Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Çok geç kaldım ben maça, biber gazı yemediğimiz için mutlu oldum da Yeni Açık'ın en arkalarında olmak koydu. Gerçi bende orada İbrahim Altınsay'ı falan gördüm garip bir şekilde :D selam falan verdim gidip hatta yanında çok yakın bir tanıdığım falan da var diye... Güzeldi.

Maç harikaydı, taraftar harikaydı. Barbarlık yapmayalım dedik ama kardeşim çok istedi diye bir koltuk söktük. Sonra niye mal gibi sahaya inmeyip çıktık bilmiyorum da çok üzüldüm. Neyse konserlerde çok girmiştik saha içine, Iron Maiden'da gireriz yine safsdfs

Çok güzel bir gündü. Yalnız kaçak giriş önlemlere rağmen çok vardı belli ki, sanki kapasitesinin çok üstünde dolmuş gibiydi İnönü. GS - FB maçlarında bile böyle bir kalabalık hatırlamıyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

ahah harbi mi

ben çok fotoğraf çektim dün ama ayıklayıp sıraya koyması yüklemesi falan vakit bulamadım henüz. yarın artık.

bu arada bu da benim topladığım ganimet:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946669_10151407496067374_794823208_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Kulüp içinden bilgiler diye söylediler bana da;

1- Fikret Orman yeniden seçilirse yeni sezonda Ertuğrul Sağlam %90 TD olacak.

2- Dün yaşanan olaylar yüzünden yönetimden tek bir ses çıkmaması stat için herkes padişaha biat ederek izin aldığımızı gösteriyor diyordu. Bugün eğer doğru bilgi alındıysa zaten stad içindeki bütün işletmeler AKP'ye yakın kesimlere şimdiden ayarlanmış bile...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Kulüp içinden bilgiler diye söylediler bana da;

1- Fikret Orman yeniden seçilirse yeni sezonda Ertuğrul Sağlam %90 TD olacak.

2- Dün yaşanan olaylar yüzünden yönetimden tek bir ses çıkmaması stat için herkes padişaha biat ederek izin aldığımızı gösteriyor diyordu. Bugün eğer doğru bilgi alındıysa zaten stad içindeki bütün işletmeler AKP'ye yakın kesimlere şimdiden ayarlanmış bile...

fikret orman zaten en büyük padişahçı kı şu türk futbolunda
bak şimdi yönetim kurulunda bülent arınç olmasın şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...