-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 oo, kadıköy'se süper olur, bana da yakın hem. bence buluşulacak noktayı belirleyelim, illa bir tarafa doğru akılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ankara olsa her yere gideriz, ortadan deniz geçmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 GERGE said: O Victor Levi'ye gidelim öyleyse Kadıköy'de. Tam olarak nereye gideceğimi bilmiyorum ben, kalacağım arkadaşlar Üsküdar'a taşınmış ama neresi bilmiyorum semtin. Arkada kalmasın. Bana en uygunu bu. Şaraplarının fiyatlar da uygundu sanırım hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ama denizin de ayrı bir havası var şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 -Deno- said: oo, kadıköy'se süper olur, bana da yakın hem. bence buluşulacak noktayı belirleyelim, illa bir tarafa doğru akılır. ... sen anca yastık savaşına git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Dedi surekli bulusalim deyip sonra her sekilde eken sahis. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 o zamanlar istanbulda yaşamıyordum di =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 gerge bizi muhtemelen hiç duymadığımız bir yere davet ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 GERGE said: Herkes isterse 20'sinde oglen bir sarap evine gidip sohbet edip, sarap icip, aksam ... gerge abi şöle şeler yazıp ürkütüyosun beni akşamdan sonraki kısmını okumadım ne yazdığını bilmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi kadıkoyde viktor levi sarap evine gidin ordanda cıkar oyun atolyesine gider oyun oynarsınız zaten got gote yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ordan çıkıp adekse gidilir :P mekan muhabbete de imkan veren bir yer olursa iyi olur, zaten 5 kişi fln olacağız gibi duruyor o yüzden bir ihtimal de rezervasyon yaptırmayız bir noktada (rexxin önü löl) buluşulur oradan mekana geçilir sonumuz bahariye starbucks olmasın da gerge üsküdaroın neresi onu da bi öğren hacı üsküdar dediğin kocaman yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 aslında oyun atölyesine gidip sufle yiyebiliriz.. ama şefi de değişti galiba oranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ortasina gider taksiye binerim abi, Avrupa-Asya taksi cebi yakar ama Uskudar ici ne kadar tutar ki? Bogazici'ne hemen variyorlarmis, o kadar uzak degildir, vapurlara yakinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 RPG'yi oynatmak isterim Metucon hazirligim yanmasin diye ama onemli de degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 üsküdar meydanmış gibi duruyor, kadıköy merkezden o kadar uzak değil boğaziçi fln dedin de ben bir garip oldum, aklıma beylerbeyi kuzguncuk fln geldi direk ahahah boğaz boyu vapur iskelesi var bu arada :P üstelik muhabbet döner rpg atamayık.. ama zarlarımı getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Uni olan Bogazici. Oyun zarsiz bu arada =) Ust seviye oyun diye gececekti Metucon'da, sadece RP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 BabacumMostors said: aslında oyun atölyesine gidip sufle yiyebiliriz.. ama şefi de değişti galiba oranın Oyun atolyesi kapanmadı mı ya? Yeri mi değişti yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kapanmamış olması lazım da teknik ekip ayrıldı oradan komple, belki geçici süreliğine kapanmıştır. gerge O ZAMAN BİZ DE ALKOLÜN ETKİSİNDE OYNARIZ!! çok eğlenceli bir akşam olacağını hissediyorum /hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ildeniz ve deniz geliyor mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 gerge ben deniz sercan öyleyiz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Saraplarin ne oldugu yazmiyor, garson uzun uzun anlatir umarim sorarsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 yok anlatıyorlar bazıları kupajdı da hatırlamıyorum hangisi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Kendi rakımızı getirebiliyo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Klasik Okuzgozu-Bogazkere aliriz ama, kalabalik olunca standart sarap gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 herkes içeceğini alsın yea, bir şişeyi zaten kendim içiyorum, yada içmem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar