Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 moriarty said: Ardeth said: abi twitter sayfasi resmen aptallik overload olmus arkadas laf etmeyeyim kutuplasmayayim diyorum ama mumkun mu lan soyle bir ortamda sdf "Twitter Türkiye özeti = Sürekli aşık olan müslüman futbolseverler.”ahahaha aynen direk özeti olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 axedice said: Gay olmanın nesi hakaret? gay olmayan birisine gay deyince iltifat mı etmiş oluyorlar? ya da senin zeka sevyen sanırım şunu anlar; gay birisine "erkek" muamelesi yapmak o gay kişinin hoşuna mı gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 adam orda gayı hakaret etmek için kullanmış, orasıda ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 eski sağlık bakanı sağlık ocakları için açıklama yapmış; ''orada sağlık ocakları sağlık bakanlığına devredildiği için başında ki T.C. kaldırılmıştır. yanında bakanlığın logosu var dikkat ederseniz. sağlık ocaklarının üstünde de olsa bu sefer bakanlığın önune geçer'' falan diyor. aslına bakarsan mantıklı ama art niyetli oldukları ve çetintaşın dediği gibi deneme yaptıkları besbelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: gay olmayan birisine gay deyince iltifat mı etmiş oluyorlar? İltifat dediğimi nerden çıkarıyorsun, sıradan bi durum işte. Belki de gaydi ve gizlendi, belki hiç alakası yoktu. Atatürk'ün Atatürk olmasıyla hiçbir ilgisi yok. KuddusiMavra said: ya da senin zeka sevyen sanırım şunu anlar; gay birisine "erkek" muamelesi yapmak o gay kişinin hoşuna mı gider? Gayler kendilerini kadın ya da "erkek değil" olarak görmüyorlar. Erkekse erkek eşcinsel, kadınsa kadın eşcinsel. Zeka seviyeli mesaj atarken bir taraftan da eşcinsellikle transeksüelliği birbirine karıştırmak ironik derdim ama sanırım çetintaş klasiği oluyor bu. Son olarak adamın hakaret olarak kullanmış olması onun aptallığı, bu niye sizi bağlıyor? Kimisi de kürt kelimesini hakaret olarak kullanıyor, önemli olan bireyin öz saygısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ya olm...neden bu kadar kastırıyorsun? nasıl bir çocukluk yaşadın,anlamadım ki? trollemenin bile bir adabı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 az önce bu başlıktan öğrendiklerimi uygulayarak evde beslediğim trollüme 3 kilo aldırdım. teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Coklu parti sistemine Sovyetlerin dagilmasiyla girseydik, bugun yasananlar yasanmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Göstericilerin üzerine polisin attığı söylenen gaz bombalarının kapsülleri. Mahkemeye teslim edilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: ya olm...neden bu kadar kastırıyorsun? nasıl bir çocukluk yaşadın,anlamadım ki? trollemenin bile bir adabı olur... asıl biz senin nasıl bir cocukluk yaşadıgını merak ediyoruz, bu kadar kin ve nefret nereden geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çok mu hoşlanıyorsunuz yaşanan hukuksuzluklardan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 özet olarak işte 2000 kişi falan varmış (videolara resimlere baktıysanız zaten görürsünüz bunu) bunlar barikatları yıkınca işte biberleyip dövüp yıkayıp eve yollamışlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Viktor said: KuddusiMavra said: ya olm...neden bu kadar kastırıyorsun? nasıl bir çocukluk yaşadın,anlamadım ki? trollemenin bile bir adabı olur... asıl biz senin nasıl bir cocukluk yaşadıgını merak ediyoruz, bu kadar kin ve nefret nereden geliyor? siz kimsiniz yahu? bir söyle, liste ver de ben de size yazarken haddimi bileyim... edit: kin,nefret derken sanırım şaka yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 henüz kimse interneti kazanamadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Norak said: özet olarak işte 2000 kişi falan varmış (videolara resimlere baktıysanız zaten görürsünüz bunu) bunlar barikatları yıkınca işte biberleyip dövüp yıkayıp eve yollamışlar sdfs :) kınalıdan girdikten hemen sonra 3.5 dakika boyunca videoya çektim...sağlı sollu binlerce araç vardı,binlerce...tabi, her bir otobüse 1-2 kişi bindiyse, doğrudur 2bin kişi ancak gelmiştir oraya...yersek?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ee göster hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Norak said: özet olarak işte 2000 kişi falan varmış (videolara resimlere baktıysanız zaten görürsünüz bunu) bunlar barikatları yıkınca işte biberleyip dövüp yıkayıp eve yollamışlar sdfsasdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Norak said: ee göster hani? samsung duos'tan videoyu bilgisayarıma aktardım ama ilgili program bilgisayarımda yok. indirmeye henüz vaktim olmadı, buraya yazarken bir taraftan bir ton işi halletmeye çalışıyorum...ama ilk fırsatta koyacağım buraya çektiğim videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kNTv_hwC_Bo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Norak said: özet olarak işte 2000 kişi falan varmış (videolara resimlere baktıysanız zaten görürsünüz bunu) bunlar barikatları yıkınca işte biberleyip dövüp yıkayıp eve yollamışlar sdfs http://4.bp.blogspot.com/-j8uzceVMG1I/TjiJI_dS4oI/AAAAAAAAB-U/1HH2htaITFA/s1600/Battle_of_Helms_Deep.jpg çetintaş uğraşmasın işte çekilmişi var. bilgisayarla aynı adamları çoğaltmışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sdfs, yok ama ben gerçekten diyorum, 100k kişi budur: http://images2.sina.com/english/world/2009/0615/U127P200T1D248562F8DT20090615174321.jpg yada bu: http://farm5.static.flickr.com/4133/5069572283_c3881d60dd.jpg resim yada videolarda 5kdan az insan var polisler dahil buna, arkadaki alan bombos çayır, photoshop için uygun gerçi orası evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://inciswf.com/photoshop.swf adamlar yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kuddusi binlerce otobüs vardı diyorsun ki binlerce kelimesini coğul sayarsam 2000 otobüs farzedelim ortalama bir otobüs 14 metre bu da 28000 m yapar bu da silivri cezaevinden büyükçekmece silivri yolu üzerinde vatan caddesine kadar bir mesafe demek(google mapsten kontrol edildi) insan gözü 28000 m'i göremez. yol boyunca gelirken gördüm falan diyorsan nereden geldi bu araçlar, hangi yoldan geldi o da önemli. yani abartmasak mesela daha güzel olurdu, daha fazla detaya girmeyeyim. yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yan yol yok mu orda sadfsa senin cografya, matematik, mantık hocalarını tek tek seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 28000 km O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar