applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 forgiver said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/972216_521263324586192_1046082719_n.jpg fedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa feda ile alakası ne ? çözebilmiş degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yakında yönetimde satışa çıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 reampage said: şunu yapan gsli zaten açıklandı.. ya bjkli olsa nolcak plastik koltuk alt tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 reampage said: şunu yapan gsli zaten açıklandı.. Gökten taş düşse kafanıza Allah GS'li zaten açıklandı diyeceksiniz diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Gökten kafamıza taş düşücekse atan kesin GSli olur evet. katil zaten zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 tinu said: yahu direk başkanın ağzından çıktı bu kelime hemde bir yerde değil iki farklı ortam da söyledi bizzat kulaklarımla duydum, bu kart sahibi olmayanlar bilet alamayacak dedi adam, bence süper bir uygulama , tekrar ediyorum ayda 5 tl parayı düşünüp yılda 60 tl bu karta para vermeyecek adam, bilet almasın maçada gelmesin. yılda 60 tl ayda 5 tl yapar yahu. sen bilgili bi abiye benziyosun. Siyah kartı almalı mıyız? Ne getiricek bana siyah kart anlamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bilet alabilicen işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Bana kalırsa ayda yılda maç izleyenler için 10-20 liralık bir kart daha olmalıydı. Herkez fanatik değil sonuçta, faşizm uygularsan 60 TL vermeden maç izleyemessin diye ilerde takım kötü giderken 42bin kişik stadı anca 10k kişi doldurur.. zaten destek vermek isteyen gider 250tl verir alır siyah kartı direk. Ha bunun olmamasının nedeni işletmeci kurumun elinde olması muhtemel eğer ucuz kart çıkarsa herkez onu alır diye koydurmamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 E 60 tl zaten gayet ucuz değil mi? Ayda 5 lira yapıyor ya. Daha ne yapsınlar ayda 1 lira mı olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 eğer beşiktaşı sadece semt ve istanbul olarak görüyorsan ucuz evet. ama bu kartı sadece destek için alıcak ve hiç bir şekilde faydalanmıcak o kadar adam var ülkede. 60 TL sana çok değil ama markete baktığın zaman arada bir maç izleyip takımın başında ki tdden haberi olmayan adamlar bile var. senin bu kartı onlara satman zor. 60 TL yıla vurdunmu para değil ama bir kerede bunu cebinden çıkramıcak binlerce adam var bu ülkede. adam orda yazan imkanların birini bile kullanmıcak. 20 TL lik bir kart daha olabilirdi onunla sadece bilet alınabilirdi kombine alınmaz olurdu ve daha kıstılı imkanları olurdu sembolik bir kart olurdu, şehir dışındaki ekonomik bütçesi kısıtlı taraftar onu alırdı misal. Olayı sen fakirsin 60tl nası fazla gelir diye görüosanız zaten siz ticaretden felan anlamıyorsunuz demektir. neden ben ülkede milyonlarca bjkli varken gidip sadece 40 bin tanesine satayım ? ha burda dersin pro şirket yapıyor bunun ticaret ve reklam kısmını onların aklı ermezmiydi bu işe gayet tabi ama itşe adamlar sonuçta kart çok satarsa büyük payı klübe bıraktığı için düşük fiyatlı bir kart çıkarmak işlerine gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Ne alakası var, BJK ne kadar çok kazanırsa kendisi de o kadar çok kazanıcak. Adam max geliri sağlamaya bakar, 60 TL dediğin para da hakkaten ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Amaç zaten milyonlara satmak değil. Şehir dışındaki milyonlarca taraftar sadece tvden maç izleyip takımın başındaki td'den haberi bile yoksa o 20 liralık kartı bile almaz. 20 liralık kart yaparak sen 60 liralık alacak adamı da 20 liralık karta yönlendirmiş olursun. Ticaret konusundaki bildiğin doğrular var da, eksik düşünüyorsun. Kartı çıkartırken bunların hepsi çalışılmıştır tabi ki. O yüzden optimum sonuç bulunduğunu düşünürsek burda bunu tartışmak anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 İlla adamlar herşeyi düşünmüştür, ama şu 60tlyi sokağa atılan para olarak gören çok fazla taraftarı var, şimdi fanatikler o adamlarda gelicek para gelmesede olur diye düşünebilirler. ama asıl öyle taraftarlarıda pastaya dahil etmek lazım. Bu işin birde duygusal boyutu var beşiktaşın zaten bir semt taraftar kitlesi var devamlı yatırım yapan kombine alan vs. birde takımın başarı durumuna göre kombine alan maça gidenler var, misal en son şampiyonluktan sonra hayatında maç izlemeyip kutlamaya götürdüğüm ertesi sene kombine aldığını bildiğim arkadaşlarım var, adamın dünyadan haberi yoktu bir şampiyon oldu herif gitti koşarak kombine aldı, ertesi sene tekrar kötü gitti takım yarısına maçların gitmedi bile adam. Benim burda tam olarak değindiğim fiyatın yüksek olması değil ama bu tür projenin bütün beşiktaşlı taraftarlara bir şekilde ulaşmasını sağlamak. başkan dedi valla milyon satmak istyioruz diye. senede şu projeden zaten 10 milyon TLden az kazanmamalı bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 okumakicin said: Ne alakası var, BJK ne kadar çok kazanırsa kendisi de o kadar çok kazanıcak. Adam max geliri sağlamaya bakar, 60 TL dediğin para da hakkaten ucuz. Örnek: toplam satılan 160'000 BEYAZ KART için BJK'ya aşağıdaki oranlarda ödeme yapılır; İlk 40,000 KART için %35 İkinci 20,000 KART için %50 60,000 kart üzerindeki 100,000 KART için %65. adam zaten kendini garantiye alıyor ilk 60.000 kartda bundan sonra çok satması beşiktaşın lehine asıl. Yani olay eğer 60bin kartı geçersen yüzde 65ini alyıoruz değil 60binden sonra sattıklarının yüzde 65ini alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 aktiftablet said: tinu said: yahu direk başkanın ağzından çıktı bu kelime hemde bir yerde değil iki farklı ortam da söyledi bizzat kulaklarımla duydum, bu kart sahibi olmayanlar bilet alamayacak dedi adam, bence süper bir uygulama , tekrar ediyorum ayda 5 tl parayı düşünüp yılda 60 tl bu karta para vermeyecek adam, bilet almasın maçada gelmesin. yılda 60 tl ayda 5 tl yapar yahu. sen bilgili bi abiye benziyosun. Siyah kartı almalı mıyız? Ne getiricek bana siyah kart anlamadım pek. siyah kart ve beyaz kart arasında çok fark yok, ben kartı kullanacak çok yer bulurum sürekli kullanırım, evim istanbulda antremanları izlemeye giderim, stadı ilk ben göreyim filan diyorsan alabilirsin, siyah kartı alıp sürekli kullanırsan ekstra hediyeler filan oluyor ama onu sürekli kullanmak için baya bi paralı olman lazım :) ama ben bjk storelardan indirimli ürün alsam, bilet alsam bana yeter diyorsan beyaz kart alcan. e + olarak bazı yerlerde özel indirimlerde var, yani 60tl lik kart yeter. yıllık 60 tl ye çok diyen adamı bildiğin döverim ben, kimse 60 tl birden para verebilecek adam yok demesin, bizim ülkemizde ne kadar fakir olursa olsun , gırtlağına sigarasına para verir, cebinde 10 tl parası olsun, canı döner çektimi yer! sigarısı bittimi son parasın sigaraya verir, bizim insanımız böyle , zaten öncelikle istanbulda yaşayan yeni stadyumda beşiktaş maçlarına gelebilecek kapasitede, yani bir maç biletine 50 tl verebilecek kapasite olan her insan bu 60 tl lik kartı rahat rahat alır. almak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 en basitinden bir örnek son veda maçı için 200 bin üzerinde bilet talebi olmuş, yani 200 bin kişi minimum yol parası vs dahil 50-60 tl yi bu maç için gözden çıkartmış, e bir maça bilet alır gibi gidecekler 60 tl ayıracaklar bu kartıda alacaklar o zaman, al sana 200 bin kart satıldı bile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 işte o 200bin kişi hayatlarında bir kere maça gitmek isteyen taraftar. oda stad yıkılıcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 senede 200.000 beyaz kart geliri 7 milyon lira klübe 5 milyon lira şirkete senin en temiz 400-500 satman lazım bu işten güzel para kaldırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 işte senin o 20 lira olsa alır dediğin taraftar grubunu yanlış düşünüyorsun sen, ya da sadece sen böyle düşünüyorsun. çünkü o adamlar 20 lira olsa da almaz. para veremediği için değil, sallamadığı için almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hayatında bir maça gitmek için vereceği parayı beşiktaş için veremiyorsa, ne diyim ki ben, her ay vermeyecek ki bunu yılda 1 kere beşiktaş için 60 tl verecek, bunu veremiyecek kadar kötü durumdaysa gerçekten , 20 tl lik kart almasınada gerek yok. o sadece gönülden desteklesin yeter. 60 tl ya, adamın götünde pantalonu yırtık olur cebinde iphone telefon taşır, böyle bir ülkede yaşıyoruz biz, bal gibi 60 tl yi her insan çıkarır verir, gerçekten beşiktaşlıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 10-20 tl ne abi sadaka mı veriyosun dilenciye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 30 liralık feda tshirtinden kaç tane sattı acaba klüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Fenerbahçe kartları 35 100 350 diye gidiyor. bence daha güzel fiyatlandırma 60 250e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 reampage said: senede 200.000 beyaz kart geliri 7 milyon lira klübe 5 milyon lira şirkete senin en temiz 400-500 satman lazım bu işten güzel para kaldırmak için bu 200 bin kart sadece 60 tl olan için, 250 tl alanda olacaktır, beşiktaş sadece kart satışından yılda minimum 15 milyon civarında para kazanır. hadi 10 milyon kazansın az mı? 60 tl lik kart stadın bitmesiyle beraber 500 bin üzerine çıkacaktır. ama ne fikret orman'ın bu kart sahibi olmayanlar bilet alamayacak kararından dönmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 reampage said: 30 liralık feda tshirtinden kaç tane sattı acaba klüp onla bunu karşılaştırma, bu kart bu kadar çok satar dememdeki neden, bu kart sahibi olmayanlar kombine yada bilet alamayacak olmasından dolayı, eğer bu olayı kaldırırlarsa 100 bini geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar