Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşa hobi edindirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Lectre said:

ya onu ilk ben söyledim ardethe prim yaptırmaz mısınız :D

ha gruponu diyomusun ben de oyun oynayan ciftlere diyosun zannettim evet bunu lectre dedi hakli

ehehe eyvallah
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

eşi ile senelerdir wow oynayan tanıdığım var. adam bir bilgisayarda, eşi diğerinde, gece tek olayları raid. muhabbet? herkes kendi guild i ile. eeee? o ne ya

coexist
Mesaj tarihi:
skywalkr said:

reampage said:

vakti çok galiba kız arkadaşının ?

Benden fazla değil, birlikte geçirdiğimiz vakitleri çeşitlendirmek istiyorum diyelim biz buna

malum eylem dendi mi acaba
Mesaj tarihi:
Playbook said:

Dworgian said:

eşi ile senelerdir wow oynayan tanıdığım var. adam bir bilgisayarda, eşi diğerinde, gece tek olayları raid. muhabbet? herkes kendi guild i ile. eeee? o ne ya

coexist

yok onları demiyorum onlar 2 si aynı guildde =)
Mesaj tarihi:
hayatta spor falan yapmamış benimki, paten aldım kendime önce sonra o da özendi, özellikle sahilde paten kayan kızları falan görünce :D gayet güzel oluyor baya yavaş kalıyor yanımda ama çıkıyoruz bostancı fenerbahçe arası efil efil. tabi tek başına yapabileceği bir hobisi olsun, beni rahat bıraksın oyun moyun oynarken diyorsan sıkıntı :D
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Kazik kadar kadina ne hobisi ya. 6 yasinda olsa anlarim.

Hayatinizi renklendirin yeter.

no offense ama türk kadını gerçekten hobi anlamında çok kısır. boş vakit değerlendirmekten acizler resmen. boş vakit değerlendirmenin aile içinde 80% TV'e dayalı olduğundan öyle olduğunu düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Theridone said:

Kazik kadar kadina ne hobisi ya. 6 yasinda olsa anlarim.

Hayatinizi renklendirin yeter.

no offense ama türk kadını gerçekten hobi anlamında çok kısır. boş vakit değerlendirmekten acizler resmen. boş vakit değerlendirmenin aile içinde 80% TV'e dayalı olduğundan öyle olduğunu düşünüyorum.

Katılmamak mümkün değil, ne yazıkki ülkemizde böyle
Mesaj tarihi:
alışverişe gidebilmesi için cebine para koy, hergün bir diziye sardır, (2 saat fix rahatsın oyun oyna, maçını izle vs.) gece yatarken de seviştin mi senden kralı olmaz bu dünya da..

tecrübeyle sabittir.
Mesaj tarihi:
o nasıl birlikteliktir, ona vereceğin parayı malumlara ver akşam gelip işini görsünler, geriye kalan vaktinde istediğini yap. başından savmak sonra işini görmek midir ilişki anlayışı yuh.
Mesaj tarihi:
elinden tutup halk eğitim merkezine götür, kaydını yaptır, folklör oynasın, örgü falan öğrensin teyzelerden. o halk eğitim merkezindeyken, sen de halı sahaya git rahat rahatç
Mesaj tarihi:
hobi sipariş edilen bişey değil dostum. Ama çok sıkılıyosa şeker hamurundan kurabiye yapıp internetten satsın. Mesela ben çok isterdim ama evde fırınım yok. Evlenince bi fırınım olcak, binicem üzerine vurcam kırbacı.
  • Yeni Oluştur...