Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 yeni acıktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 maçtan kısa süre önce geleceğim kesinleşti gibi bir şey, kısa dediğim yarım saat falan da işte neyse. Yav aldım numaranı, kendiminkini de atıyorum olmadı stadın oralarda buluşuruz. Yeni Açık tayfası da toplansın birlikte izleyelim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ben şairlere doğru geçiyorum şimdi tinu ve yav ın numarasını aldım gelince haber veririm bira istiyor musunuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bu arada haberiniz olsun bugün kapılar falan kırılacak stadı basacaklar =) ordu maçında yaptılar organizasyonu bu maç biraz sakatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 koltuk tuğa filan sökün iyi para ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 oo iyi feda yapar klüp bunlardan tuğla da mememen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 dusuncelihayvan said: bu arada haberiniz olsun bugün kapılar falan kırılacak stadı basacaklar =) ordu maçında yaptılar organizasyonu bu maç biraz sakatta duyum alınmış zaten, 800 polis ve 2 katı kadar da özel güvenlik mi ne görev yapacakmış. Çift turnikelerden tut, koltuk vs. kırmak isteyenlere kadar bir ton önlem var deniyor da nasıl yapacaklar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Öeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 polisten sağlam dayak var anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 maçta taraftar süper :) izleme imkanınız varsa kaçırmayın. hiç susmuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Birinin annesi hakkında bas bas bağırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 polis çarşıya karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Veli 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 veli kavlak'ın da servet çetin gibi tarihe geçmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ahah 3. Konuda kaldınız diye maç başlığı açmıyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 - veli nasıl kaçırdın lan onu veliiiii 2dk sonra - veli vur! GOOOOOL ASLAN VELİ sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Aceace said: Öeah net kırmızı dskljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Güzel kalkmış bacak ama ! Olcay oynuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 oynuyo hatta 2-0 yaptı ilk devrenin sonunda. bu arada o foto eski ya. bu sefer yakın temastan çok kimyasala abanmışlar sanırım. ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 süleyman seba adam olsa gelir son golüde atardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 aha yağmalıyolar stadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Olm bi konser vereydiniz bi konuşma yapaydınız ne apaçi çıktı yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 yönetimide çalarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 olimpiyatta mı oynayacak bjk yoksa recep tayyip erdoğan stadında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 rte'de oynansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar