SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 khalad said: SeaGle said: Yavas yavas degistiricez iste aliskanliklarinizi. Sukru saracoglunda da sadece fb sampiyonlugu kutlaniyordu ama degisti. O da degisir. Seneye yeni stadinizin gobegine dikeriz kupayi, alisirsiniz. Stad demisken anli sanli ali sami yen deki son derbide ne olmustu kepenkleri iyi kapatmismiydik ? Bana sampiyonluklarla gelin, basarilarla gelin. Menemenle kepenkle fln gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Türkiye 1. liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında, Beşiktaş kulübünün 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır. İkinci yıldızı takabilmek için m.ö şampiyonluklarını ekleten takımda şampiyonluk rekabetinde sidik yarışına girmiş ya helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Su batalla yla holmeni alsak power rangers olur takim yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 En azindan sampiyon olmak icin ankara ya araba yollamadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Wyand said: BiTcH_oFBaT said: Kuzey Londra'da chelsealiler şampiyonluk kutlucak? Bu mümkün mü? Mümkün. Gördüm biliyorum. Sıyrılın şu saçmalıklarınızdan bi. herhangi bir kutlama sonrası diğer takım taraftarları: "Beşiktaş semtte şampiyonluk kutladık ezikler hahah" buna mahal vermemek olay işte. Bu her takım için geçerli. Bu arada chelsea ile Arsenal veya Spurs arasındaki derbi Arsenal - Spurs arasındaki kadar sallanmıyor. Her takımın bir bölgesi, bir semti vardır. Orası onların mahremidir. Neden orada kutlamak istiyor insanlar? Bu GS'nin bir semtinin bir mekanı olmadığından kaynaklanıyor birazda. Toplanıp eğlenecek yerleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Kapasiteler konuşmuş. Sömt bözöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Beşiktaş'ta şampiyonluk kutlamak isteyen çok masum, kimseyi tahrik etmek gibi bi niyeti yok yani. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 koskoca istanbul'da özellikle cadde ve çarşı'da kutlamayı istemek. Bir gslinin asla anlayamayacağı bir şey tabi. fazlada üstelememek lazım. Tebrik eder yolumuza bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 reampage said: Valla kusura bakmayında arcane'i savunanlar zaten tahrik etmek için beşiktaşa gelip kutlama yapmak isteyenler arcane sırf şiddet olmasını savunurken siz tahrik olsunu savunuyorsunuz. bunu anlamadım. tekrar ifade edeyim. ben ne tahriki ne de şiddeti savunmuyorum. sadece isteyen istediği yerde efendice kutlasın, bunu da engellemeye kimsenin hakkı yoktur, engellemeye çalışmak da şehir magandalığıdır diyorum. etrafı tahrip eden adamın zaten teröristten çok farkı yoktur gözümde. ama her rakip takımın formasını giyeni aynı kefeye koymak çok yanlış. onu ayırt edebilecek kapasiteye sahip olmak lazım. ayrıca sayfalardır hala GSlılar anlamaz falan deniyor. patladığınız nokta şu ki ben beşiktaşlıyım. taaa daaaa. şurada üç aşağı beş yukarı her maçımızdan sonra mesajım var, o kadar barizdi yani. amma illaki "pis galatasaraylı, anlamaz onlar, galatasarayın adamı bu gankleyiiin" tadında yaklaşmak lazım. diyorum oldboyz denilen adamlardan pek fark kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kutlama yapmak isteyenlerden sonra bir virgül lazımmış. Senin savunduğun kutlama yapana şiddet olmasın mantığını, GS taraftarı kasıtlı olarak tahrik etmek amacı ile beşiktaş çarşı içinde kutlama yapmaya çalışıyor. Zaten seninle aynı mantıkta olan taraftar ne işim olur çarşıda giderim nevizadede içerim diye aklından bile geçirmezken. Oldboylar beşiktaşa gidiyim çarşıda kutluyum ohoho dediği zaman karşısında yine beşiktaşın oldboylarını bulunca reöreö ama biz kutlarıza getiriolar lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bu son gençlerbirliği maçına 1 adet kapalı alt bileti lazım olacak, eşimi götürmek istiyorum , benim kızı benim kartla bedava sokuyorumda , eşimide son maça götüreyim dedim, hamilelere bedava bilet yok mu acaba :) zor bilet bulucaz gibi bir arayım kulübü ne zaman çıkacak bakalım biletler. bugün öğlen belli olacakmış fiyatlar, yarın satışa çıkacakmış, beşiktaş bonus kart sahiplerine öncelik tanıncakmış, 1 tane kapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi ben sampiyon olsam aklımdan gidip taksimde kutlamak, kadiköyde kutlamak geçmez, gider çarşıya iner tadını cıkartırım, mac günleri geçen bilir esnafin %90 ı beşiktaşlıdır, fiyat tabelaları bile armalarla bayraklarla süslüdür hep. böyle bir semte kimse ellerine fener-gs bayrakları girmeyi hayal edemez yani,bu olayın duygusal boyutu.. ha bu demek degildir, ben çarşıda gs-fb formalı birini görünce dönüp dövüyorum adamı,ya da bunu aklımdan geçiriyorum. ama herkes senin benim gibi düşünmüyor. normal bir günde bile orda gs-fb formasi ile gezene ters ters bakıyor insanlar, sen gelip gs sampiyonluk kutlasın diyorsun.. zaten normal gs taraftarının aklından çarşıda sampiyonluk kutlamak gecmez, oraya gelmek isteyen adam kavga cıkartmak isteyendir, cunku gidince ne ile karşılasacagını bilir.. bu kavga edilmesini haklı kılmaz,ama oraya giden adam bunu bilerek kabul ederek gitmektedir bunu diyorum.. semt-stad olayi arasında da cok bir fark yok aslında. her ne kadar stad bizim desek de o stadlar kiralık ve herkesin kendi stadi yokken inönüde birlikte oynandıgı zamanlar olmuştu,(sen o TOKİ stadına beşiktaş gelmesin,bizim burası diceksin,bir de üstüne beşiktaş'da şampiyonluk kutlamak isticeksin lol) malum %50-%50 zamanları olmuştu ama kavgalar yoktu, neden ? cünkü insanlar o zaman daha rahattı,şimdi herkesin kafasında bin tane dert,ay sonu faturalar,iş güç bilmem ne, en ufak kıvılcımda patlamaya hazır 10binler geliyor stadlara, o yüzden %50 %50 seyirciden deplasman yasagına geldik suanda.. böyle bir ortamda ülkenin şartlarını bilmene ragmen inatla beşiktaşta kadiköyde sampiyonluk kutlucam dersen, dogru olmasa bile sonuclarına hazır olmalısın, zaten adam gibi kutlucak olanlar yaklaşmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 son defa..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 açık biletini satıp kapalı mi yapsam bu mac napsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Esh said: Wyand said: Esh said: Carsida sadece besiktas sampiyonlugu kutlanir. O zaman 10 yilda bir sampiyonluk gorur semt. :( 18 yılda 2 şampiyonluk var imajlarla safsata yapma esh, menemene banmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 10 yılda 2 tane var, son 8 i ekleme mantıgı işine gelen yerde kesmek mi ? tam türk kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 menemen kafa mı yapıyor lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=PFafcMFMSA4 SEREFINLE HAKKINLA TARIH YAZDIN BURADA SULEYMAN BASKANINLA SAMPIYONLUK YOLUNDA METIN-ALI-FEYYAZLA KANAT ACTIK GOKLERE GURUR ONUR ASALET SEREF BEY STADINDA BU ASLA VEDA DEGIL BIZ YINE GELECEGIZ HALAYLARLA TURKULERLE YER-GOK INLETECEGIZ KALBIM KURUSUN BENIM UNUTURSAM BEN SENI SEVIYORUZ BESIKTASIM EVVEL EZELDEN BERI NE ZAFERLER KAHIRLAR YASADIK BIZ BURADA YAGMUR CAMUR DEMEDEN DOLMABAHCE YOLUNDA AYRILIK VAKTI GELDI SEN UZULME KARTALIM GURUR ONUR ASALET SEREF BEY STADINDA BU ASLA VEDA DEGIL BIZ YINE GELECEGIZ HALAYLARLA TURKULERLE YER-GOK INLETECEGIZ KALBIM KURUSUN BENIM UNUTURSAM BEN SENI SEVIYORUZ BESIKTASIM EVVEL EZELDEN BERI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tarih yazdından sonrasını okumadım. ne tarihi yazmış la beşiktaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 CthuLhu said: tarih yazdından sonrasını okumadım. ne tarihi yazmış la beşiktaş? trolluyormusun ciddimisin anlamadım ! ikiside değil cahilsen öğretelim. - Türkiye'yi milli takım olarak temsil eden tek takımdır. Amblemdeki Türk Bayrağı ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun hediyesidir. Beşiktaş, Türk Bayrağı'nı kullanma hakkını Yunanistan Milli Futbol Takımı ile oynanan bir maçta Türk Milli Takımı'nı temsil ettiği için almıştır. - Yenilmeden şampiyonluk , en uzun yenilmeme rekoru 48 hafta - Ligde bir sezonda üst üste en çok maç kazanma rekoru 13 Maç - Lig Tarihinin en farklı galibiyeti 10-0 bunlar TARİHE YAZILMIŞ rekorlardan bazılarıdır henüz geçebilen olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 İyi de bu rekorların hiç bir anlamı yok başarı değil yani bunlar. Başarı = Şampiyonluk, kazandığın kupa sayısı, Avrupa'da ne kadar ileri gidebildiğin. Milli takımı 11 kişi temsil etmek tabi ki onur duyulacak birşey yanlış anlaşılma olmasın ama başarı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Pha said: İyi de bu rekorların hiç bir anlamı yok başarı değil yani bunlar. Başarı = Şampiyonluk, kazandığın kupa sayısı, Avrupa'da ne kadar ileri gidebildiğin. Milli takımı 11 kişi temsil etmek tabi ki onur duyulacak birşey yanlış anlaşılma olmasın ama başarı değil. daırqopreqopeqknfkqdnab ahahaha kafaya bak ya basarı değilmiş!!!! 48 maç yenilmemek yenilmeden şampiyon olmak başarı değil tesadüf tabi, bir maçta 10 gol atmakta başarı değil, şans üst üste 13 maç kazanmakta başarı olamaz, hele bir ülkeyi milli takım olarak temsil etmek asla başarı değil, ayrıca arkadaş beşiktaş tarihe ne yazmış dedi, bende beşiktaşın tarihe neler yazdığından örnek verdim, neyse ya ne tartısıyorum ki he canım he başarı değil, zaten 2 büyük var gs fb, beşiktaş büyük filan değil, asla büyük olamayız , en büyük sizlersiniz, siz sıralamadan ben sıralayımda rahatlayın oldu mu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Tam bir fenerbahce rekorlari olmus. Son 1 macta namağlup fln da yazsaydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar