Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 otobüslerin gözüktüğü bir resim var, tek tek saydım 30 tane falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sanssizsansli said: kuddusi binlerce otobüs vardı diyorsun ki binlerce kelimesini coğul sayarsam 2000 otobüs farzedelim ortalama bir otobüs 14 metre bu da 28000 km yapar bu da silivri cezaevinden büyükçekmece silivri yolu üzerinde vatan caddesine kadar bir mesafe demek(google mapsten kontrol edildi) insan gözü 28000 km'i göremez. yol boyunca gelirken gördüm falan diyorsan nereden geldi bu araçlar, hangi yoldan geldi o da önemli. yani abartmasak mesela daha güzel olurdu, daha fazla detaya girmeyeyim. yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sanssizsansli said: 2000 otobüs farzedelim ortalama bir otobüs 14 metre bu da 28000 km yapar ortalama otobus 14km olsaydi hakliydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 metre yazıcakken km olmuş, düzelttim. vurdunuz hemen lan bravo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sam said: çetintaş uğraşmasın işte çekilmişi var. http://4.bp.blogspot.com/-j8uzceVMG1I/TjiJI_dS4oI/AAAAAAAAB-U/1HH2htaITFA/s1600/Battle_of_Helms_Deep.jpg bilgisayarla aynı adamları çoğaltmışlar işte. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 vay arkadaş bu adamlar bu matematikle bu yaşa kadar nasıl yaşadı ashduıasdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Zikko said: yan yol yok mu orda sadfsa senin cografya, matematik, mantık hocalarını tek tek seveyim sev ya üçü de firavun tipli kadınlardı takıl kafana göre. zaten yan yol olsa ne olacak km mi azalacak. yol mu önemli burda yoksa toplamdaki uzunluk mu? mantık hocan güzelse gönder ben de onu seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 1000 otobuse ben de inanmadim buarada nasi saycan abi 1000 tane otobusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bir iki üç dört beş şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 10-20-30-40 diye sayınca bin eder tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kafa bi milyon olunca normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: Ardeth said: ahahah o da gecen gun isminin basina TC koyanlara tepki. TC koyanlar da anladigim kadariyla saglik ocaklarinin basinda TC ibaresi kalkcak diye gaza gelmis (olay da yalan). hangisi daha salakca bilemedim ardeth...yalan değil olay, yalan degilse benim safligima gelmis cok arastirmadan inandim ama yine de adamlarin amacinin gidim gidim osmanliyi getirmek oldugunu sanmiyorum. bunlarin hepsi onlar icin hukumet olarak kalabilmek adina oynadiklari minik oyunlar yok osmanli evladiyiz yok su yok bu. adamin fantazisi islam imparatorlugunun lideri olmak ama omru yetmeyecek buna cok sukur hahah. bu kamuya basortusu getirelim, surdan TC cikaralim gibi seyler bana hep gundem calkalamak olarak geliyor. adamlar bunu yapmak istese zaten yapar twitterdan memleketi kurtaran 500000 kisinin lafina pek bakmazlar. RTE ne zaman karsi fikir bildirenleri ciddiye alip da geri pedal yapmis da bunda yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 öyle deme çeto ve kafası devrim yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 lel Hurriyet internet sitesinin tepesinde şu var. http://www.hurriyet.com.tr/_np/4917/19794917.jpg Kimsenin götü yemiyor şu olayı haber yapmaya. Geçen Ulusal Kanal Esad'la görüşmüştü. Ne olursa olsun gazetecilik başarısı bu. Reuters, CNN tüm dünya basını haber yaptı ana sayfalarında bizim basının çıtı çıkmadı göt korkusundan. Şu basit iki örnek bile siyasi iktidarın nasıl bir dikta ile ülkeyi yönettiğinin resmidir. Halen ülkenin geleceğinden umutlu olanlara acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ülkenin geliceğini değil kendi geliceğini düşünenler için hava hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 geri pedalı geçtim inadına yapıyor nefret ettiği halde idris naim şahini CHP eleştirmeyi kesene kadar gorevden almadı adam ve haberde yollattı eleştirmeyi keserlerse alcam diye, öle bi inadı var ki idris naimden bahsedioz yani http://www.youtube.com/watch?v=a3Ax30iq2Yg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 İdris Naim'den nefret ettiğini sanmıyorum RTE'nin zira belediye başkanlığı döneminden beri İdris Naim'le çalışıyor zaten RTE. adamın huyunu suyunu biliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yazık mahkeme ertelenmiş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 1000 var mı bilmiyorum ama geçen 13 aralıkta 400-500 arası otobüs vardı 40-45 kişilik. Saymadım, illerden kalkan otobüs sayıları toplanmıştı eylemden sonra ordan biliyorum. Bu sefer daha güçlü katılım oldu, 700-800 vardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tv lere bakıyorum internete bakıyorum 36000 kişi göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: Norak said: özet olarak işte 2000 kişi falan varmış (videolara resimlere baktıysanız zaten görürsünüz bunu) bunlar barikatları yıkınca işte biberleyip dövüp yıkayıp eve yollamışlar sdfs :) kınalıdan girdikten hemen sonra 3.5 dakika boyunca videoya çektim...sağlı sollu binlerce araç vardı,binlerce...tabi, her bir otobüse 1-2 kişi bindiyse, doğrudur 2bin kişi ancak gelmiştir oraya...yersek?! Arkadaslar.binlerce arac yazdim.otobus demedim ki.rahatlikla 500 otobus vardi.1000 tane de en az otomobil,minibus vardir orada. Ayrica bu neyin hesabi?lan millet o yuzden haydar dumene o kadar mektup yaziyor.o da her seferinde onemli olan islevi diye cevap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://galeri.uludagsozluk.com/23/abovv-espriye-bak-lan-ka%C3%A7%C4%B1n-ka%C3%A7%C4%B1n_93644.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 /konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: KuddusiMavra said: Norak said: özet olarak işte 2000 kişi falan varmış (videolara resimlere baktıysanız zaten görürsünüz bunu) bunlar barikatları yıkınca işte biberleyip dövüp yıkayıp eve yollamışlar sdfs :) kınalıdan girdikten hemen sonra 3.5 dakika boyunca videoya çektim...sağlı sollu binlerce araç vardı,binlerce...tabi, her bir otobüse 1-2 kişi bindiyse, doğrudur 2bin kişi ancak gelmiştir oraya...yersek?! Arkadaslar.binlerce arac yazdim.otobus demedim ki.rahatlikla 500 otobus vardi.1000 tane de en az otomobil,minibus vardir orada. Ayrica bu neyin hesabi?lan millet o yuzden haydar dumene o kadar mektup yaziyor.o da her seferinde onemli olan islevi diye cevap veriyor. http://img218.imageshack.us/img218/8690/img1089729516ge6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar