applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ''aglama'' yazıp banlanmamın ardından, acıkca beyinsiz diyenlere ne ceza gelecek söz yönetimde... bide hayatımda hiç futbol için kavga etmedim, etmem de daha da sacma bişey yok.. fakat sen bu ülkenin şartlarını,insan piskolojilerini ve geçmişte yaşanmiş örnekleri bilerek, ille kadıköyde ille beşiktaşda kutlucam dersen adamı bir güzel döverler yapıcak bisey yok insanımız böyle.. zaten amacı 'kutlama yapmak' olan insan beşiktaş'ta gezinmez, oraya geliyorsa amaci baskadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 applev0dka said: zaten amacı 'kutlama yapmak' olan insan beşiktaş'ta gezinmez, oraya geliyorsa amaci baskadır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 khalad said: hayırdır beşiktaş'a mı gittin kutlamaya ? kimse kimsenin hak ve özgürlüğüne karışmıyor olayı bi tarafından anlamasan keşke. senelerdir süre gelen birşey kutlatmıyor işte adamlar neyi zorluyorsun güzel güzel kutla bir sürü yer var illa barbaros'ta mı kutlayacaksın ? İstanbul'da yer mi kalmadı ? güzel bir gün eyvallah şampiyon olmuşssun tebrikler ama semt takımı kavramı olan yerlerde kutlama yaptırmazlar bu ülkede bu böyle gelmiş böyle gidiyor kabul etsende etmesende. 2009'da şampiyon olduğumuzda cadde de kutlama yapmaya çalıştık kafamıza kül tabaklarını yedik taşlandık falan filan ama adam akıllı dönüceğimiz yeride bildik sonuçta adamların mekanı ağlamadık ama sağda solda. hani olsun demişssin ya ona istinaden söylüyorum yaşadık. Ayrıca adam akıllı tartışıcaksan tartış bi beyni olan varlık senmisin ? kimse kimseye hakaret etmiyor burada. istediğim yerde kutlarım yahu sanane. babanın malı mı. kimseye gürültüyle, olay çıkararak rahatsızlık vermediğim sürece istediğim yerde kutlarım. kanun musunuz ulan. sana aynı denyoluk yapılmış bir de, ona rağmen savunuyorsun. kafana birşey geldi herhalde o arbedede. akıl mantık falan hak getire. hayır bir de bu salak tripler nedir yani beş kişi gider iki kişiyi döversin, iki maç sonra on kişi gelir sizi döver. neymiş dayak yediymiş, ağlamadıymış. tebrik ediyorum, erkek adammışsın lol. gözüken o ki burada insan hayatına takımından fazla değer biçen tek varlık benim. applev0dka said: ''aglama'' yazıp banlanmamın ardından, acıkca beyinsiz diyenlere ne ceza gelecek söz yönetimde... bide hayatımda hiç futbol için kavga etmedim, etmem de daha da sacma bişey yok.. fakat sen bu ülkenin şartlarını,insan piskolojilerini ve geçmişte yaşanmiş örnekleri bilerek, ille kadıköyde ille beşiktaşda kutlucam dersen adamı bir güzel döverler yapıcak bisey yok insanımız böyle.. zaten amacı 'kutlama yapmak' olan insan beşiktaş'ta gezinmez, oraya geliyorsa amaci baskadır sen açıkça futbol için adam dövenleri savunursan beyinsiz hakaret değil sıfat olur. asıl futbol için adam dövmeyi mazur görenlere ne ceza gelecek ben onu merak ediyorum. yönetim adamsa o tarz mesaj atanların alayı "temelli" banlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 yoo adam dövenleri savunmuyorum, kutlama yapmak için onlarca yer varken inatla beşiktaşa giden adamın amacı kutlama yapmak degil, denizde yüzmektir diyorum.. sen git akp-chp il binasına, diger parti lehine bagır,nasıl koyduk secimde falan de, bak seni nasıl paketleyip yolluyorlar, olay futbol degil, ülkedeki 'kafa yapısı' bunu anlatamıyorum. hakaretlerin seni haklı cıkartmıyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Beşiktaş'tamı yoksa Cadde'demi kutladı çok merak ediyorum ? arkadaş anlamak istemiyor sanırım kimse dövülsün demiyoruz orada kutlarsan olay çıkar bunu bilmelisin diyoruz, sizde dövülün hede hödö filan diyerek girişiyor ortalığa . Arkadaşım bak anlamıyorsan eğer tekrardan anlatıyorum. Türkiye'de bazı kulüplerin arasında rekabet var örneğin Fenerbahçe-Galatasaray , Beşiktaş -Fenerbahçe,Beşiktaş -Galatasaray, Beşiktaş -Bursaspor,Trabzonspor-Fenerbahçe gibi. Bunlardan bir çoğu gerek semt gerek şehir takımı. Özellikle semt takımlarının bulunduğu yerlerdeki insanlar hassas oluyorlar malum ülkemizde futbol herşeyden daha önemli bir müessese. Bir çoğuda cahil kişiler ve bunlar kendi bulundukları yerde başka takımın bayraklarını görmek istemiyorlar vede kutlamalarını istemiyorlar. Aslına bakarsan bunun haklı sebeblerinden biriside kutlamak isteyen takımın cahil taraftarları. Hadi izin versin Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı kutlasın Galatasaray'lılar bak bakalım neler oluyor. Sosyal medyanın bu kadar önde olduğu bir dönemde "Cadde sarı kırmızı , Barbaros'u sarı kırmızıya boyadılar" vs vs. ki bunlar en basitleri. Sadece bunlarda değil ki oraya girip kutlamak isteyen taraftarlar marşlar, tezahuratlar etmeyeceklermi ? o tezahuratların bir çoğu o takımlara küfür etmiyor mu ? o taraftar bunu kendine yedirir mi ? İyice bir düşünsen hakaret etmesen olayın aslını esasını anlayacaksın da ... Not: bu sadece Galatasaray için geçerli değil her takım için aynısı geçerli şu anda şampiyon olup kutlama problemi olduğundan Gs'nin üzerinden anlatmak durumunda kaldım. Şimdi çıkıp tek sorun yaratan taraftar bizmiyiz denmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi gs'nin öyle ait oldugu bir yer olmadıgı için anlamakta zorlaniyor olabilir dogal karsılıyorum gecen sayfada yazdım bunu. bir fenerlinin anlaması cok daha kolay. yada trabzonlunun,bursalının,eskişehirlinin falan(yerlerine baglı olan aklma gelenler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 zaten hata bizde normal bir şekilde tartışmaya çalışıyor ancak şiddete ve fanatikliğe karşı olan arkadaş her cevabında hakaret etmekten vaz geçmiyor ve söylemlerini sıfat olarak bize yakıştırıyor. eh insan başkasını yargılamadan önce kendisine bir bakmalı değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 patideki şiddet konulu tartısmalarda hep yazdım.. gsli fenerli bjkli olmanız akp-chp-mhp oy vermeniz sizi farklı kılmıyor.. malesef siz kendi tuttugunz takım cok saf,taraftarları cok temiz sanıyorsunuz ama hepsi pislik,tek yumurta ikizi kardeslerden biri beşiktaşlıyken öteki gsli olunca böyle üstüne kutsal ışık falan inip normalleşmiyor, belli eğitim düzeyinin altındaki her takım taraftarı cok leş zaten.. ama bunu kabul etmiyor kimse,bu gercegi görsek işler kolay olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Dayak yemeyi hakediyor diyorsunuz ama dövülsün demiyorsunuz. Anladım ben sizi. Çok iyi anladım hem de. Ben de şunu söyleyeyim, bu ülkenin, futbolunun ne kadar sosyal yapısını, ardındaki ne gerçekleri ne kadar çözmüş olursan ol bu sadece ardındaki nedenleri açıklar. Yapılan hareketi meşru kılmaz. Ne hassassiyetin ne takım sevgin ne de cahilliğin takımının semtinde sırf kutlama yaptı diye birini dövme hakkını doğurmaz. Hayır bir de futbolla yaşayan bir millet olduğumuzu ilk çözen sizsiniz galiba, gerçekten tebrikler. Takım semtleri egemen ufak ülkecikler değildir. Başka yerde yapılan herhangi birşeyi orada yapma hakkına da sahibiz. Kimseye çıkıp da "yer mi kalmadı git başka yere" diyemezsin. Adam gelsin çarşıda küfürü bassın, kimse de tepki göstermesin demiyorum. Ne alakaysa hep oraya çekiyorsunuz... Efendi efendi kutlama yapana sırf "yanlış semtte" kutlama yaptı diye dayağı haketti diyebilmek hakikaten rekor. Her takımın taraftarı genel olarak leş çünkü sizin gibi adamlar var. Hayır bir de bilip bilmeden GS semt takımı değil yazmış apple, sen mevzuyu toptan yanlış anlamışsın. Mevzu X veya Y takımı değil. İstediğiniz kadar kabullenmeyin, yarın öbür gün futbol namına başınız belaya girerse, ki hakikaten düşündüğünüzü uygulayan adamlarsanız zaman meselesi, şurada yaptığınız savunmalara gülerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 besiktasin gazi ne su sezonda da carsida kutlama yapan gsliye takilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 menemen gaz yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 you shall not pass ağa. beşiktaşlı oldboyz istemiyor. niye? çünkü yapabiliyorlar. açıklama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yapılan hareket meşru diyen yok abi, karşındaki insana 'beyinsiz' diyene kadar azcık dikkatli oku.. futbol gibi basit bir konuda kavga etmenin mantıgı yok en başta atılan dayakları neden savunalım.. ama istanbulun 4bir köşesi varken, sen beşiktaş ve kadiköyde kutlama yapıcam ille diyorsan,bunun amacı kutlama yapmak degil,provoke etmeye calısmaktır. hiç bir şey yapılan eylemi haklı kılmaz ama beşiktaş'a sözde kutlama yapıcaz diye giden insanlar aslında kavgaya gittiklerine de bal gibi bilmektedir. bunun nesini göremiyorsunuz ki. kutlama yapcak adam floryaya gider taksime gider, kalkıp 10 kişi beşiktaşa gidip kutlama yapcaz diyorsan, adamı denize atarlar bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 arcane said: you shall not pass ağa. beşiktaşlı oldboyz istemiyor. niye? çünkü yapabiliyorlar. açıklama bu. daha gecen sene gs lisesine fener bayragi asan adam bıcaklanmadı mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kadikoyde yasayan adam, kadikoyde kutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kadiköyden kutlama haberinden cok yaralanma haberi geliyor ama işte sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 2-3 sene daha sampiyonuz, alisirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sıkıntı yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 peki, kutlayani dovmeye calisip, dayak yiyenler napiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 adamın evi beşiktaşta belki. veya semte aşık. ihtimaller yazılır ama önemli olan bu değil. önemli olan temel hakkı idrak edebilmek. o konuda da bir sıkıntı var burada. yapılan harekette bir terslik yokmuş gibi anlatıyorsun hala. normal birşey mi denize adam dökmek? memleketi düşman işgalinden mi kurtarıyorsunuz? insanın insana zarar vermesi "o kadar basit" olmamalı. asıl siz dikkatli okuyun: Robert_Poche said: sen gidip bile bile beşiktaşta kutlamaya calısırsan dayagı da hakedersin, darpı da.... hangi sıfatı uygun görüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 applev0dka said: arcane said: you shall not pass ağa. beşiktaşlı oldboyz istemiyor. niye? çünkü yapabiliyorlar. açıklama bu. daha gecen sene gs lisesine fener bayragi asan adam bıcaklanmadı mi ? sorun burada işte. gs lisesine fener bayrağı asan adamı ben mi bıçakladım? ben mi savunuyorum? ben mi" e halk cahil olur öyle, basit" diye geçiştiriyorum? haketti mi demişim? hayır bir de bu örnekteki galatasaray taraftarını savunacağımı mı sanıyorsun? beni kendi seviyene çekemezsin. "adamın da bıçaklıyor" tier mesaj gelmiş be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 arcane oldboyzları fena yargılamış.terazin olsa abanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Kalkedonda kupa kaldirdiktan sonra fenerliler alisti yine, cok sorun olmuyor artik kadikoyde kutlama. Besiktasin alismasi icin de inonude kupa kaldirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 arcane ezmiş. teraziler kırılsın, repler aksın adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 MHP neden Diyarbakır'da miting yapamıyorsa, Kadıköy'de ve Beşiktaş'da o kendi takımların harici kimse kutlama yapamaz. Bu ülkenin yazılmamış kanunlarından biridir bu. Derbi maçta rakip takımın adamının, ev sahibi kulübün kapalısında bayrak açması gibi bir şey bu. Şunu yapan dayağı yer. 1 Mayıs'da Taksim'e gitmeye çalışan eylemciden farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar