli ürün alsam, bilet alsam bana yeter diyorsan beyaz kart alcan. e + olarak bazı yerlerde özel indirimlerde var, yani 60tl lik kart yeter.

yıllık 60 tl ye çok diyen adamı bildiğin döverim ben, kimse 60 tl birden para verebilecek adam yok demesin, bizim ülkemizde ne kadar fakir olursa olsun , gırtlağına sigarasına para verir, cebinde 10 tl parası olsun, canı döner çektimi yer! sigarısı bittimi son parasın sigaraya verir, bizim insanımız böyle ,

zaten öncelikle istanbulda yaşayan yeni stadyumda beşiktaş maçlarına gelebilecek kapasitede, yani bir maç biletine 50 tl verebilecek kapasite olan her insan bu 60 tl lik kartı rahat rahat alır. almak zorunda

Çok kişiye kart satmak yerine çok kar etmek amaçlandığından 20TLlik kart olması saçma olurdu. 60 fazla değil hakikaten.
Kart kesin alınacak da, ben hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım?
Evim Ümraniye'de, şimdi siyah kart aldım diyelim, kafam estiği zaman gidip antrenman mı izleyebileceğim ? Saçma geldi biraz, bi düzenlemesi vardır onun. Basın bile, 10dk izleyip sonra gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

şu kartı niye mali kazanç olayına indirgediniz ki zaten, karttan ne kazanabilir kulüpler hacılar. Zemin bakımı dediğin şey yarım sezon için 600-700k tutuyor minimum yanılmıyorsam eğer işin ehlilerine yaptıracaksan. Şu kart ile onu bile karşılayamazsın.

Kart sistemi ile tribün terörü bitirilip, gereksizler teker teker İnönü'den uzaklaştırılırsa şimdiye nazaran daha çok insan gelecek ve gelirler zaten otomatik olarak artacaktır.

60 tl den 300.000 tane satsan

18.000.000 tl ediyor

reklam firmasıyla anlaşacağına klüp satsa
17.900.000 kazanır yıllık

ki bence her yıl alınması biraz sıkıntı
önce bir alcaz diye satarsın
2 sene sonra 2 sene de bir bandrol bastırsın
ondan sonra 1 sezona düşürürsün
zam filan yaparsın, enflasyon dersin

bir tane ambrat parası işte her sene
Sosyal ağlarda paylaş

piramit

aktiftablet said:

tinu said:

aktiftablet said:

tinu said:

yahu direk başkanın ağzından çıktı bu kelime hemde bir yerde değil iki farklı ortam da söyledi bizzat kulaklarımla duydum,

bu kart sahibi olmayanlar bilet alamayacak dedi adam, bence süper bir uygulama , tekrar ediyorum ayda 5 tl parayı düşünüp yılda 60 tl bu karta para vermeyecek adam, bilet almasın maçada gelmesin.

yılda 60 tl ayda 5 tl yapar yahu.

sen bilgili bi abiye benziyosun. Siyah kartı almalı mıyız? Ne getiricek bana siyah kart anlamadım pek.

siyah kart ve beyaz kart arasında çok fark yok, ben kartı kullanacak çok yer bulurum sürekli kullanırım, evim istanbulda antremanları izlemeye giderim, stadı ilk ben göreyim filan diyorsan alabilirsin, siyah kartı alıp sürekli kullanırsan ekstra hediyeler filan oluyor ama onu sürekli kullanmak için baya bi paralı olman lazım :)

ama ben bjk storelardan indirimli ürün alsam, bilet alsam bana yeter diyorsan beyaz kart alcan. e + olarak bazı yerlerde özel indirimlerde var, yani 60tl lik kart yeter.

yıllık 60 tl ye çok diyen adamı bildiğin döverim ben, kimse 60 tl birden para verebilecek adam yok demesin, bizim ülkemizde ne kadar fakir olursa olsun , gırtlağına sigarasına para verir, cebinde 10 tl parası olsun, canı döner çektimi yer! sigarısı bittimi son parasın sigaraya verir, bizim insanımız böyle ,

zaten öncelikle istanbulda yaşayan yeni stadyumda beşiktaş maçlarına gelebilecek kapasitede, yani bir maç biletine 50 tl verebilecek kapasite olan her insan bu 60 tl lik kartı rahat rahat alır. almak zorunda

Çok kişiye kart satmak yerine çok kar etmek amaçlandığından 20TLlik kart olması saçma olurdu. 60 fazla değil hakikaten.
Kart kesin alınacak da, ben hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım?
Evim Ümraniye'de, şimdi siyah kart aldım diyelim, kafam estiği zaman gidip antrenman mı izleyebileceğim ? Saçma geldi biraz, bi düzenlemesi vardır onun. Basın bile, 10dk izleyip sonra gidiyor.

dediğin doğru evet çok kişiye satmak yerine çok kar edilmesi planlanıyor ama kar eden tarafın beşiktaş olması için çok kişiye satması lazım sözleşmeye göre. Ben o yüzden pahalı diyorum, Fener 300k satıyor bu kartlardan 35 TL onlarda 100 ve 350 diye gidiyor.

Bakalım biz 300k tane stabilicez mi görücez, inşallah satarız
Sosyal ağlarda paylaş

o konuda teknik bir sıkıntı var, başkan demişti, o sorunlar halledince bir çok özelliği bir arada barındıran tek kart olucak diye.

stadda para yerine geçecek,nakit kullanılmayacak stadda
akbil yerine gececek
kredi kartı konusunda görüşmeler var demişti
indirim ve kombine olayi zaten ortada

bu kart olayının cıktıgı ilk anda stabil olmasını beklemeyin abi, oturması için zaman var, ama arkasında durulması gereken cok önemli bir proje bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...