Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşa hobi edindirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu konuda öğrendiğim bir şey varsa, bir kanala itmeyeceksin. yani demek istediğim ya işte şöyle bir şey var, yapalım edelim şeklinde değil. merak uyandıracaksın, senin severek yaptığını ve senin hayatında bir parçan olduğunu anlayacak. zaten bunu anladığı zaman onunda ilgili doğmaya başlar, kendi sana sorar denemek için. denediğinde gerçekten hoşuna giderse hobi haline gelir, veya sırf senin için yapar ve seviyormuş gibi görünür ama bu uzun vadede sorun çıkarabilir.

şu hobi bu hobi diyemem ama sağlıklı bir şekilde gelişsin istiyorsan sadece yön/ivme ver, itme/zorlama. diğer türlü sırf senin için yapar.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bu konuda öğrendiğim bir şey varsa, bir kanala itmeyeceksin. yani demek istediğim ya işte şöyle bir şey var, yapalım edelim şeklinde değil. merak uyandıracaksın, senin severek yaptığını ve senin hayatında bir parçan olduğunu anlayacak. zaten bunu anladığı zaman onunda ilgili doğmaya başlar, kendi sana sorar denemek için. denediğinde gerçekten hoşuna giderse hobi haline gelir, veya sırf senin için yapar ve seviyormuş gibi görünür ama bu uzun vadede sorun çıkarabilir.

şu hobi bu hobi diyemem ama sağlıklı bir şekilde gelişsin istiyorsan sadece yön/ivme ver, itme/zorlama. diğer türlü sırf senin için yapar.

Güzel yaklaşım :)

Bunu filmler için uyguluyorum, fantastik ve bilimkurguyu pek sevmezdi. Film hakkında merak uyandırıcı ufak bir spoiler veriyorum yada fragman izletiyorum ve işe yarıyor :)

PC ve PS3 oyunları için henüz merak uyandıramadım, gidip cep telefonundan oynuyor ne varsa artık :)
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Yemek yapmayı iyi becerebiliyorsa daha ne hobiye ihtiyacınız var ki?

Benim ki de şu saydıkların dışında bi yemek yapabiliyo , o da gidiyo hep yeni tarifler falan ögreniyo acaip müthiş işler çıkartıyo . Daha geçen elmalı tart yapmış neredeyse tamamını tek başıma yedim acaip mükemmel olmuştu.

Sonra mithat neden şişman...

Ben artık mutfağa sokmamaya çalışıyorum, internetten sipariş veriyoruz :) Günümüzü yemek yapıp, yiyerek geçirmek sıkıcı olmaya başlıyor çok sık yapılırsa.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

oha direkt benim dertlerime deva olabilecek bir topic olmuş bu.

merakla takip ediyorum.

Dediğin gibi bu topik birçok çifte ilaç olabilir, eğer yeterli katkı yapılırsa tabi :)

Bu sorunları yaşayan çok kişi var sadece herkes itiraf edemeyebiliyor.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Mithat said:

ben 105 kg nişanlım 80kg olunca , yemek yapmakta sıkıcılaşmıyor , yemeği yemekte sıkıcılaşmıyor.

belki de sıkıcı hale getirmenin vakti gelmiştir :)

no offense

asdsadsadasdas DAS
kiloları yeni gördüm.
Mesaj tarihi:
Fotograf çeksin, hiç bir yetenek/dedication istemeyen ama bık bık her yerde anlatıp, bir bok yapıyormuşsun gibi sunabileceğin bir aktivite işte.
Mesaj tarihi:
karaktersiz said:

abi sen kiz misin
iliskiye baslamadan önce karar veriyoruz biz erkekler ne istedigimize
kizlar sonradan istedikleri seye dönüstürüyor elindekini

ahaha
Mesaj tarihi:
Bilmem sıkıcılaşmak, sıkıcı olmak eyleminin geniş zamanının olumsuzu? Bilmiyorum valla sıkıcı olmaya başlamıyor demek istemiştim ben .

Birde kilo vermek gerektiğinin farkındayım diyet falan deniyoruz ama harbiden çok zor oluyor. Ben 4.5 haftadır diyet yapıyorum 105ten 102ye düşebildim anca.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

Fotograf çeksin, hiç bir yetenek/dedication istemeyen ama bık bık her yerde anlatıp, bir bok yapıyormuşsun gibi sunabileceğin bir aktivite işte.

eşşek ne anlar hoş laftan
  • Yeni Oluştur...