sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Suark said: ulusalcılık aslında çok güzel bir kavram, kendi ülkeni diğerlerinden önce tutuyorsun işte. mis. Bence değil. Çünkü kendi ülkeni diğerlerinden önce tutmuyorsun. Kendin gibi düşünen insanları diğerlerinden önce tutuyorsun sadece. Ülkenin gerçeklerine sırtını dönüp, yalnızca kendin gibi olanları insan yerine koyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sipeyskeyk said: toggie said: O oranın %90 oldugunu dusunmuyorum. Ayrıca darbe istemek =/= darbe girisimine katkıda bulunmak. Evet iclerinde darbe isteyen kesinlikle vardır, yok demiyorum. Bir cogu da gercekten haketmistir iceri girmeyi, temiz olduklarını dusunmuyorum. Ama AKP'nin iceri tıkma yontemi ve arkasındaki amac bunların cok otesinde hareketler. Tamam şu yorumuna 100% katılıyorum ki zaten demek istediğim de bu. Emin ol 90% vardır, ben İzmir'liyim, tanıdığım insanların bir çoğu darbe olsa orgazm olur yollarda gezen tankları izlerken. Benim için de bu kafanın islamcı kafadan en ufak bir farkı yok. PİS AKPLİ KRONİK APTAL EHE diyen adama anladığı dilden cevap veriyorum, kusura bakmayın geri kalanlar. Ben de diyorum ki o insanlar darbe oldugu icin degil AKP illetinden kurtuldugu icin yurur sokaklarda. Bunlara ben de dahil olabilirim, cakma bir İzmirli olarak :) Neyse baslık cok hızlı ilerliyor, isime gucume doneyim sdfghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Aynen ben de. Bu kadar sabah gerginliği yeter, toggie, suark ve ninja ya adam gibi tartıştıkları için teşekkürlerimi sunar ve iyi günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kek dogru diyo. az kalsin darbe yapicaklardi. darbe.jpg ler falan bile bulundu sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kek sonuna kadar haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 :)-D sipeyskeyk said: Suark said: ulusalcılık aslında çok güzel bir kavram, kendi ülkeni diğerlerinden önce tutuyorsun işte. mis. Bence değil. Çünkü kendi ülkeni diğerlerinden önce tutmuyorsun. Kendin gibi düşünen insanları diğerlerinden önce tutuyorsun sadece. Ülkenin gerçeklerine sırtını dönüp, yalnızca kendin gibi olanları insan yerine koyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 İnsanlar yıllarca hapiste tutulsun sebep gösterilmeden, milletin cep telefonlarına sonradan numara yüklensin sehven densin, delillerle oynansın ondan sonra protestoya giden insanlara da darbeci diye laf atın. lan herifler zaten darbe döneminde gibi yürütüyor devleti ne hukuk kalmış ne bir şey, tvyi açıyorsun hiçbir kanal göstermiyor bile protestoları mal mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Yine bu iyi günlerimiz bi silivri yapılsın, karar açıklansın, çetintaş buraları hep siyaset forumuna dönüştürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sipeyskeyk said: Suark said: ulusalcılık aslında çok güzel bir kavram, kendi ülkeni diğerlerinden önce tutuyorsun işte. mis. Bence değil. Çünkü kendi ülkeni diğerlerinden önce tutmuyorsun. Kendin gibi düşünen insanları diğerlerinden önce tutuyorsun sadece. Ülkenin gerçeklerine sırtını dönüp, yalnızca kendin gibi olanları insan yerine koyuyorsun. nıç, o bi açıdan yapılan. yapılması gereken değil. Şöyle düşün, değerli bir şey icat ettin diyelim. Bunu sadece ülkemle paylaşırsam, ( ülkenin vatandaşlarıyla ). Ulusalcı olurum Sadece kendi ırkımla paylaşırsam, ırkçı olurum, kimisi milliyetçi der kimisi faşist. Sadece kendi şehrimle paylaşırsam, artık ne olurum bilmiorm Sadece kendi dindaşlarımla paylaşırsam, kimisi dini bütün der kimisi yobaz herkesle paylaşırsam,diğer bütün ayrımların öfkesini çekerim. falan filan. Aslında güzel şey ulusalcılık, bugüne kadar oluşan bütün öfke vs insanların "ırk" saçmalığına inanmaları yüzünden kaynaklanıyor. Ha bu arada, ulusalcılıkla devletcilik baya farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 darbenin nesi kötü biri açıklayabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 canlı internetten seyredebileceğimiz bir site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ulusal tv çalışan bi arkadaşın söylediğine göre siteden bırakın yayın yapabilmeyi maillerine bile bakamıyorlarmış saldırılar yüzünden şu anda sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 burada ulusalcıların ulusalcılık yaptıklarından dolayı desteklediğimi düşünerek haksızlık yapıyorsunuz. böyle bir toplanmanın olmasının ve tepkilerin kararında olduğu sürece doğru bir hareket olduğunu savunuyoruz. ben en azından milliyetçi bir adam da değilim atatürkçü de değilim dinci de değilim. en azından bi kalıbım yok ama en yakın kalıp insan sevgisi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mithat said: Yine bu iyi günlerimiz bi silivri yapılsın, karar açıklansın, çetintaş buraları hep siyaset forumuna dönüştürecek. Çetintaş bildiğin ajan ya ahahah. Ortalığı karıştırmak için 100lerce forum vs. takip edip milleti birbirine düşürmeye çalışan siyayey ajanı. yalnız cidden ajanmış ipden evimi buluyormuş falan... o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yakın tarihlerde halk darbesine şahitlik edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 nordlydian said: birilerinin artık eyleme geçme zamanı geliyor.. sosyal medyada yazıp çizmekle vatan kurtarılmaz. HAKLISIN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sipeyskeyk said: Suark said: ulusalcılık aslında çok güzel bir kavram, kendi ülkeni diğerlerinden önce tutuyorsun işte. mis. Bence değil. Çünkü kendi ülkeni diğerlerinden önce tutmuyorsun. Kendin gibi düşünen insanları diğerlerinden önce tutuyorsun sadece. Ülkenin gerçeklerine sırtını dönüp, yalnızca kendin gibi olanları insan yerine koyuyorsun. Ya ulusalcılık kendi içinde bence çelişkili bir kavram. Hem tüm insanların eşit olduğunu söylüyorsun(Uluslararası bir sürü şeye taraf olurken), sonrada kendi bildirgelerinde, kendi ülkeni ön plana koyduğunu söylüyorsun. Ha her ülke yapmıyor mu? Yapıyor, ama yapılanın iki yüzlü olmadığını göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Barikatların önemli bir kısmı yıkılmış, şu an jandarma biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ediyormuş. Az önce oradan geçerken baktım,sıcaklık 7 derece idi.Rüzgarda o biçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kek said: pics or didnt happen. yaklaşık 45 dakika önce kınalı sapağından çıktım ve bu fotoğrafları çektim.buradan cezaevine yaklaşık 2 kmlik yol var. ayrıca uzun bir video da çektim,onu buraya yerleştirebilirsem burada paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Dregoth said: sipeyskeyk said: Suark said: ulusalcılık aslında çok güzel bir kavram, kendi ülkeni diğerlerinden önce tutuyorsun işte. mis. Bence değil. Çünkü kendi ülkeni diğerlerinden önce tutmuyorsun. Kendin gibi düşünen insanları diğerlerinden önce tutuyorsun sadece. Ülkenin gerçeklerine sırtını dönüp, yalnızca kendin gibi olanları insan yerine koyuyorsun. Ya ulusalcılık kendi içinde bence çelişkili bir kavram. Hem tüm insanların eşit olduğunu söylüyorsun(Uluslararası bir sürü şeye taraf olurken), sonrada kendi bildirgelerinde, kendi ülkeni ön plana koyduğunu söylüyorsun. Ha her ülke yapmıyor mu? Yapıyor, ama yapılanın iki yüzlü olmadığını göstermiyor. Ulusalci olmadan toprak butunlugunuzu saglayamazsiniz. Her kafadan sese izin verirseniz degerlenirizide yitirirsiniz. Bu sebeble topraga sahip cikmanin hic bir zarari yoktur. Tek zarari dusmanlarinizadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sipeyskeyk said: @toggie O insanların 90% ı darbe istiyor. AKP'nin islam için yaptığını başka bir inanış için yapmak isteyen bir güruh. AKP nasıl islamı zorla empoze edip eğitim sistemine sokup karşıt görüşleri yok etmeye çalışıyorsa, bu ulusalcılar da islam yerine kemalizm koy aynı şey. Sen darbe istiyor musun? O Tuncay Özkan ve bir kısım kişiler darbe için kıçlarını yırttı. Ben darbe istemiyorum şahsen. Darbe olunca neler olduğunu hepimiz biliyoruz az çok diye tahmin ediyorum. Haksızlığa karşı çıkmak ayrı, haksızlığın karşısında başka bir haksızlık yaratmaya çalışmak ayrı. Herhangi bir fikri empoze edip, diğer her fikri ezmeye çalışan her güruha karşıyım. AKP de, ulusalcılar da benim için aynı şey. tarafsızım, gözlemciyim diyip de yukarıdaki "o insanların 90%ı darbe istiyor"u yazınca kendinle hemen çelişkiye düşmüşsün. Kim diyor o insanların darbe istediğini? Ergenekon savcıları,balyoz savcıları,cemaat basını, hükümet...Ben o Silivri'de bulunan kalabalığın defalaca arasında yer aldım. Ben darbe istemiyorum,benim birlikte bulunduğum kalabalıklar da darbe istemiyor. Aksine bugünlere geliş de en büyük sorumluluğun asker olduğunun sonuna kadar bilincinde olan insanlarız. Kendi askerine sahip çıkamayan, kendi genel kurmay başkanına sahip çıkmayan bir ordunun yapacağı darbeden ne medet umulabilir? neyse...trolleme sipeys kardeşim ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tamamnerd said: darbenin nesi kötü biri açıklayabilirmi? kimin altısın sen ya? kafana darbe almışsın belli. darbeyi savunuyor adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 En azından dürüst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 SeaGle said: Bizim mekanik atolyeden bi usta da orda. Carsamba gunu ilk agizdan dinlerim olaylari yine sdf. Tazyikli suyun icine kum koyuyorlarmis lan, acitsin diye. Bide gencler yokmus bi onceki eylemde hic, hep yaslilar vardi gencler yoktu diye yakiniyordu. gencler devrimi getirmek için cam cerceve indirip akp ilçe binasının ziline basıp kaçıyordu o sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Trias said: canlı internetten seyredebileceğimiz bir site var mı? ulusal kanal sayfasından izleyebilirsiniz www.ulusalkanal.com.tr buradan canlı yayın'ı tıkla...yalnız yoğunluk nedeniyle açılmazsa şaşırma...fakat haber sitesinde linklerle kısa aralıklarla bilgi güncelliyorlar... http://www.ulusalkanal.com.tr/canliyayin/canliyayin.php şuradan canlı yayını izliyorum ama sık sık kesiliyor...çok yoğun izleniyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar