Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 mustafa denizli de fenerli. nolacak ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 denizli beşiktaşlı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 o zaman tam tersi işte. adamın hangi takımı tuttuğu değil işini nasıl ypatığına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 evet arada öyle bir fark var herkes de yanılgı durumunda denizli'nin fenerli olduğu konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yaptığı açıklamadan dolayı yönetimin getirmesi zor çok tepki alırlar camia dan yoksa hangi takımlı olduğundan ziyade profesyonellik önemli. ama zamanında fenerbahçe'li olduğunu açıkladığı için sıkıntı yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 tinu said: 2 yıldır zico zico diyorum başka bir şey demiyorum, umarım zico gelir bu takımın başına,zico ucuz bir adam degil ciddi masrafları olan bir adam ayrıca transfer butcesi içinde adama belli sözler vermen gerekir adam samet aybaba gibi oyuncu almanıza gerek yok ben herturlu gelirim demicektir.ben hala samet aybabanın en iyi olmasa da en optimum secenek oldugunu dusunuyorum ama arkadasında durabileceklerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Zico da gelmesin. Brezilya ekolü istemiyorum takımda. Yabancı gelecekse Avrupa ekolünden biri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 cinli, japon filan gelsin lan, oralrdan hic anternor almadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 antrenör den ziyade futbolcu gelsin o taraflardan kagawa gibi değişik değişik yerden bitmeler lazım bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 inamoto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 tabata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ali lukunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 THY kombine alan taraftarın isimlerini dolmabahce caddesine ağaclı yola işleyecekmiş #Beşiktaşafedayolu diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aybaba git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 gidicek o kesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 applev0dka said: THY kombine alan taraftarın isimlerini dolmabahce caddesine ağaclı yola işleyecekmiş #Beşiktaşafedayolu diyerek nası ya? nereye işleyecekmiş yere mi :) merak ettim bak, kombinesi olan kimler var burada, kapalıda olacak olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 tinu said: applev0dka said: THY kombine alan taraftarın isimlerini dolmabahce caddesine ağaclı yola işleyecekmiş #Beşiktaşafedayolu diyerek nası ya? nereye işleyecekmiş yere mi :) merak ettim bak, kombinesi olan kimler var burada, kapalıda olacak olan var mı? abi forzada gördüğüm kadari ile, Beşiktaş meydanda A harfi ile başlayıp İnönü'de Z ile bitecekmiş, ona göre hesap et bul :D benimki askeriyeyi gecince falan olur sanırım :D kaldırım taşlarına işlenecekmiş, yarın inicem semte bakarım bakalım, kartal yuvasından alacaklarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 said: BJK Baskani sayin Fikret Orman'la bir yemekte bir araya geldigim ve baskanin önümüzdeki yil hayata gecirmeyi arzu ettigi Futbol Genel Direktörlügü icin görüs alis verisinde bulundugumuz dogrudur. Ancak anlastigimiz yönünde cikan haberler dogru degildir. Twitter'dan üç parçaydı birleştirdim. Karar vermemiş daha, inşallah gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 o iş iyiymiş stada geliyor benim isim neredeyse adsoğfgdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 zınk diye bitecek biletler sanırsam, maça gidemicez. korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 applev0dka said: tinu said: applev0dka said: THY kombine alan taraftarın isimlerini dolmabahce caddesine ağaclı yola işleyecekmiş #Beşiktaşafedayolu diyerek nası ya? nereye işleyecekmiş yere mi :) merak ettim bak, kombinesi olan kimler var burada, kapalıda olacak olan var mı? abi forzada gördüğüm kadari ile, Beşiktaş meydanda A harfi ile başlayıp İnönü'de Z ile bitecekmiş, ona göre hesap et bul :D benimki askeriyeyi gecince falan olur sanırım :D kaldırım taşlarına işlenecekmiş, yarın inicem semte bakarım bakalım, kartal yuvasından alacaklarım var 4 mac combine sayılıyor mu acaba, kart aynı kart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 DarKRideR said: said: BJK Baskani sayin Fikret Orman'la bir yemekte bir araya geldigim ve baskanin önümüzdeki yil hayata gecirmeyi arzu ettigi Futbol Genel Direktörlügü icin görüs alis verisinde bulundugumuz dogrudur. Ancak anlastigimiz yönünde cikan haberler dogru degildir. Twitter'dan üç parçaydı birleştirdim. Karar vermemiş daha, inşallah gelir. ntvsporda yorumculuk yapmıyor mu bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 an itibariyle kapalı alt 2 adet bilet temin etmiş durumdayım, eşim gelmezse 2 sini birden eşim gelirse 1 tanesini, bilet alamayan arkadaşlarla paylaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bende kardeşimle yeni açık'ta olacağım. yalnız bütün blokları denedim 3 tane yan yana yer yok diye vermedi. 2 tanede de sırayla denerken birinde denk geldim. Bayağı yükleniyor galiba millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 yerli gelirse - bu adam futboldan anlamıyor yabancı gelirse - bunun yaptıgını samet de yapardı nie o kadar para verildiki sezon sonunda gönderilir. ondan sonra sonsuz loop yıllardır söyle gidiyor son 10 senede 10 td var eminim hepsi dandik futboldan anlamayan adamlardı Romania Mircea Lucescu July 2002–May 04 Spain Vicente Del Bosque June 2004–Jan 05 Turkey Rıza Çalımbay Feb 2005–Oct 05 France Jean Tigana Oct 2005–May 07 Turkey Ertuğrul Sağlam July 2007–Oct 08 Turkey Mustafa Denizli Oct 2008–June 10 Germany Bernd Schuster July 2010–March 11 Portugal Carlos Carvalhal Aug 2011–April 12 Turkey Tayfur Havutçu 2012 Turkey Samet Aybaba June 2012–present Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar