applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 başka ülkede onbinler başbakan için böyle küfürler etse utancından o koltukta oturamaz, bizde yapışıyorlar daha fazla arkadas ya.. 2 tane salak yunus, bide başbakanın bekçi köpekleri yüzünden ne hale geldi güzelim ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bu kafarlar ile inşallah olimpiyatları alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Zaten alamayacaz ki sence verirler mi Olimpik ruh denilen şeye aykırıyız lan Doping Şiddet Terör Dikta rejimi ve polis baskısı Şike ve örtbas edilmesi Lol alırsak zaten olimpiyat benim gözümde bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 reampage said: http://webtv.hurriyet.com.tr/4/49144/0/1/polisler-havaya-ates-acti-ve.aspx adamlar eşkiya gibi lan o kadar insan içinde havaya sıkıyıo, bide yunus ondan önce etrafındakilere doğrulttu o silah. sonra havaya sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Çok geç kaldım ben maça, biber gazı yemediğimiz için mutlu oldum da Yeni Açık'ın en arkalarında olmak koydu. Gerçi bende orada İbrahim Altınsay'ı falan gördüm garip bir şekilde :D selam falan verdim gidip hatta yanında çok yakın bir tanıdığım falan da var diye... Güzeldi. Maç harikaydı, taraftar harikaydı. Barbarlık yapmayalım dedik ama kardeşim çok istedi diye bir koltuk söktük. Sonra niye mal gibi sahaya inmeyip çıktık bilmiyorum da çok üzüldüm. Neyse konserlerde çok girmiştik saha içine, Iron Maiden'da gireriz yine safsdfs Çok güzel bir gündü. Yalnız kaçak giriş önlemlere rağmen çok vardı belli ki, sanki kapasitesinin çok üstünde dolmuş gibiydi İnönü. GS - FB maçlarında bile böyle bir kalabalık hatırlamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 oğlum adamlar kale direğini söküp üçe ayırmışlar lan. ya evine götürsen napacan kale direğini anlamıyorum kli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 dün atılan biber gazlarının sebebi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ayıp insan ayran kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 MrLevie said: oğlum adamlar kale direğini söküp üçe ayırmışlar lan. ya evine götürsen napacan kale direğini anlamıyorum kli.. Zaten demirören avm'nin önüne bırakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ahah harbi mi ben çok fotoğraf çektim dün ama ayıklayıp sıraya koyması yüklemesi falan vakit bulamadım henüz. yarın artık. bu arada bu da benim topladığım ganimet: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946669_10151407496067374_794823208_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Yav he he :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 applev0dka said: dün atılan biber gazlarının sebebi.. Ahaha bende buradaydım dün, turgutun yerinde =D Baktım kendimi göremedim tüh =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ahahaha şerefine hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Uefa da iyidir napalim. Gs nin hype oldugu kanitlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970631_524084017627127_2008091989_n.jpg şu çok iyi olmuş ya dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 AHAHAHAHHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 aynen abi ben de gördüm bayıldım ya :D evde yapıym diyorum bende de yaklasık o kadar çim var ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Darksun said: applev0dka said: dün atılan biber gazlarının sebebi.. Ahaha bende buradaydım dün, turgutun yerinde =D Baktım kendimi göremedim tüh =P ben heykelin oradaydım bu olurken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Kulüp içinden bilgiler diye söylediler bana da; 1- Fikret Orman yeniden seçilirse yeni sezonda Ertuğrul Sağlam %90 TD olacak. 2- Dün yaşanan olaylar yüzünden yönetimden tek bir ses çıkmaması stat için herkes padişaha biat ederek izin aldığımızı gösteriyor diyordu. Bugün eğer doğru bilgi alındıysa zaten stad içindeki bütün işletmeler AKP'ye yakın kesimlere şimdiden ayarlanmış bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Kasımpaşayla anlaştı diye biliyorum Ertuğrul. Uzak olsun bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 asjkdakljdfa kale direğini söken vatandaşlar, bu direği götürüp demirören avm'nin önüne bırakmışlar :) mesaja bakarmısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 DarKRideR said: Kulüp içinden bilgiler diye söylediler bana da; 1- Fikret Orman yeniden seçilirse yeni sezonda Ertuğrul Sağlam %90 TD olacak. 2- Dün yaşanan olaylar yüzünden yönetimden tek bir ses çıkmaması stat için herkes padişaha biat ederek izin aldığımızı gösteriyor diyordu. Bugün eğer doğru bilgi alındıysa zaten stad içindeki bütün işletmeler AKP'ye yakın kesimlere şimdiden ayarlanmış bile... fikret orman zaten en büyük padişahçı kı şu türk futbolunda bak şimdi yönetim kurulunda bülent arınç olmasın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Cumartesi neler yaşandığını yazdım: buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tinu said: asjkdakljdfa kale direğini söken vatandaşlar, bu direği götürüp demirören avm'nin önüne bırakmışlar :) mesaja bakarmısın! yalnız beşiktaş'tan ta beyoğlu'na o direği götürmek de ayrı bir azim işi gözlerden kaçmamalı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tinu said: asjkdakljdfa kale direğini söken vatandaşlar, bu direği götürüp demirören avm'nin önüne bırakmışlar :) mesaja bakarmısın! şu gerçekse helal olsun uahauhauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar